Са изясни ли ти се или да изпраам колците за тричане?:mad:Мнемозина написа:...
Аз пък си признавам без бой - точно първата част от тоя постинг изобщо не можах да я разбера. Какво всъщност са прегрешили?
...
Тая вечер гледах...
- Глас в пустиня
Re: Тая вечер гледах...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Навлизаш ми в територията. И се лигавиш. А това, както вече се разбрахме не е желателно.ELBI написа:1. Луди жаби на сън. Или на съм.Мнемозина написа:Жаби ли да правя сега, като само това мога?
Поне имам вишна, та да се утеша.
2. Сетих се за белоснежните вишни. Ама дали утешават - ще кажеш.
3. По горните ти чудения - един разказ на А Константинов.
- Глас в пустиня
Имаш ли представа за какво си говорите?Мнемозина написа:Бързо бягай преди да съм ти отговорила.ELBI написа:
1. Любовта е лудост. А всичко е любов. Или както колегата ще каже - всичко е едно.
2. Помня и за хорът на ангели в дните предишни...
3. За нещо, за което да пази Господ.
Тръгвам, объркана паметливке...
1. Така е. Може ли да ти го напомня някой път?
2. ... ах, не пробуждайте светлия хор... Обаче. Ми не ми е утешително стихотворение, макар че много го обичам.
3. Аха, ясно. Може би.
А, аз шъ изчакам да вида наглостта до де ще стигне, кака беше - да се държиш ехидно и обидно без да ползваш обидни думи, па после ше гледам кво ше прави оня с морала.
Наполовина.БоЕВ написа:Са изясни ли ти се или да изпраам колците за тричане?:mad:Мнемозина написа:...
Аз пък си признавам без бой - точно първата част от тоя постинг изобщо не можах да я разбера. Какво всъщност са прегрешили?
...
Не разбрах що попържаш - без да коментирам епитетите - Салич и Кадриев, като начинът на правене на новини се избира от други?
Panta rhei...
Според мен - за оригами, поезия и литература. И се лигавим, да, което си е факт, факт си е.БоЕВ написа: Имаш ли представа за какво си говорите?
А, аз шъ изчакам да вида наглостта до де ще стигне, кака беше - да се държиш ехидно и обидно без да ползваш обидни думи, па после ше гледам кво ше прави оня с морала.
А ти - морал ли четеш, менторстваш ли, не знам...
Като искаш да ти е чиста и неопетнена темата, няма да зачезваш за по три дни, а ще стоиш тук да си я пазиш.
Panta rhei...
ай стига де.Мнемозина написа:Наполовина.БоЕВ написа:Са изясни ли ти се или да изпраам колците за тричане?:mad:Мнемозина написа:...
...
Не разбрах що попържаш - без да коментирам епитетите - Салич и Кадриев, като начинът на правене на новини се избира от други?
един се моли, друг пусва.
емоции.
Боев друго ще каже, но.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Тъй де.Semiramis написа: ай стига де.
емоции.
Боев друго ще каже, но.
Търси с кого да се ступа - защо да му скършвам хатъра.
Panta rhei...
остана някой да преведе кой е тоя простак, който пази Боже прогледналМнемозина написа:Според мен - за оригами, поезия и литература. И се лигавим, да, което си е факт, факт си е.БоЕВ написа: Имаш ли представа за какво си говорите?
Като искаш да ти е чиста и неопетнена темата, няма да зачезваш за по три дни, а ще стоиш тук да си я пазиш.
Аз искам Боев да го видя в реала. Например с човек, когото псува анонимно в някакъв си нет. И искам да го видя как говори с въпросния човек очи в очи. Или как го ступва. И, няма да лъжа, много искам да видя и Боев как го ступват.Мнемозина написа:Тъй де.Semiramis написа: ай стига де.
емоции.
Боев друго ще каже, но.
Търси с кого да се ступа - защо да му скършвам хатъра.
Иначе тука не се брои.
Как кой, аз, разбира се.Semiramis написа:остана някой да преведе кой е тоя простак, който пази Боже прогледналМнемозина написа:Според мен - за оригами, поезия и литература. И се лигавим, да, което си е факт, факт си е.БоЕВ написа: Имаш ли представа за какво си говорите?
