ей, това момче става все по-добро и по-добро!Ън написа: на племенника са
Що рече?..Додю Додев написа: EXIF инфо, а?

инфото с какво и как е снимано...Ън написа:Що рече?..Додю Додев написа: EXIF инфо, а?
Може би, за да не знаеш ти:blum: Не ми е братчед бе- племенник ми е:lol:Додю Додев написа:инфото с какво и как е снимано...Ън написа:Що рече?..Додю Додев написа: EXIF инфо, а?
братчет ти нема начин да не знае...
само дето, като е обработвал снимките, е махнал инфото от тях...
незнам защо...

ей, човек да не ти направи комплимент, че си младЪн написа: Може би, за да не знаеш ти:blum: Не ми е братчед бе- племенник ми е:lol:
И нали тоя серсем ти е приятел във фейса- ми, питай го.
П.П. Доколкото знам, снима с Никон Д7000. Обаче има и некъф апарат, дето не ми дава да го пипам, че бил мноо "еФтин"...
Е, къде да го търся ся тва врабче, че да го поздравявам, бе?!Додю Додев написа:
п.п. туй врабче на втората снимка, на червения фон... мноооого ми ареса! специално го поздрави!

ех, ма си маймуна прОклета!Ън написа: Е, къде да го търся ся тва врабче, че да го поздравявам, бе?!:lol:
![]()
Аре, лека, че е късно вече.
Пиши му, че си мой приятел и няма проблем да му станеш и ти приятел във фейса. Тогава ще можеш и да коментираш и да обменяте мнения. Аз съм сигурен, че той ще хареса работите ти, защото просто има вкус.itcome написа:Гледах ги във фейса, карасотиите... ама не мога да лайквам там. Тоя паяк... горкия :)
рАЗКОШОТИИИ и от мен го поздрави :)
И го питай как се снимат мълнии :)

Цитирам ти неговият отговор:itcome написа: И го питай как се снимат мълнии :)

Той вече те е добавил към приятелите си- иди във фейса и си говорете:bigsmile:itcome написа:Гледах ги във фейса, карасотиите... ама не мога да лайквам там. Тоя паяк... горкия :)
рАЗКОШОТИИИ и от мен го поздрави :)
И го питай как се снимат мълнии :)

Мерси!wild_moon написа:ееей, има уникални попълнения в това ново поколение!
да ти е жив и здрав племенника, има много хляб в него!
p.s. и както каза един друг младеж, когато го похвалих по тоя начин "... и бира, и бира!"

не знам дали е по поръчка, демек, по задание, ама много добре е напипал болните теми.Ън написа:Тях нарочно не ги пуснах, щото по- депресиращо... Ама явно тва си е проблем сред младитте... При нас нямаше такива простотии...БоЕВ написа:Албумът е страхотен, а не само тия, мен ме накефиха ония шмъркащите.
Не, не-не е по поръчка. Той така си ги усеща нещата...БоЕВ написа:не знам дали е по поръчка, демек, по задание, ама много добре е напипал болните теми.Ън написа:Тях нарочно не ги пуснах, щото по- депресиращо... Ама явно тва си е проблем сред младитте... При нас нямаше такива простотии...БоЕВ написа:Албумът е страхотен, а не само тия, мен ме накефиха ония шмъркащите.

бравоЪн написа:Не са мои- на племенника са
Да му кажеш, че си ме стреснал с пироните и със спринцовката.Ън написа:Аз па се изкефих на първата- това е игла на спринцовка....windcolours написа:Пред-пред-последната и последната ме накараха да подскоча. Уф!
П.П. На пред-пред последната, тва дето мяза на пирони са карфици