Искаме да запишем Терминатора на инглиш. Да е събота или неделя. Завеждаме го, той си зубка там час ли, колко ли, тоя който го води си прочита вестника в някое готино кафенце, зяпа мацките(Бейби и тя зяпа мацките, даже повече от мене. После веднага ме поглежда да види аз накъде гледам, ама аз гледам вестника) и после кеф ти разходка, кеф ти сладкарници и т.н. Фарос, Европа, Британика и Алианс нямат съботно- неделни курсове. Знаете ли някое даскало, което има. И ПРЕПОРЪЧВАТЕ ЛИ ГО?
Мерсаж!
Питане за съботно-неделно училище по английски в София
- Green Light
-
латрево
- Green Light
- snowprincess
Re: Питане за съботно-неделно училище по английски в София
мисля, че е по-добре немски да се учи като първи език (въпреки, че не мога да помагам на принцесата, тя сама се справя), а след това английски, по-лесно еGreen Light написа:Искаме да запишем Терминатора на инглиш. Да е събота или неделя. Завеждаме го, той си зубка там час ли, колко ли, тоя който го води си прочита вестника в някое готино кафенце, зяпа мацките(Бейби и тя зяпа мацките, даже повече от мене. После веднага ме поглежда да види аз накъде гледам, ама аз гледам вестника) и после кеф ти разходка, кеф ти сладкарници и т.н. Фарос, Европа, Британика и Алианс нямат съботно- неделни курсове. Знаете ли някое даскало, което има. И ПРЕПОРЪЧВАТЕ ЛИ ГО?
Мерсаж!

Re: Питане за съботно-неделно училище по английски в София
Абсолютно!!! Моят големият младеж учи от 7 години немски и вика, че английският бил песен в сравнение с немския, много му е лесноsnowprincess написа: мисля, че е по-добре немски да се учи като първи език (въпреки, че не мога да помагам на принцесата, тя сама се справя), а след това английски, по-лесно е