Като става дума за бой, аз ще се бия с Боев.
С Елби си се оправяйте вие.
Ефективността на боя ще е точно еднаква.
Panta rhei...
Не се брои за какво?vyara написа:Аз искам Боев да го видя в реала. Например с човек, когото псува анонимно в някакъв си нет. И искам да го видя как говори с въпросния човек очи в очи. Или как го ступва. И, няма да лъжа, много искам да видя и Боев как го ступват.Мнемозина написа:Тъй де.Semiramis написа: ай стига де.
емоции.
Боев друго ще каже, но.
Търси с кого да се ступа - защо да му скършвам хатъра.![]()
Иначе тука не се брои.
Тия глупости вече безумно ме изморяват.
От възпитаване, напрежения и избухвания тук вече не може да се говори изобщо.
Елби, моля те, спри наистина с тия подмятания, първо, че не си прав, и второ - ако не усещаш, да ти кажа, че се натрупва напрежение така. Дължиш на клуба малко спокойствие, дружелюбност и нормални разговори, поне според мен.
Ето, казах му го, да видим какво ще стане. Щото то една ръка сама не пляска, като се замислиш.
А Боев ще го бия ей така, за кеф.
Panta rhei...
Не се брои, че на Кадриев му дреме.Мнемозина написа:
Не се брои за какво?![]()
Иначе разприте с Елби тук се броят, но то си е тяхна работа.
Ей, най- после доживях и ти да реагираш неготивно на подмятанията му!!! Преди години, когато бяха основно към мене, бях решил , че няма спасение от тях, защото явно никой друг не дразнят! Ама взеха да се обаждат и други хора... първо Дарк, Семирамис, БоЕВ, сега най- после и ти. Чакам Рем и Грийн! Щото приятелството е хубаво нещо, ама на ЧВ, СС и ШЛ. Като са замесени и други хора, особено по недостоен начин, щото такъв е начина с подмятанията, то истината трябва да се каже, дори и да заболи.Мнемозина написа:
Елби, моля те, спри наистина с тия подмятания, първо, че не си прав, и второ - ако не усещаш, да ти кажа, че се натрупва напрежение така. Дължиш на клуба малко спокойствие, дружелюбност и нормални разговори, поне според мен.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

сега видях, че си ми отговорилБоЕВ написа:Да, така е! Ама аз съм си гадняр - не знаеше ли?holi_day написа:...
гадно си се изразил за тях
...
нали следъ по една тема...
не знаех
не зная и към момента
не искам и за в бъдеще да бъда подведена, в т.ч. и от теб, да повярвам в това
ясно, нали
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Не съм тук да превъзпитавам когото и да било. Не искам.Ън написа:Ей, най- после доживях и ти да реагираш неготивно на подмятанията му!!! Преди години, когато бяха основно към мене, бях решил , че няма спасение от тях, защото явно никой друг не дразнят! Ама взеха да се обаждат и други хора... първо Дарк, Семирамис, БоЕВ, сега най- после и ти. Чакам Рем и Грийн! Щото приятелството е хубаво нещо, ама на ЧВ, СС и ШЛ. Като са замесени и други хора, особено по недостоен начин, щото такъв е начина с подмятанията, то истината трябва да се каже, дори и да заболи.Мнемозина написа:
А и не мога.
Ако можех изобщо да направя нещо, щях да започна тогава от теб и да ти натикам в главата, че единственият начин да се справи човек с подмятания, ирония и прочее удоволствия човешки, е да не им обръща внимание. Никакво. Ама ей така, наистина.
Много важно, голяма работа, всеки има нужда да се усети по- от другите.
За кого подмятам сега?
Да продължа ли нататък - така и така рекох на Елби:
Боев, като ще се четем така, ти с тая тема - щото тя не е за Салич и Кадриев явно - всъщност не показваш ли пълно незачитане, да не кажа презрение към всички нас, дето коментирахме и се вълнувахме от японската сага през цялото време в другата тема? Даже бях забравила, че Елби я е пуснал, сега видях пак. И сега кво, всички, дето сме писали там, сме виновни? Там - щото сме писали, пък тук - щото не сме се сетили да правим жерави?
