Кредитът е отказан, защото... баща му не си бил плащал здравните осигуровки 13 или 14 години.
Мда-а-а!
ами... да ги е плащал, бе! има си изисквания в тази държава!АВе написа:Приятел на сина ми, също студентче, кандидатства за студентски кредит. Баща му е лекар, GP, добри пари прави. Родителите нали са съплатци по такива кредити.
Кредитът е отказан, защото... баща му не си бил плащал здравните осигуровки 13 или 14 години.
Мда-а-а!
Много правилно, ако баща му не си е плащал вноските, каква е гаранцията, че синът му ще си плаща.АВе написа:Приятел на сина ми, също студентче, кандидатства за студентски кредит. Баща му е лекар, GP, добри пари прави. Родителите нали са съплатци по такива кредити.
Мда-а-а!
Това е ясно! Просто и стана смешно GP да не си плаща здравното осигуряване...Додю Додев написа:ами... да ги е плащал, бе! има си изисквания в тази държава!
да, смешно е! за съжаление има ги всякакви. както казват и ученият си е малко прост...АВе написа:Това е ясно! Просто и стана смешно GP да не си плаща здравното осигуряване...Додю Додев написа:ами... да ги е плащал, бе! има си изисквания в тази държава!
Макс 11 гсдини. Щото системата работи от 2000-таАВе написа:Приятел на сина ми, също студентче, кандидатства за студентски кредит. Баща му е лекар, GP, добри пари прави. Родителите нали са съплатци по такива кредити.
Мда-а-а!

направо ми стана криво - бях свидетел как едно момче миналата есен се записваше в ПУ и тъй като и той, и сестра му студенти -подготвяше документи за кредит на двамата - за по 144лв, толкова са им таксите на редовното обучение за семестърАВе написа:Приятел на сина ми, също студентче, кандидатства за студентски кредит. Баща му е лекар, GP, добри пари прави. Родителите нали са съплатци по такива кредити.
Мда-а-а!
Да разбирам ли, че да си жиголо ти е неосъществената мечта? И ако не си разбрал визирах Елби.Додю Додев написа:
п.п. ей сега ще дойдат да ти кажат, че има и по-лошо - да си жиголо... щото е недостойно...
боев, като кажеш ше мачкам ...мачкам, мачкам и се сещам за "вилна зона", дето един от героите обясняваше на една грозновата жена как се мачка нещо, грозде ли нещо друго ли и я гледаше утрщено в циците през това време, сцената незабравима, в началота на филма в зимника, а героинята с мустаци не можи да се сбърка:lol:БоЕВ написа:Да разбирам ли, че да си жиголо ти е неосъществената мечта? И ако не си разбрал визирах Елби.Додю Додев написа:
п.п. ей сега ще дойдат да ти кажат, че има и по-лошо - да си жиголо... щото е недостойно...
Той ми е фаворит, а ти ще чакаш. Ще го предизвикам и ще го мачкам ден след ден, след ден, след ден...дни, седмици, месеци....години ако е необходимо. Аз съм много мръсно копеле и съм отмъстителен като невестулка.
Та ше си чакаш реда де.
да ти тегля ена руска, ма не си заслижил ощеп.п. моя ред моя е следващ:blum:
Ооо, отмъстителни са. И аз съм слушала разкази за тях. Но могат да бъдат и благодарни. Чувала съм легенди за това как невестулка носи подарък яйце на човек, спасил котилото й. От нашето село, комшията ми ги разправя. Но че помнят, много помнят.Kent написа:
прочее за невестулките...те не са отмъстителни
глей батка, язека съм тъп, тъп, та чак тъпанар да го... ева...БоЕВ написа: Да разбирам ли, че да си жиголо ти е неосъществената мечта? И ако не си разбрал визирах Елби.
Той ми е фаворит, а ти ще чакаш. Ще го предизвикам и ще го мачкам ден след ден, след ден, след ден...дни, седмици, месеци....години ако е необходимо. Аз съм много мръсно копеле и съм отмъстителен като невестулка.
Та ше си чакаш реда де.
