Лукойл командва всьо...
Лукойл командва всьо...
май. Логично звучи покрай Япония и трагедията там, покрай войната/каквото-е-там в Либия повечето други новини да остават на по-заден план, но на мен ми направи силно впечатление директните атаки на Лукойл (т.е. на В Златев) към министър Трайков, който си позволи да попита защо цената на горивото от там е по-висока (май за дизела беше) отколкото в Австрия, след като там заплатите на работници и продавачи са 10 пъти по-високи. И почна една яка атака към Трайков (която най-вероятно той няма да издържи за жалост), при което гледам в новините, че бат Бойко се държи като насран в гащи - не защитава министъра си (ако не го харесва или счита, че Трайков нещо е излъгал - да го уволни веднага!), а де факто защитава дружката си Златев и Лукойл.
Тъжна картинка на нашата реалност. То и на Запад го има, но не с такива директни писма от компания до министър. По този начин те съвсем политически заявяват,че те са тези, дето колят и бесят (щот бюджета на държавата се пълнел бил от тях), а не някакви си там избрани (не пряко, но все пак) от хората министри.
Тъжна картинка на нашата реалност. То и на Запад го има, но не с такива директни писма от компания до министър. По този начин те съвсем политически заявяват,че те са тези, дето колят и бесят (щот бюджета на държавата се пълнел бил от тях), а не някакви си там избрани (не пряко, но все пак) от хората министри.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Света вода ненапита
Re: Лукойл командва всьо...
ELBI написа: дружката си Златев
Виж подводницата!
хехе... тук нищо чудно да си по-прав в терминологията...Додю Додев написа:ELBI написа: дружката си Златевдружка ли? или господар?!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
яко.. мерси! Това трябва да се знае от всички и да се преподава в учебниците!Remmivs написа:За държавата и мафията
Баси маматаRemmivs написа:За държавата и мафията
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Света вода ненапита
мдааам... бързо действат ченгенцата...Ън написа:Баси маматаRemmivs написа:За държавата и мафията:shocked::shocked: Няма го
Виж подводницата!
не е ли преместено в На прицел раздела?
криминални-и-анализи/на-прицел/уикилийкс-публикува-пълния-доклад-на-джеймс-пардю-за-мафията-в-българия
криминални-и-анализи/на-прицел/уикилийкс-публикува-пълния-доклад-на-джеймс-пардю-за-мафията-в-българия
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
така си е - има гласност и прозрачност. До сега имахме премиери заобиколени от "невидими" мутриДодю Додев написа:то оттогава нищо не се е променило...ELBI написа:края на 2004vyara написа:Откога е този доклад? От преди да дойдат ГЕРБ на власт или ГЕРБ не са намесени в подобни взаимоотношения? Понеже не се споменават в доклада.
само дето си избрахме мутра за премиер...
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
предлагаш му да си трайка ли?bead_ написа:седнал си да плачеш за трайковELBI написа:май. .
Виж подводницата!
бях изправен и едва само една сълза се отрони... да бъдем по-точни и обективниbead_ написа:седнал си да плачеш за трайковELBI написа:май. .
стига с тези тройки...Додю Додев написа:предлагаш му да си трайка ли?bead_ написа:седнал си да плачеш за трайковELBI написа:май. .
- Света вода ненапита
предпочиташ четворки ли?ELBI написа: стига с тези тройки...
п.п. щото аз петици и шестици трудно пиша. питай студентите ми ...
Виж подводницата!
на последния изпит писах само 2 шестици и една петица. Всичко останало ... абе на поправката писах и много тройки и пак останаха за ликвидационната сесияДодю Додев написа:предпочиташ четворки ли?ELBI написа: стига с тези тройки...
п.п. щото аз петици и шестици трудно пиша. питай студентите ми ...
- Света вода ненапита
глей сега... у нашата катедра си има статистика, равна на закон - на изпит (какъвто и да е - съотношението взели изпит : невзели изпит е 25% : 75%...ELBI написа: на последния изпит писах само 2 шестици и една петица. Всичко останало ... абе на поправката писах и много тройки и пак останаха за ликвидационната сесия
Виж подводницата!