Не бях се сетила за такова четене на твоята тема. И за това не бях се сетила, както пропуснах встрани подмятането за Алеко, обаче ето, сега го видях.
Всичко е въпрос на гледане.
Аман бе!
Айде елате на себе си и се сопрете малко... Ядосах се.
Panta rhei...
Прав си, така е. Аз не ти казвам какво и как да говориш, а какво и как бих казал аз. И не твърдя, че лъжеш. Както каза Семирамис, въпрос на изразни средства е. Имаме различни. Аз съм ОК с това. Ти ОК ли си да го кажаБоЕВ написа:Прав си, в цивилизованите държави който се опита да вади дивиденти от подобни трагедии направо го разстрелват.
И в случая не съм те питал кое според теб е подходящо и кое не - ти си си ти, а аз съм си аз. И това е нормалното състояние на нещата, защото иначе май се опитваш нещо да менторстваш и се мъчиш да градиш хората по собствен образ и подобие, а това вече е...да не се изразявам грубо.
И в интерес на истината съм длъжен да ти припомня, че нито съм излъгал, нито съм пресилил нещата - Анка си ляга с Бранко, а Бранко й е ракетата носител в ТВ кариерата, Юки пък е от Оряхово и е плод на смесен брак - сиреч циганче си е отвсякъде.
Начи жерави няма смисъл да правите, тъй или иначе.Мнемозина написа:
щото не сме се сетили да правим жерави?
Ако ви се правят оригами правете, ама от жерави няма смисъл.
Той или иначе по далече от 5 няма да стингнете, за 1000 да не говорим
И молитви като няма смисъл да пишете, че зверски цинично.
Има сметки на БЧК, има и SMS-и.
Там има близо 500 000 без дом, вали сняг,
температурите са отрицателни и прочее невълнуващи опасности,
които нас тука няма да ни засегнат.
И стига вече с тия рекатори и засичане на посоката и скоростта на вятъра, че аз също се ядосвам!
Аууууу! Насред София има ядрен реактор, и той може да гръмне, ко правим тогава?
Може превантивно да ядете йодирана сол като китайците.
Ама да почвате веднага, че то не се знае знае ли се
http://www.vchera.bg/kym-mediite-sprete ... fukushima/pocti_bezobidna написа:Начи жерави няма смисъл да правите, тъй или иначе.Мнемозина написа:
щото не сме се сетили да правим жерави?
Ако ви се правят оригами правете, ама от жерави няма смисъл.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Nejimaki-dori
Монахът и самураят
Веднъж някакъв самурай посетил отдалечения дом на стар монах. Още с пристигането си, той влетял през вратата и извикал:
- Кажими, каква е разликата между ада и рая?
Но монахът останал да седи неподвижно върху сламения под.След малко се обърнал с насмешка към война:
- Наричаш себе си "самурай", а погледни само какъв си дребосък!
- Какво?! - иазвикал самъраят, посягайки към меча си.
- Охо – казал монахът, виждам, че посягаш към меча си. Но едва ли можеш да отсечеш дори и главата на муха с него.
Самураят толкова се разгневил, че изгубил контрол над себе си. Изтеглил меча си от ножницата и го вдигнал над главата си, за да посече монаха. Миг преди това обаче старецът погледнал разярения самурай в очите и му рекъл:
- Ето сега, сине, стоиш на прага на ада.
Осъзнавайки риска, на който се бил изложил мъдрият старец, за да му предаде урока си, самураят бавно свалил меча си и го прибрал в ножницата. Поклонил се ниско и му благодарил за наученото.
- Приятелю – казал монахът, – а ето това е пътят към рая.
Веднъж някакъв самурай посетил отдалечения дом на стар монах. Още с пристигането си, той влетял през вратата и извикал:
- Кажими, каква е разликата между ада и рая?
Но монахът останал да седи неподвижно върху сламения под.След малко се обърнал с насмешка към война:
- Наричаш себе си "самурай", а погледни само какъв си дребосък!