Ей, мушморок!Додю Додев написа:глей батка, язека съм тъп, тъп, та чак тъпанар да го... ева...БоЕВ написа: Да разбирам ли, че да си жиголо ти е неосъществената мечта? И ако не си разбрал визирах Елби.
Та ше си чакаш реда де.
тъй че... отдека да знам, че се заяждаш с некой, а не с мен, след като пишеш с нищо несвързани в темата, която аз пиша неща? а? а кАжи де...
тъй че... аз редо нема си чекам, оти оди се заяждай с другите, менека ме Остави...
М`не! Ква цел да имам? И щооооо?:-)vyara написа:...
Аз искам да питам Боев - имаш ли някаква конкретна цел, освен да мачкаш в случая. В смисъл какво трябва да се постигне с мачкането? Имаш ли някаква ясна цел за форума, за хората, за атмосферата или държането ти няма нищо общо с конкретни цели?
Веднага ще ти кажа защо те питам. Четох в едно списание, че човек не бил "парен котел", както мнозина смятат. Демек, невъзможно е да изпусне пара и после всичко да е ок. И така периодически да изпуска пара и работите да се оправят. Дори напротив, казва се в статията, ако целта на човека не бъде постигната, агресията се задълбочава. И аз затова се питам и питам теб - имаш ли цел? Защото ако имаш, дай да я видим. Може пък да търсиш признание за грешка, извинение от някого, нещо напълно нормално и постижимо. Кажи го и аз лично ще съдействам, ако това ще е от полза за всички тук. А вярвам, че и много други ще се съгласят с мен, защото на никого не му е приятна тази ситуация. Как мислиш? Съвсем сериозно питам.
Виж сега да ти кажа как аз виждам нещата.БоЕВ написа:М`не! Ква цел да имам? И щооооо?:-)vyara написа:...
Аз искам да питам Боев - имаш ли някаква конкретна цел, освен да мачкаш в случая. В смисъл какво трябва да се постигне с мачкането? Имаш ли някаква ясна цел за форума, за хората, за атмосферата или държането ти няма нищо общо с конкретни цели?
Веднага ще ти кажа защо те питам. Четох в едно списание, че човек не бил "парен котел", както мнозина смятат. Демек, невъзможно е да изпусне пара и после всичко да е ок. И така периодически да изпуска пара и работите да се оправят. Дори напротив, казва се в статията, ако целта на човека не бъде постигната, агресията се задълбочава. И аз затова се питам и питам теб - имаш ли цел? Защото ако имаш, дай да я видим. Може пък да търсиш признание за грешка, извинение от някого, нещо напълно нормално и постижимо. Кажи го и аз лично ще съдействам, ако това ще е от полза за всички тук. А вярвам, че и много други ще се съгласят с мен, защото на никого не му е приятна тази ситуация. Как мислиш? Съвсем сериозно питам.
Имах некви притеснения, съображения и т.н., докът Рем не ми ги разби. В сми - той заяви, че всички сме му приятели, а на приятелите му всичко е позволено, дори и ехидно, злобарско и дребнаво поведение спрямо останалите. Не виждам къде е проблема, след като на мое запитване(пак Рем) заяви, че на когото не му понася положението е свободен да се изнесе. Та, ако имаш некви чуденки питай него или па се обърни към офицялния му говорител Елби, щото Рем по традиция не взема публично отношение при такива ситуации.

Сори, аз не го усещам така!Ън написа:Виж сега да ти кажа как аз виждам нещата.БоЕВ написа:М`не! Ква цел да имам? И щооооо?:-)vyara написа:...
Имах некви притеснения, съображения и т.н., докът Рем не ми ги разби. В сми - той заяви, че всички сме му приятели, а на приятелите му всичко е позволено, дори и ехидно, злобарско и дребнаво поведение спрямо останалите. Не виждам къде е проблема, след като на мое запитване(пак Рем) заяви, че на когото не му понася положението е свободен да се изнесе. Та, ако имаш некви чуденки питай него или па се обърни към офицялния му говорител Елби, щото Рем по традиция не взема публично отношение при такива ситуации.
