............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:03, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Точно това е необикновеното. Не ми се беше случвало отдавна.[unknown] написа:Не мога да спя следобед. Аз вря и кипя. Как да легна?Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!
А на мен днес ми се случи нещо абсолютно невероятно и напълно небанално: спах следобед!![]()
Обаче ако направя голям гардероб май ще е по-необикновено.
Panta rhei...
Яд ме е, че не мога да го снимам, за да ви покажа колко е готин.Мнемозина написа:Точно това е необикновеното. Не ми се беше случвало отдавна.[unknown] написа:Не мога да спя следобед. Аз вря и кипя. Как да легна?Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!
А на мен днес ми се случи нещо абсолютно невероятно и напълно небанално: спах следобед!![]()
Обаче ако направя голям гардероб май ще е по-необикновено.
П.П. Ама какъв съм Фукльо...

Ъпсолютно същото небанално нещо и аз преживях днес:lol:Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!
След което ф момента съ чуфствам мноу нестандартно:blink:
Умният човек не вярва на всичко, което чуе, не казва всичко, което знае и не харчи всичко, което има.
Я, кой бил другият скрит...thunder написа:Ъпсолютно същото небанално нещо и аз преживях днес:lol:Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!

Ку искъш щъ съ пробвам да го фокусирам оттук.[unknown] написа:Яд ме е, че не мога да го снимам, за да ви покажа колко е готин.Мнемозина написа:Точно това е необикновеното. Не ми се беше случвало отдавна.[unknown] написа:Не мога да спя следобед. Аз вря и кипя. Как да легна?Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!
Обаче ако направя голям гардероб май ще е по-необикновено.В коридора е, а там разстоянията са малки. Не мога да го фокусирам.
П.П. Ама какъв съм Фукльо...:shy::shy:
Дали ше е достатъчно разстоянието:-)
Умният човек не вярва на всичко, което чуе, не казва всичко, което знае и не харчи всичко, което има.
Самата аз[unknown] написа:Я, кой бил другият скрит...thunder написа:Ъпсолютно същото небанално нещо и аз преживях днес:lol:Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!
Позна от първия път
От Велико Търново? Хе- хе...достатъчно ще е.thunder написа:Ку искъш щъ съ пробвам да го фокусирам оттук.[unknown] написа:Яд ме е, че не мога да го снимам, за да ви покажа колко е готин.Мнемозина написа:Точно това е необикновеното. Не ми се беше случвало отдавна.[unknown] написа:Не мога да спя следобед. Аз вря и кипя. Как да легна?Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!
Обаче ако направя голям гардероб май ще е по-необикновено.В коридора е, а там разстоянията са малки. Не мога да го фокусирам.
Дали ше е достатъчно разстоянието:-)

Ми давай де...[unknown] написа:От Велико Търново? Хе- хе...достатъчно ще е.thunder написа:Ку искъш щъ съ пробвам да го фокусирам оттук.[unknown] написа:Яд ме е, че не мога да го снимам, за да ви покажа колко е готин.Мнемозина написа:Точно това е необикновеното. Не ми се беше случвало отдавна.[unknown] написа:Не мога да спя следобед. Аз вря и кипя. Как да легна?Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!
Дали ше е достатъчно разстоянието:-)Ама ще ти трябва разцведка къде и какво точно да снимаш.
И аз.thunder написа:Ъпсолютно същото небанално нещо и аз преживях днес:lol:Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!
Повече нестандартни неща няма да правя!
Panta rhei...
Ъъъъ... исках да напиша "разведка"thunder написа:Ми давай де...[unknown] написа:От Велико Търново? Хе- хе...достатъчно ще е.thunder написа:Ку искъш щъ съ пробвам да го фокусирам оттук.[unknown] написа:Яд ме е, че не мога да го снимам, за да ви покажа колко е готин.Мнемозина написа:Точно това е необикновеното. Не ми се беше случвало отдавна.[unknown] написа:Не мога да спя следобед. Аз вря и кипя. Как да легна?Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!
Дали ше е достатъчно разстоянието:-)Ама ще ти трябва разцведка къде и какво точно да снимаш.

Ще правим,ама поне да не боли глава от тях.Мнемозина написа:И аз.thunder написа:Ъпсолютно същото небанално нещо и аз преживях днес:lol:Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!
След което ф момента съ чуфствам мноу нестандартно:blink:![]()
Повече нестандартни неща няма да правя!
Или ако боли,да са останали някакви спомени все пак.
Забелязах:-)[unknown] написа:Ъъъъ... исках да напиша "разведка"thunder написа:Ми давай де...[unknown] написа:От Велико Търново? Хе- хе...достатъчно ще е.thunder написа:Ку искъш щъ съ пробвам да го фокусирам оттук.[unknown] написа:Яд ме е, че не мога да го снимам, за да ви покажа колко е готин.Мнемозина написа:Точно това е необикновеното. Не ми се беше случвало отдавна.[unknown] написа:Не мога да спя следобед. Аз вря и кипя. Как да легна?Мнемозина написа:Вече сме 1+3![]()
Браво на теб!
Ама и разцветка да е,пак става.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: 1скрит (аз) + 2-ма скрити =
Един гардероб /огромен/ и трима скрити - ей, каква тема!!![unknown] написа:разтговор.
Аз да се похваля:
Днес направих страхотен/ОГРОМЕН/ гардероб.Е, и майсторите помогнаха малко...
Пренаредих и подредих детската стая.Големият ще е много доволен.
Ей такива банални неща ми се случваха днес. А на вас?
Да бе, наистина.Stranniche написа:Един гардероб /огромен/ и трима скрити - ей, каква тема!!![unknown] написа:разтговор.
Аз да се похваля:
Като в гардероба сме скрити ние тук.
Panta rhei...
и мумифицирани...Stranniche написа:
Един гардероб /огромен/ и трима скрити...