- Какво?! - иазвикал самъраят, посягайки към меча си.
- Охо – казал монахът, виждам, че посягаш към меча си. Но едва ли можеш да отсечеш дори и главата на муха с него.
Самураят толкова се разгневил, че изгубил контрол над себе си. Изтеглил меча си от ножницата и го вдигнал над главата си, за да посече монаха. Миг преди това обаче старецът погледнал разярения самурай в очите и му рекъл:
- Ето сега, сине, стоиш на прага на ада.
Осъзнавайки риска, на който се бил изложил мъдрият старец, за да му предаде урока си, самураят бавно свалил меча си и го прибрал в ножницата. Поклонил се ниско и му благодарил за наученото.
- Приятелю – казал монахът, – а ето това е пътят към рая.
Мнемозина написа:Не съм тук да превъзпитавам когото и да било. Не искам.Ън написа:Ей, най- после доживях и ти да реагираш неготивно на подмятанията му!!! Преди години, когато бяха основно към мене, бях решил , че няма спасение от тях, защото явно никой друг не дразнят! Ама взеха да се обаждат и други хора... първо Дарк, Семирамис, БоЕВ, сега най- после и ти. Чакам Рем и Грийн! Щото приятелството е хубаво нещо, ама на ЧВ, СС и ШЛ. Като са замесени и други хора, особено по недостоен начин, щото такъв е начина с подмятанията, то истината трябва да се каже, дори и да заболи.Мнемозина написа:
А и не мога.
Ако можех изобщо да направя нещо, щях да започна тогава от теб и да ти натикам в главата, че единственият начин да се справи човек с подмятания, ирония и прочее удоволствия човешки, е да не им обръща внимание. Никакво. Ама ей така, наистина.
Много важно, голяма работа, всеки има нужда да се усети по- от другите.
За кого подмятам сега?
Аман бе!
Айде елате на себе си и се сопрете малко... Ядосах се.
Не е умрял някой от подмятанията, все пак.
а според мен подмятанията си имат схема.
Първо се подхвълря нещо като това сляпото прогледнало.
После следва тичане по съседни теми, което не спира докато не се постигнат няколко неща, служещи на автора за потвърждение, че подмятането е супер-мега-яко-и-оригинално-щото-плебса-трябва-да-се-обижда
- първо трябва някой да каже на автора друже, приятелю, нещо такова...да видим ний, че тоя човек има приятели тука! не е кой да е;
- желателно е да стане ясно и че с приятелите срещите са и в реала
- тук някъде следва демонстрирне на възможности /черпене с нещо, което не може всеки да си купи/
- на статус .. тука ще включа личното познанство в някоя знаменитост..така, спомената между другото...
- то не е обща култура, то не е чудо..
- също комплименти към няколко дами поне. може даже към някоя, за която предния ден е подметнато, че е с нисък КИ..
- пропуснах как героя с подмятанията осветлява публиката колко забавен живот има в реала всъщност. ето го, тича сега щото цял ден било ад, пък сега почва купон..
- горните са наблюдаеми при всяка сценка с оригинално подмятане.
друже.
аз пък ще пия кафе с Фриски. щото тя ми е приятелка и наживо.
Последно промяна от Semiramis на 18.03.11, 13:58, променено общо 1 път.
Семи,Semiramis написа: щото тя ми е приятелка и наживо.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Има да, спрян е от 20-на години и е празен. И е 5 MW доколкото помня бил. Както и да е. Моля те, не ни казвай какво да правим и за какво да си говорим. Благодаря!pocti_bezobidna написа:...
И стига вече с тия рекатори и засичане на посоката и скоростта на вятъра, че аз също се ядосвам!
Аууууу! Насред София има ядрен реактор, и той може да гръмне, ко правим тогава?
Може превантивно да ядете йодирана сол като китайците.
Ама да почвате веднага, че то не се знае знае ли се
Semiramis написа:
от това по-лесно няма
После следва тичане по съседни теми, което не спира докато не се постигнат няколко неща, служещи на автора за потвърждение, че подмятането е супер-мега-яко-и-оригинално-щото-плебса-трябва-да-се-обиждапримерно
- първо трябва някой да каже на автора друже, приятелю, нещо такова...да видим ний, че тоя човек има приятели тука! не е кой да е;
- тук някъде следва демонстрирне на възможности /черпене с нещо, което не може всеки да си купи/
- на статус .. тука ще включа личното познанство в някоя знаменитост..така, спомената между другото...
