как е банда? Ново-вехто?
Яко ...
Яко ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Яко ...
Ей, голямо надлъгване, значи.
В линка, де.
Иначе тук какво интересно... ами разни полезни неща се вършат.
Възпитаваме Грийн с бясна скорост например.
Ти къде се губиш?
Panta rhei...
готин линк...нали 
Грийна - какво го превъзпитавате - още е зелен. Докато стане червен...бая вода ще изтече, явно. Или пък е бял. Май. Мда. Само да не превишите скоростта на някой завой, че...
аз - куп дейности (нови, вехти), дооправяне на здраве/естетика, та имаше ходене по мед учреждения, но нищо съществено или важно като липсващ (или за поправка) крайник, мозък или черен дроб, гости от добрата, стара Англия, занимания с възрастни родители/роднини (бая време губи) и ... като цяло добро настроение, с 1-2 изключения
От година насам (даже от година и половина), нещо все не остава време за зо4о-то или все някакви други места / занимания ми глътват свободното временце. Нормално. Не остава даже време да пусна снимки от Венеция, Червено море (добре, че тогава отидох, че сега...) и Бали ... което е кофти, но факт.
мерси за дайджеста.
Грийна - какво го превъзпитавате - още е зелен. Докато стане червен...бая вода ще изтече, явно. Или пък е бял. Май. Мда. Само да не превишите скоростта на някой завой, че...
аз - куп дейности (нови, вехти), дооправяне на здраве/естетика, та имаше ходене по мед учреждения, но нищо съществено или важно като липсващ (или за поправка) крайник, мозък или черен дроб, гости от добрата, стара Англия, занимания с възрастни родители/роднини (бая време губи) и ... като цяло добро настроение, с 1-2 изключения
мерси за дайджеста.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Мнемозина написа:
Възпитавате, защото възприемам. Ще стана идеален аз.
Bат бойко каза "никакво 'ще'"!!! Пък и повече от това? Малей, жената и без това те дава за пример за идеалност, ако станеш още по- ... ще ви забраня вижданиятаGreen Light написа:Мнемозина написа:
Недей, не е хубаво.Green Light написа:Мнемозина написа:
Panta rhei...