Ееее, ни мой с[unknown] написа:и мумифицирани...Stranniche написа:
Един гардероб /огромен/ и трима скрити...:twisted::lol:
Ми, аз така си представих: Трима души заключени в гардероба, седяли, седяли и се мумифицирали.Niya написа:Ееее, ни мой с[unknown] написа:и мумифицирани...Stranniche написа:
Един гардероб /огромен/ и трима скрити...:twisted::lol:
.
Ей, ся шъ наискачаме от гардероба.
Да не поискаш после да е заключен?
![]()

- Глас в пустиня
Мен ме "свитнаха" ченгетата, обзаведох се акт и имам три дни да докажа, че имам ГЗ. Събота и неделя Русе е отварт, пълно е с румънци които си разхождат доста демонстративно селянията.[unknown] написа:разтговор.
Аз да се похваля:
И изкупуват българска боза и цигариБоЕВ написа:Събота и неделя Русе е отварт, пълно е с румънци които си разхождат доста демонстративно селянията.
- Глас в пустиня
Имам чувството, че изкупуват всичко...като не видели са...4avdar4e написа:И изкупуват българска боза и цигариБоЕВ написа:Събота и неделя Русе е отварт, пълно е с румънци които си разхождат доста демонстративно селянията.
Поне махнаха ли таксите на моста?БоЕВ написа:Имам чувството, че изкупуват всичко...като не видели са...4avdar4e написа:И изкупуват българска боза и цигариБоЕВ написа:Събота и неделя Русе е отварт, пълно е с румънци които си разхождат доста демонстративно селянията.

- Piqndurnik
Абе все се каня да питам: - Що сЪ криете, бре?![unknown] написа:разтговор.![]()
На пук на останалите, които се крият. И мен това много ме дразни, ама що те да се крият, а аз не? А?!!!Mila написа:Абе все се каня да питам: - Що сЪ криете, бре?![unknown] написа:разтговор.![]()
Даже и предложение направих да се забрани скриването на онлайнстатуса, ама щяха да ме изядат с парцалите, че съм им ограничавал свободите!
Така, че, ако на теб това не ти изнася, оплачи се тук:www.armenski.pop.com

абе ти собствено мнение нямаш ли си, че и ти като тях, ама ха със ха[unknown] написа:На пук на останалите, които се крият. И мен това много ме дразни, ама що те да се крият, а аз не? А?!!!Mila написа:Абе все се каня да питам: - Що сЪ криете, бре?![unknown] написа:разтговор.![]()
Даже и предложение направих да се забрани скриването на онлайнстатуса, ама щяха да ме изядат с парцалите, че съм им ограничавал свободите!![]()
![]()
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ей ся отивам да сЪ Фърля от моста, щото си нЕАм собственУ мнение...latrevw написа:абе ти собствено мнение нямаш ли си, че и ти като тях, ама ха със ха[unknown] написа:На пук на останалите, които се крият. И мен това много ме дразни, ама що те да се крият, а аз не? А?!!!Mila написа:Абе все се каня да питам: - Що сЪ криете, бре?![unknown] написа:разтговор.![]()
Даже и предложение направих да се забрани скриването на онлайнстатуса, ама щяха да ме изядат с парцалите, че съм им ограничавал свободите!![]()
![]()

ела насам, хем двамата заедно да съ фърлим от Аспаруховия мост, здраво ще ни вържат момчетата:lol:[unknown] написа: Ей ся отивам да сЪ Фърля от моста, щото си нЕАм собственУ мнение...![]()
:rotfl24::twisted::rotfl24::twisted:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ако ще се хвърлям, ще го правя сам!:twisted: Никаква компания...latrevw написа:ела насам, хем двамата заедно да съ фърлим от Аспаруховия мост, здраво ще ни вържат момчетата:lol:[unknown] написа: Ей ся отивам да сЪ Фърля от моста, щото си нЕАм собственУ мнение...![]()
:rotfl24::twisted::rotfl24::twisted:

Не бе, не че нещо ми пречи, ама докато загрея че има и такива (щото съм разсеяна и много много не гледам).[unknown] написа:На пук на останалите, които се крият. И мен това много ме дразни, ама що те да се крият, а аз не? А?!!!Mila написа:Абе все се каня да питам: - Що сЪ криете, бре?![unknown] написа:разтговор.![]()
![]()
И тъй, както си седя сам - самичка във форума (т.е. - само моя ник е изписан), и изведнъж разни мнения започват да се появяват...
Mila написа:Не бе, не че нещо ми пречи, ама докато загрея че има и такива (щото съм разсеяна и много много не гледам).[unknown] написа:На пук на останалите, които се крият. И мен това много ме дразни, ама що те да се крият, а аз не? А?!!!Mila написа:Абе все се каня да питам: - Що сЪ криете, бре?![unknown] написа:разтговор.![]()
![]()
И тъй, както си седя сам - самичка във форума (т.е. - само моя ник е изписан), и изведнъж разни мнения започват да се появяват...