+ELBI написа:
= из-рУУУУУУУУ-диииииДодю Додев написа:
- Света вода ненапита
мдаааам... така и разправят студентите... поне за мен...jazz написа:+ELBI написа:= из-рУУУУУУУУ-диииииДодю Додев написа:
Виж подводницата!
добре, че завърших вече.Додю Додев написа:глей сега... у нашата катедра си има статистика, равна на закон - на изпит (какъвто и да е - съотношението взели изпит : невзели изпит е 25% : 75%...ELBI написа: на последния изпит писах само 2 шестици и една петица. Всичко останало ... абе на поправката писах и много тройки и пак останаха за ликвидационната сесия
just perfect
- Света вода ненапита
съжалявам, че си завършила...bead_ написа:
добре, че завърших вече.
щото, като гледам сегашните студенти, не могат да ти стъпят и на малкото пръсте...
аз, ако имах студенти, като клубарите тука, щях да съм най-щастливия преподавател на света...
Виж подводницата!
ясно е, че съжаляваш.Додю Додев написа:съжалявам, че си завършила.....bead_ написа:
добре, че завърших вече.
ти и към сегашните си толкова жалостив и затва ги късаш, нали
just perfect
- Света вода ненапита
просто съм последователен с критериите си...bead_ написа: ясно е, че съжаляваш.
ти и към сегашните си толкова жалостив и затва ги късаш, нали
честно казано... първият ми випуск... хм... там имаше само около 10% скъсани... и то бяха едни калпазани...
ама от година на година става все по-зле...
Виж подводницата!
щото тя има едно такова елегантно, мъничко малко пръсте...Додю Додев написа:съжалявам, че си завършила...bead_ написа:
добре, че завърших вече.
щото, като гледам сегашните студенти, не могат да ти стъпят и на малкото пръсте...
...
чифт саELBI написа:
щото тя има едно такова елегантно, мъничко малко пръсте...
п.п. тва в случай, че има в наличност два диамантени пръстена и притеснението е кво да се прави с единия...
just perfect
и за това бях помислил, но Додю не уточни, че не могат да ти стъпят на чифта малки пръстчетаbead_ написа:чифт саELBI написа:
щото тя има едно такова елегантно, мъничко малко пръсте...
п.п. тва в случай, че има в наличност два диамантени пръстена и притеснението е кво да се прави с единия...
На мен линкът на Рем не ми се отваря...ELBI написа:яко.. мерси! Това трябва да се знае от всички и да се преподава в учебниците!Remmivs написа:За държавата и мафията
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
try http://www.sofia-press.com/%D0%BA%D1%80 ... %B5%D0%BB/АВе написа:На мен линкът на Рем не ми се отваря...ELBI написа:яко.. мерси! Това трябва да се знае от всички и да се преподава в учебниците!Remmivs написа:За държавата и мафията
или иди на софия-прес, на "на прицел"(4-ти таг горе) и там е на 11-то място в момента...Уикилийкс...
не е днес, така де днес е, ама почна от вчера вечертаELBI написа:uf, неква лудница днес... а времето е прекрасно, сто задачки и срещи... аре - до скоро банда, че T.G.I.F.
да видиш каква цветомузика беше цяла нощ - направо станах разноглед
но навън времето днес беше и е супер - да
мисля пак да се разходя за час-два
Тука има, тука немаЪн написа:Баси маматаRemmivs написа:За държавата и мафията:shocked::shocked: Няма го
https://www.balkanleaks.eu/bgoc.html

ахам. тъжно, но факт.блонди написа:"ЛУКойл" вече се държи като държава в държавата
закономерно. след като държавата не се държи като държава.ELBI написа:ахам. тъжно, но факт.блонди написа:"ЛУКойл" вече се държи като държава в държавата
just perfect
по-скоро очаквах друг коментар (какъвто мислех да пусна) - мутрите са веч заместени от компания (и)... Лукойл си има държава ;)bead_ написа:закономерно. след като държавата не се държи като държава.ELBI написа:ахам. тъжно, но факт.блонди написа:"ЛУКойл" вече се държи като държава в държавата