Цък.. понеделнишки
Ех че сладки мумуни!МЪЖжжж написа:всъщност сте склонни да дарите само срещу една усмивка отсреща?
на теб дваж повече се възхищавамbead_ написа:моля включи ме и мен в списъка на тези, от които се възхищаваш. мъжът ми спря цигарите преди седмица. . . хич не е изнервен:winkw:latrevw написа:възхищава, се и на двама ви!
браво!
дръжте фронта!
Явно наистина е мода...покрай мен доста хора /предимно мъже/ се борят успешно...а на едното от работните ми места, един от екипите е решил колективно да ги спре..... ноооооо...по поразителен начинRemmivs написа:И аз, Цезаре. Знаеш ме - Марк Твен пасти да яде.Kent написа:...и ти ли без сигара....борбата е безмилостно жестока
Казах ли ти че е модаKent написа:Явно наистина е мода...покрай мен доста хора /предимно мъже/ се борят успешно...а на едното от работните ми места, един от екипите е решил колективно да ги спре..... ноооооо...по поразителен начинRemmivs написа:И аз, Цезаре. Знаеш ме - Марк Твен пасти да яде.Kent написа:...и ти ли без сигара....борбата е безмилостно жестокафелдшерите и шофьорите пушат лули, а сестрите и акушерките думкат пури...не пурети, а пури дебели такива златисти и сички са облепени с никотинови лепенки...кошмар и смехория...дым коромыслом, дето викат братята...се едно, че се намирам в Куба
... липсва само БуЭна Виста......и рум

Благодаря ти. Имах нужда:-)МЪЖжжж написа: