Понеделник е определено гаден начин да изживееш една седма от живота си.
Добрутро!
Вижте разликата м/у петък вечер и понеделник сутрин:
http://www.youtube.com/watch?v=OFDrejNn ... re=related
Понеделник е определено
Понеделник е определено
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Ами бива ли пък да пиете толкова много в неделя вечер? И сурикатите в съседния клип и те гледам са прекалили нещо...
Обичам понеделниците - обаче през пролетта чак от обяд нататък.
И не знам как стигнах от твоя линк до
този, в който съвсем се захласнах.
Panta rhei...
Бе, не съм пил вчера - едно кафе с ирл. уиски следобед и чаша вино с вечерята. Но ме събудиха пистолетни изстрели от два различни пистолета към 1 ч. през нощта и после чак призори заспах.Мнемозина написа:Ами бива ли пък да пиете толкова много в неделя вечер? И сурикатите в съседния клип и те гледам са прекалили нещо...
Обичам понеделниците - обаче през пролетта чак от обяд нататък.
И не знам как стигнах от твоя линк до
този, в който съвсем се захласнах.
Понеделниците са ми интересни само след тъп уикенд или ако зная, че имам интересна работа през деня.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
от нас си зависи дали и кога да го направим пак. Е - понякога и от фактори и хора около нас, но основно от нас си зависиsnigmi написа:това ми се струва толкова назад във времетоELBI написа:аре сега - имаше прекрасен уикенд (или поне нощната съботна част от него
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Да си пил тогава! Кой ти е виновен?АВе написа:
Бе, не съм пил вчера - едно кафе с ирл. уиски следобед и чаша вино с вечерята. Но ме събудиха пистолетни изстрели от два различни пистолета към 1 ч. през нощта и после чак призори заспах.
Понеделниците са ми интересни само след тъп уикенд или ако зная, че имам интересна работа през деня.
Ама гърмежите "пуцай, куме" ли бяха или сериозно?
Panta rhei...