Темата за Ивайло

Все същите
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:...
Примери могат да се дадат и други, от взаимодействието между самите хора. И законите ще са горе-долу същите.
Това което е лесно да се види е целта, печалбата и е лесно да се види че е за нечия сметка. Затова течението натам ни води.
Все едно, де. Приятно е рефреш с такъв разговор.

Ура за Ивайло!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Реме, не бъди излишно мнителен. Ти си умен, красив и какво беше още, почти колкото и аз. Как мога да ни деля и противопоставям! :lol::blum:
Остарявам май, Вяра. Прощавай, че се усъмних в твоята плетка от думи. Няма да кажа пак, че съм се объркал, щото, както правилно забеляза вече аз съм умен, красив, благороден, сексапилен, неустоимо чаровен и прочее, но по-важното е, че онзи Грийн пак ще се смее злорадо и току виж ти е подарил и на теб нещо.
:cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа:Реме, не бъди излишно мнителен. Ти си умен, красив и какво беше още, почти колкото и аз. Как мога да ни деля и противопоставям! :lol::blum:
Остарявам май, Вяра. Прощавай, че се усъмних в твоята плетка от думи. Няма да кажа пак, че съм се объркал, щото, както правилно забеляза вече аз съм умен, красив, благороден, сексапилен, неустоимо чаровен и прочее, но по-важното е, че онзи Грийн пак ще се смее злорадо и току виж ти е подарил и на теб нещо.
:cool:
Защо, бе? Нещо е подарил някому ли? Аааа, май черпеше. :lol:
Ама вие и двамата сте умни и красиви, бе, не се карайте, оставете ни да спечелим от това. :lol:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

добре, права си
няма нужда да си разбиваме носовете и да си дерем дланите
всички ще се обичаме дружно
:grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Темата за Ивайло

Мнение от bead_ »

Semiramis написа::-)
семи, благодаря за историята. не е моят човек тоя ивайло, но благодаря.
just perfect
Публикувай отговор