Да си ни жива и здрава! Да си винаги усмихната!
Да те радват децата и много да се гордееш с тях!
И най-важното - да можеш да си накупиш всичко останало!
п.п. и извинявай, ако аз някога нещо съм те засегнал...
Green Light написа:Виц от днешния Телеграф:
- Какво става с тебе, бе? Къде изчезна?
- Бе нещо се замотах в реала...
Как си ти, мадам? Как е Тодоровден при тебе? Тука слънцето ни разсъблича.
е как да не се крия, като ви знам колко сте много и колко сте гладни и жадни:lol:сър Айвънхоу написа:Ами идвай тука с тежки халби, пълни чаши и отбрани мезета!
Да си ни жива и здрава! Да си винаги усмихната!
Да те радват децата и много да се гордееш с тях!
И най-важното - да можеш да си накупиш всичко останало!
Благодаря, Неф!Неф написа:![]()
Честит да е денят ти!
Наздраве!
Силата е в теб!
Късмет занапред!
Вчера си мислех, че на тая достолепна възраст бих се радвала повече на спокойствие отколкото на бурни страсти.majemela4ka написа:ЧРД! Желая ти страсти!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Случаят беше по различен-развявах ги в кухнятаSweety написа:Честит рожден ден, маце!
Чудя се дали си развяваш косите по планините, или пиеш бира някъде на топло и на припек...или и двете![]()
Много здраве и здрави нерви ти желая и нека усмивката ти радва всички около тебе!
Мерси, Сноу! Бих добавила и разум в главата, за да включа нова римаsnowprincess написа:честито, Уинди! много здраве, усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!
наздраве
Днес прочетох следното: "Започваме с празна торба опит и торба, пълна с късмет. Номерът е да напълним торбата с опит преди да изпразним тази с късмета." Мнемо, от твоята уста - в Божиите уши начи!!!:bigsmile:Мнемозина написа:Честит рожден ден!
Късмет, късмет и пак късмет, другото се нарежда.
Мерси, Боев! Не искам да мачкам нищо и никого-дори проблемите. Искам само като ги погледна страшно, да ме заобикалят отдалеч и да не се стига до сблъсък:lol:БоЕВ написа:ЧРД! Здраве, душевен мир и олимпийско спокойствие, за да мачкаш живота сега и во веки.
Благодаря и Наздраве, Амаранта:bigsmile:Амаранта написа:Да си жива и здрава!
windcolours написа:рожденик има в тази тема не именник, но нейсе:lol:Green Light написа:ЧИД на всички именници!
И на останалите - също.
прав си. Така аз имам възможност "пак и отново" да ти благодаряGreen Light написа:windcolours написа:рожденик има в тази тема не именник, но нейсе:lol:Green Light написа:ЧИД на всички именници!
И на останалите - също.
Важното е че съм оригинален, кво. Колко пъти са ти казвали честит имен ден на рождения ден? Пък и така имам повод да те поздравя пак и отново
Да си жива и здрава! И 100 години все да ти е кеф!