Оная тема беше много полезна. Хората си съставиха картина за ситуацията, много неща се изясниха, и кривиците и правиците си казахме, както се казваше в един филм- подредиха се парчетата от пъзела. А в друг филм се казваше- Аз грях имам, ама и ти грях имаш, аркадаш.. Тъй че от тук нататък няма какво да чепкаме повече.
Елби няма да се занимава повече с тебе, това съм на 99% сигурен, понеже много хора му казаха, че подхода му е грешен, включително и хора, които той уважава. Но сега и ти се спри, защото няма нужда да хвърляш повече дърва в огъня. Всичко приключи. Няма нужда да мачкаш никого, щото от такова мачкане, половината тук сме вече като палачинки, баси, а аре, нема нужда от това!
Имайте си едно на ум един за друг и това е.
Кажи едно наздраве, бе!
Наздраве!
Аха.БоЕВ написа: М`не! Ква цел да имам? И щооооо?:-)
Имах некви притеснения, съображения и т.н., докът Рем не ми ги разби. В сми - той заяви, че всички сме му приятели, а на приятелите му всичко е позволено, дори и ехидно, злобарско и дребнаво поведение спрямо останалите. Не виждам къде е проблема, след като на мое запитване(пак Рем) заяви, че на когото не му понася положението е свободен да се изнесе. Та, ако имаш некви чуденки питай него или па се обърни към офицялния му говорител Елби(при Елби пръстите са по-дълги от мисълта му и обикновено се изказва пръв и неподготвен, па после друг му бил крив), щото Рем по традиция не взема публично отношение при такива ситуации.
БоЕВ написа:М`не! Ква цел да имам? И щооооо?:-)vyara написа:...
Имах некви притеснения, съображения и т.н., докът Рем не ми ги разби. В сми - той заяви, че всички сме му приятели, а на приятелите му всичко е позволено, дори и ехидно, злобарско и дребнаво поведение спрямо останалите. Не виждам къде е проблема, след като на мое запитване(пак Рем) заяви, че на когото не му понася положението е свободен да се изнесе. Та, ако имаш некви чуденки питай него или па се обърни към офицялния му говорител Елби(при Елби пръстите са по-дълги от мисълта му и обикновено се изказва пръв и неподготвен, па после друг му бил крив), щото Рем по традиция не взема публично отношение при такива ситуации.
така ли се казваш? добре, записвам си...БоЕВ написа:
Ей, мушморок!
искаш ли да ми кажеш нещо на мен?Semiramis написа:ъъъ...може ли аз да пробвам.
Боев, според мен ако Елби разбираше от делактно казване по повод подмятанията или от не се занимавай с мен ..отдавна щеше да е разбрал. Та единствения начин е като не си затваряш устата когато се усетиш засегнат. Иначе ще си караш така преглъщайки докато те удрят в гръб и накрая излизаш оня дето реве за нищо. Или ощипаната примадона - както ти каза.
Ти за нещастие () си много гаден противник. Аз лично отбягвам да спорим, знаеш
:lol:
Та исках да ти кажа, че поне дотук според мен си отвоюва да не те удрят в гръб.
В лице е друго. Поне се вижда що си отговорил и как. Което пък ги редуцира, съм забелязала.
Та ако не подмяташ и ти току виж поне подмятанията спрат, което е това, дето мен вечно ме е дразнело.
И сега даже ще стане онова с ненажежаването и подминаването ... Което пък на мен много ми харесва.
![]()
ПП
Казах ли ти, че не ти се получават .. подметките.
ъхъ, искам, ма ти бегаш...Remmivs написа: искаш ли да ми кажеш нещо на мен?
в лице?
аре, давайДодю Додев написа:ъхъ, искам, ма ти бегаш...
кво давай, бре!Remmivs написа:аре, давайДодю Додев написа:ъхъ, искам, ма ти бегаш...
може после и бира да ме почерпиш
или в "работническия стол" на Фукушима?Мнемозина написа:На Синьото кафе.Remmivs написа:31 април 27:89 ч
вие кажете къде
:lol::lol:
Да.Remmivs написа:
искаш ли да ми кажеш нещо на мен?
в лице?