Ха -ха -хаmaggot написа:Инициатива "Без Бакшиш!"
След събитията от 8-ми февруари, на които таксиметрови шофьори от София:
# Блокираха българската столица
# Създадаха невероятно големи неудобства на 1.2 милиона души
# Почти провалиха шествието в подкрепа на медиците ни
# Поругаха законите на Република България
# Цинично използваха трагедията на 51 годишния убит шофьор, за да поставят исканията си за финансови облаги
# Изискаха да ни возят в 20 годишни автомобили, без да слагат предпазен колан
Ние - нормалните граждани на тази страна, ви призоваваме в периода от 9-ти февруари, до 9-ти март, да не оставяте нито стотинка бакшиш на такситата, услугите на които ползвате.
Крайно време е някой да каже на тези копелета, че не могат да правят каквото си пожелаят когато си пожелаят - въпреки, че живеем в демокрация. Това не е свобода, а свободия.
Ако подкрепяте инициативата - чувствайте се свободни да дадете адреса на тази страница на вашите колеги и приятели.
Желаем ви приятен ден!
Група възмутени граждани.
http://bezbakshish.hit.bg/
Анонимка издържана в духа на донос от едновреме.
#А коя столица да блокират, Румънската ли?
#Незнаех, че 1,2 милиона души се изнизват всекидневно през "жълти павета"!
#Айде бе!
#Има ли изобщо закон който да се спазва в Република България?
#Цинично е да се отрича правото на протест!
#Важно е ти да си с колан, защото няма значение на колко години е колата, гюстираш ли се о дирека...гушваш букета.
Необходимо е определение за "нормален гражданин", защото няма нормален който да вярва, че "бакшишите" живеят от бакшиш.
Не, не я подкрепям инициативата - много ми прилича на заглеждане в канчето на другия, или като не ми стиска да направя нещо за себе си, що да не преча на другите.
Бръмнах вече от протести и антипротести!:crying:
Първо беше Иракли, всички обичат Иракли и искат той да си остане същия, собствениците на имоти в района да го духат. После доиде Натура-та, всички обичат туризма, да го духат зелените, собствениците на имоти имат право...и никой не се сети да им каже, че не е хубаво да се блокират пътища и да се преебава почивката на хората. Аман вече...