- то не е обща култура, то не е чудо..
- също комплименти към няколко дами поне. може даже към някоя, за която предния ден е подметнато, че е с нисък КИ..
- пропуснах как героя с подмятанията осветлява публиката колко забавен живот има в реала всъщност. ето го, тича сега щото цял ден било ад, пък сега почва купон..
и от тях умрял няма.
друже.

Ми хайде да видим ще хване ли дикиш. Този път.Semiramis написа:
от това по-лесно няма
После следва тичане по съседни теми, което не спира докато не се постигнат няколко неща, служещи на автора за потвърждение, че подмятането е супер-мега-яко-и-оригинално-щото-плебса-трябва-да-се-обиждапримерно
- първо трябва някой да каже на автора друже, приятелю, нещо такова...да видим ний, че тоя човек има приятели!;
и от тях умрял няма.
друже.
Макар че всъщност не разбирам какво точно искате в момента.
Panta rhei...
Е, хайде сега, то е ясно- всички знаем кой е по-по-най- от другите тукМнемозина написа: Много важно, голяма работа, всеки има нужда да се усети по- от другите.
За кого подмятам сега?

Хайде да видим, ама едва ли. Защото, това което искаме, няма да се случи. Човек не може да промени току- така характера си, а подмятанията са плод на характера на човека...Мнемозина написа:
Ми хайде да видим ще хване ли дикиш. Този път.
Последно промяна от Ън на 18.03.11, 14:04, променено общо 1 път.

Благодаря.latrevw написа: http://www.vchera.bg/kym-mediite-sprete ... fukushima/
Кърти, чисти, извозва...
- Nejimaki-dori
И сега олекна ли ти?pocti_bezobidna написа:
Именно.Ън написа:Хайде да видим, ама едва ли. Защото, това което искаме, няма да се случи. Човек не може да промени току- така характера си, а подмятанията са плод на характера на човека...Мнемозина написа:
Ми хайде да видим ще хване ли дикиш. Този път.
И тогава?
Panta rhei...
принципно да, но в тази тема не мисля като тебЪн написа:А мен не ме е срам, защото трагедията е едно, нашите отношения- съвсем друго и между двете неща няма нищо общо.
сега да ти кажа ли друже се чудя, друже
ако искате да изнесем тема за изясняване на лични отношения, въжделения, терзания, подмятания, клюки и т.н.
и отделен подфорум мога да спретна даже, че да ми е по-лесно да го отминавам
но това е тема за трягедията в япония
и мен продължава да ме е срам от това, което става в нея
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ГрийнЪн написа:Е, хайде сега, то е ясно- всички знаем кой е по-по-най- от другите тукМнемозина написа: Много важно, голяма работа, всеки има нужда да се усети по- от другите.
За кого подмятам сега?
:blum:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Доколкото си спомням, винаги съм се опитвала да спазвам добрия тон в този клуб.Remmivs написа: Моля те, не ни казвай какво да правим и за какво да си говорим. Благодаря!
Доколкото си спомням, не съм обиждала, ругала, псувала или уязвявала някой.
Извинете, че ви досадих с присъствието си. Сбърках. Ясно е, че не съм желана тук.
Благодаря.
Нищо. Само обръщам внимание на начините за индиректно одобрение на поведениетоМнемозина написа:Ми хайде да видим ще хване ли дикиш. Този път.Semiramis написа:
от това по-лесно няма
- първо трябва някой да каже на автора друже, приятелю, нещо такова...да видим ний, че тоя човек има приятели!;
и от тях умрял няма.
друже.
без значине волно или неволно
мислех, че ще ме удариш с нещоlatrevw написа:Семи,Semiramis написа: щото тя ми е приятелка и наживо., just go on, darling. всички сме различни и всеки от нас си получава каквото си е надробил
Благодаря ти!
hugy