Протест!
- Green Light
Протест!
Протестирам срещу лятното часово време! Обмислям каква точно да бъде формата на протеста ми, но съм категоричен.
Или ще отменят ЛЧВ или да си подават оставката!
Следете новините!
Следете новините!
Re: Протест!
пуснах сиенен и бибиси. водеща новина си!!! браво, Грийн!Green Light написа:Протестирам срещу лятното часово време! Обмислям каква точно да бъде формата на протеста ми, но съм категоричен.
Следете новините!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Nejimaki-dori
- Green Light
немаш проблем. Щом ми не искаш виното...Green Light написа:Не, не, аз обмислям нещо драматично, драстично и ужасно. Такова което ще разтърси света и ще отнеме вниманието от Фукушима и Либия.
Ще спя по един час повече сутрин!
Дайте ми кураж!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Щом ще предприемаш такива крути действия, тогава постави още искания!Green Light написа:Не, не, аз обмислям нещо драматично, драстично и ужасно. Такова което ще разтърси света и ще отнеме вниманието от Фукушима и Либия.
Ще спя по един час повече сутрин!
Дайте ми кураж!
Например на всеки шест месеца да се минава към зимно часово време.
Така де, трябва да се върви напред, какво е това иди си - ела си.
Panta rhei...
А така! Браво!Йон написа:Присъединявам се към протеста!!!
Аман от някакви ентусиазирани ранобудници, които са адски щастливи, че ще се стъмва по-късно.
Добре бе, да ги не опъне червената шапчица, ако ги завари тъмното в 19:30ч случайно....
И скъсяват на хората нощния живот!
Тая тема буди у мен ентусиазъм, възторг и надежда...
Panta rhei...
- Green Light
не смятам да уважа протеста ти! виж, ако беше помолил....Green Light написа:Протестирам срещу лятното часово време!
just perfect
...и ако си бе платил...bead_ написа:не смятам да уважа протеста ти! виж, ако беше помолил....Green Light написа:Протестирам срещу лятното часово време!
- Green Light
bead_ написа:не смятам да уважа протеста ти! виж, ако беше помолил....Green Light написа:Протестирам срещу лятното часово време!
Идентифицирахме врага, другари! Бийд го пускала времето!
най-вечеELBI написа:...и ако си бе платил...bead_ написа:не смятам да уважа протеста ти! виж, ако беше помолил....Green Light написа:Протестирам срещу лятното часово време!
just perfect
братовчеде лари, не ставай смешен! това се учи в първи класGreen Light написа:
Идентифицирахме врага, другари! Бийд го пускала времето!
just perfect