http://lroc.sese.asu.edu/news/index.php ... round.html
два дена да го няма човек и до обратната страна на луната шъ идетеRemmivs написа:
пияница.Quid написа:коя па тоя ивайло?
да не е оня свинар цар или обратното?!:-)
някаква ирония или заяждане сега усещам тук а?:blum::-) или и двете?Semiramis написа:пияница.Quid написа:коя па тоя ивайло?
и малко извратеняк.
нтцQuid написа:
някаква ирония или заяждане сега усещам тук а?:blum::-) или и двете?
и сега си светиш?Мнемозина написа:Ей, начи.Quid написа:коя па тоя ивайло?
Пишещите са много, четящите - малко.
Били го казали още в древен Шумер - ме светна наскоро един приятел.
Буквално или преносно питаш, че не знам в коя тема сме.ELBI написа:и сега си светиш?Мнемозина написа:Ей, начи.Quid написа:коя па тоя ивайло?
кой ти гледа в тази жегаМнемозина написа:Буквално или преносно питаш, че не знам в коя тема сме.ELBI написа:и сега си светиш?Мнемозина написа: Ей, начи.
В преносния - да.ELBI написа:кой ти гледа в тази жегаМнемозина написа:Буквално или преносно питаш, че не знам в коя тема сме.ELBI написа:
и сега си светиш?
отговори и за 2-та случая, но не забравяй да намекнеш и за това, което е от невидимата страна
аз пък те разбрах от 3.5 изреченияМнемозина написа:В преносния - да.ELBI написа:кой ти гледа в тази жегаМнемозина написа: Буквално или преносно питаш, че не знам в коя тема сме.
отговори и за 2-та случая, но не забравяй да намекнеш и за това, което е от невидимата страна
В прекия - още малко ми трябва, чакам радиацията.
Когато направиш невидимото видимо, то вземе, че те изненада.
Само да знаех и какво намекнах.
Ей това е съвършеният диалог не знаеш какво казваш, обаче те разбират.ELBI написа:аз пък те разбрах от 3.5 изреченияМнемозина написа:
В преносния - да.
Само да знаех и какво намекнах.
което ме подсеща как ходих преди години на едно представяне на книга на В Мутафчиева и когато и дадоха думата тя каза за представянето нещо от рода "Не знаех, че съм искала да напиша тези неща и че те означават това, което чух" и аз много се смях. После забравих да я питам (щото с нея предимно си говорехме на исторически теми и семейни такива) мнението и за презентатора на книгата, но явно бе от онези надути литератори с много и сложни думи и малко съдържаниеМнемозина написа:Ей това е съвършеният диалог не знаеш какво казваш, обаче те разбират.ELBI написа:аз пък те разбрах от 3.5 изреченияМнемозина написа:
В преносния - да.
Само да знаех и какво намекнах.:lol::lol:
Подскажи малко - първата или втората половина?
О, това е класическа ситуация между творец и критик - и има много такива вицови ситуации.ELBI написа:което ме подсеща как ходих преди години на едно представяне на книга на В Мутафчиева и когато и дадоха думата тя каза за представянето нещо от рода "Не знаех, че съм искала да напиша тези неща и че те означават това, което чух" и аз много се смях. После забравих да я питам (щото с нея предимно си говорехме на исторически теми и семейни такива) мнението и за презентатора на книгата, но явно бе от онези надути литератори с много и сложни думи и малко съдържание
За подсказване дават 1-ца.
В събота можеш да си седнеш на верандата или на двора с бира в ръка..Quid написа:луната е куха и е пълна вътре с извънземни или по скоро с лунни или извънлунни.
не съм много убеден в тази теория но ми пък харесва.

сутринта сигурноfrisky lioness написа:
В събота можеш да си седнеш на верандата или на двора с бира в ръка..
Аз и без друго почтри никога не те разбирам....Semiramis написа:сутринта сигурноfrisky lioness написа:
В събота можеш да си седнеш на верандата или на двора с бира в ръка..
щото пак няма да съм разбрана - Куида има як подпис

frisky lioness написа: Аз и без друго почтри никога не те разбирам....
Off Играе ми горният клепач на дясното око. Високо, почти до веждата...
Направо се побърквам. По цял ден си натискам окото... Нищо не помага
Това е в състояние да перкуляса човек отвсякъде![]()
Някога някъде бях виждала "Трепетник". Като съновник, обаче за ей такива случаи.Semiramis написа:frisky lioness написа: Аз и без друго почтри никога не те разбирам....
![]()
някакъв шашав коментар очакваш от мен, не медицински, надявам се
:?:lol:
Нищо успокоително нямаМнемозина написа:Някога някъде бях виждала "Трепетник". Като съновник, обаче за ей такива случаи.Semiramis написа:frisky lioness написа: Аз и без друго почтри никога не те разбирам....
![]()
някакъв шашав коментар очакваш от мен, не медицински, надявам се
Бързам да те успокоя, де.

Кога?Semiramis написа: за последното мога да помогна