Welcome to the real world!pocti_bezobidna написа: Знаеш ли.
Ако повярвам, че точно Червения кръст са мошеници и в такава ситуация ще излъжат.
Ако повярвам, че тези със самолетите искат стотици хиляди.
Ако повярвам, че света пресмята какво ще спечели от трагедията.
Не ми остава друго, освен да се гръмна.
Честно.
Тая вечер гледах...
- Nejimaki-dori
това е толкова красивоRemmivs написа:благодаря тиNejimaki-dori написа:Монахът и самураят
че щях да се разплача
ама не можах
на 11-ти става мазало в япония
същият ден
размазват човек когото много обичам
на пешеходна пътека
къде е ад и къде е рай
и ако го познавате самурая
може ли да му кажете да си навре меча
където иска или може
амин
hope you are okjazz написа:
това е толкова красиво
че щях да се разплача
ама не можах
същият ден
на пешеходна пътека
къде е ад и къде е рай
където иска или може
амин
не знам какво друго да кажа :hug
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
А не, не ти вярвам.Nejimaki-dori написа: Welcome to the real world!
Real world изобщо не е такъв, ако искаш да знаеш.
Корпорации и държави може да се водят от някакви си там техни съображения и да лъжат и мажат,
ама хората на улицата, дето не им знаеш имената и лицата удържат кризи като тези в Япония.
Иначе досега да сме се изтребили като в джунгла.
- Green Light
jazz написа:това е толкова красивоRemmivs написа:благодаря тиNejimaki-dori написа:Монахът и самураят
че щях да се разплача
ама не можах
същият ден
на пешеходна пътека
къде е ад и къде е рай
където иска или може
амин
Кви сме дребни, кви сме дребосъци, какви са ни дребнички страстите само, не е истина, човече!
Съжалявам, Джаз!
- windcolours
- windcolours
- Nejimaki-dori
В стремежа си да опонираш на всеки за всичко, не се усещаш как сама си противоречишpocti_bezobidna написа: А не, не ти вярвам.
Real world изобщо не е такъв, ако искаш да знаеш.
Корпорации и държави може да се водят от някакви си там техни съображения и да лъжат и мажат,
ама хората на улицата, дето не им знаеш имената и лицата удържат кризи като тези в Япония.
Иначе досега да сме се изтребили като в джунгла.
Хайде сега пак се прочети и ми кажи, къде в написаното от теб визираш обикновените хора на улицата, а не корпорации и институции.
- snowprincess
о, джаз...jazz написа:това е толкова красивоRemmivs написа:благодаря тиNejimaki-dori написа:Монахът и самураят
че щях да се разплача
ама не можах
същият ден
на пешеходна пътека
къде е ад и къде е рай
където иска или може
амин

http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
windcolours написа:
Semiramis написа:
Мнемозина написа:
Вие сте ми коректив, ако мислите, че е стойностна, бих искал да я подаря на японското посолство. Но само, ако мислите, че си заслужава. Да не стана за смях, не са ми нужни излагации...Додю Додев написа:
Тя е емоционална картина, залагал съм на усещането, а не на майсторството на рисуването. Повече емоция, по- малко изпипване на детайлите...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ън, картината е много силна!Ън написа: Вие сте ми коректив, ако мислите, че е стойностна, бих искал да я подаря на японското посолство. Но само, ако мислите, че си заслужава. Да не стана за смях, не са ми нужни излагации...
Тя е емоционална картина, залагал съм на усещането, а не на майсторството на рисуването. Повече емоция, по- малко изпипване на детайлите...
Аз много харесвам недоизпипаните ти картини, не че тази успявам да я гледам технически.
Ти им казваш недоизпипани, но те си носят емоцията и не им трябват съвършено точни детайли. Понякога въобще не им трябват.
Дали е стойностна точно тази, за да я дариш? Ами стойностен ли един хартиен жерав или една детска рисунка, които да изпрати някой в посолството?!
За съжаление бъди сигурен, че ще прочетеш някъде или ще чуеш, че се правиш на интересен. Или ще го подхвърли някой зад гърба ти.
Просто хората сме такива.
А ти за себе си си знаеш кое защо правиш.
И това като реакции няма да има нищо общо със самата картина. Нито с жеста, нито с нищо. Принципно положение е.
Големите усти.
Които не трябва да чуваме.
Последно промяна от Semiramis на 20.03.11, 14:36, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Света вода ненапита
идеята е прекрасна!Ън написа: Вие сте ми коректив, ако мислите, че е стойностна, бих искал да я подаря на японското посолство. Но само, ако мислите, че си заслужава. Да не стана за смях, не са ми нужни излагации...
картината е завладяваща!
както казва моят съквартирант, и от символична гледна точка композицията е завършена - т.е. в картината се виждат петте "стихии" - огън, вятър, метал, вода и земя
тъй че, аз съм ЗА подаряването!
благодаря, че си ми приятел!
Виж подводницата!
- snowprincess
- windcolours
- Глас в пустиня
+1Semiramis написа:Ън, картината е много силна!Ън написа:Тя е емоционална картина, залагал съм на усещането, а не на майсторството на рисуването. Повече емоция, по- малко изпипване на детайлите...
и това е да твориш
и Пътя ти
за да вълнува другите, трябва да те е вълнувало теб
и няма как да се скрие
... възобновявам си коментарите
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Green Light
Semiramis написа:Ън, картината е много силна!Ън написа: Вие сте ми коректив, ако мислите, че е стойностна, бих искал да я подаря на японското посолство. Но само, ако мислите, че си заслужава. Да не стана за смях, не са ми нужни излагации...
Аз много харесвам недоизпипаните ти картини, не че тази успявам да я гледам технически.
Ти им казваш недоизпипани, но те си носят емоцията и не им трябват съвършено точни детайли. Понякога въобще не им трябват.
Дали е стойностна точно тази, за да я дариш? Ами стойностен ли един хартиен жерав или една детска рисунка, които да изпрати някой в посолството?!
За съжаление бъди сигурен, че ще прочетеш някъде или ще чуеш, че се правиш на интересен. Или ще го подхвърли някой зад гърба ти.
Просто хората сме такива.
А ти за себе си си знаеш кое защо правиш.
И това като реакции няма да има нищо общо със самата картина. Нито с жеста, нито с нищо. Принципно положение е.
Големите усти.
Които не трябва да чуваме.

Додю Додев написа:идеята е прекрасна!Ън написа: Вие сте ми коректив, ако мислите, че е стойностна, бих искал да я подаря на японското посолство. Но само, ако мислите, че си заслужава. Да не стана за смях, не са ми нужни излагации...
картината е завладяваща!
както казва моят съквартирант, и от символична гледна точка композицията е завършена - т.е. в картината се виждат петте "стихии" - огън, вятър, метал, вода и земя
тъй че, аз съм ЗА подаряването!
за жеста, койт ще направиш! за пореден път се убеждавам, че ти си велик човек!
благодаря, че си ми приятел!

Амаранта написа:Добре си го решил, и в случая, дали картината има някаква художествена стойност, въобще не е от значение,Ън написа: ...бих искал да я подаря на японското посолство...
жестът и чувството са важни.
Пък дет' вика Семи, злобарите винаги за всичко могат да се изкажат, на кого му пука?!