Един пубер видял падаща звезда ... и получил колело с цици.wild_moon написа:Пубертетът в една минута
вицове
- Piqndurnik
- Житената Питка
- BOFH
Не знаех че си и пияница...Мнемозина написа:Тука има един пияндурник, другите са извратеняци само. Добре де, и пияници.
- Дреболия. Аз също съм го карала. Шест, в най-лошия случай, седем хилядолетия - и си отминава само. Ще вдигнеш температура за кратко, ако заразата сама стигне до термоядрена реакция. А ако се лекуваш, то вече на стадия на античността обикновено започва ремисия. Аз обикновено за профилактика взимам по три астероида на хилядолетие след всеки ледников период, и нямам никакви проблеми.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
- Green Light
Извикал Господ Обама, Медведев и Борисов и им казал:
- Омръзна ми от вас. До три дни унищожавам света.
Върнал се Обама, свикал Сената и им казал:
- Имам две новини - едната е добра, другата - лоша. Добрата новина е, че има Господ. Лошата е, че след три дни ще унищожи света, така че вадете совалките и да се спасяваме, доколкото можем.
Медведев свикал Думата и им казал:
- Имам две новини - и двете са ужасни. Първата новина е, че има Господ. Втората е, че след три дни ще унищожи света, така че вадете ракетите и да се спасяваме, доколкото можем.
Свикал Борисов Народното събрание и му казал:
- Имам две новини - и двете са чудесни. Първата новина е, че с Господ сме на ти. Втората е, че ми обеща да управляваме до края на света.
- Омръзна ми от вас. До три дни унищожавам света.
Върнал се Обама, свикал Сената и им казал:
- Имам две новини - едната е добра, другата - лоша. Добрата новина е, че има Господ. Лошата е, че след три дни ще унищожи света, така че вадете совалките и да се спасяваме, доколкото можем.
Медведев свикал Думата и им казал:
- Имам две новини - и двете са ужасни. Първата новина е, че има Господ. Втората е, че след три дни ще унищожи света, така че вадете ракетите и да се спасяваме, доколкото можем.
Свикал Борисов Народното събрание и му казал:
- Имам две новини - и двете са чудесни. Първата новина е, че с Господ сме на ти. Втората е, че ми обеща да управляваме до края на света.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- Света вода ненапита
А за другото откъде знаеше?Житената Питка написа:Не знаех че си и пияница...Мнемозина написа:Тука има един пияндурник, другите са извратеняци само. Добре де, и пияници.
Глупав виц:
Трима приятели отишли на риболов и хванали златната рибка. Тя им рекла - ама трима сте, значи ще изпълня на всеки по едно желание.
Първият казал: имам проблеми с полицаите, все ме спират и ме глобяват.
Рибката му дала една торба пари и му казала: като те спрат, даваш им от парите и няма да имаш проблеми.
Вторият се оплакал, че има проблеми с хлебарките вкъщи, с никакви средства не можел да се отърве от тях.
Рибката му казала: ето ти една мъничка хлебарчица, пусни я у вас, тя ще изяде всички хлебарки, после ще се самоунищожи и проблемите ти ще приключат.
Третият не можел да се справи с плъховете в къщата си.
Рибката му дала едно мъничко плъхче и му казала - пусни го в мазето, то ще изяде всички плъхове, ще се самоунищожи и ще се избавиш от тая напаст.
Пускайте ме сега обратно.
- Ааа, - рекъл първият - не, не така! Вземи си торбата с парите и ми дай и на мен едно мъничко полицайче.
Panta rhei...
- Green Light
- Green Light
Тоя го видях оня ден и мислех да го пускам тук, но не влизах няколко дена и ... забравих. Изкефи ме много...
Мнемозина написа: Глупав виц:
Трима приятели отишли на риболов и хванали златната рибка. Тя им рекла - ама трима сте, значи ще изпълня на всеки по едно желание.
Първият казал: имам проблеми с полицаите, все ме спират и ме глобяват.
Рибката му дала една торба пари и му казала: като те спрат, даваш им от парите и няма да имаш проблеми.
Вторият се оплакал, че има проблеми с хлебарките вкъщи, с никакви средства не можел да се отърве от тях.
Рибката му казала: ето ти една мъничка хлебарчица, пусни я у вас, тя ще изяде всички хлебарки, после ще се самоунищожи и проблемите ти ще приключат.
Третият не можел да се справи с плъховете в къщата си.
Рибката му дала едно мъничко плъхче и му казала - пусни го в мазето, то ще изяде всички плъхове, ще се самоунищожи и ще се избавиш от тая напаст.
Пускайте ме сега обратно.
- Ааа, - рекъл първият - не, не така! Вземи си торбата с парите и ми дай и на мен едно мъничко полицайче.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ама за това трябва да се знае кой е окам и бръснача на окам.
Имахме един програмен език, който се наричаше така и го ползвахме за програмиране на транспютри. За жалост ... последните вече не се ползват, та и окама отпадна
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
съвсем добре си е, така е по дизайнАВе написа:Пустият му Окам!
Е-е-е, не се получи! Много малка излезна снимката. Някой от модераторите, който разбира от тези работи, да и увеличи размера, моля.
клeкваш на нея и всичко е ок
по темата ъ-ъ как точно беше
никога не започвай философски диспут с философи, които не можеш да набиеш
и/или още
Don't let your mouth write a check that your ass can't cash
- Piqndurnik
Вечерта преди боя македонецът крещи: "Ке се тепаме! Ке го унищиме врагот! Сите на нога!" На сутинта всички тичат към бойното поле, македонецът наобратно. Като го попитали "Ти къде, бре?!", той отговорил: "Го мразам врагот! Не сакам очите да му ги видам!!!"

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Голф игрище, двама джентълмени виждат траурна процесия и единият заема поза за почит и сваля голфърката от главата. Другият с изненада отчита, че е изключително възпитано да отдаде последна почит на непознат човек. Следва сух отговор: "Не е напълно непознат човек, все пак бяхме женени в последните 30 години." 
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Житената Питка
- BOFH
- Света вода ненапита
- Житената Питка
- BOFH
Отива пациент при лекаря и му казва:
- Докторе, не ебем!
- Е, как така не ебеш?
- Еми така, не ебем.
Решил доктора да провери и ги заключил с медицинската сестра в кабинета. След половин час сестрата излиза и се оплаква:
- Леле, тоя ме скъса от ебане.
Влязъл доктора и го пита:
- Абе, нали не ебеш?
- Е, кога има - ебем.
- Докторе, не ебем!
- Е, как така не ебеш?
- Еми така, не ебем.
Решил доктора да провери и ги заключил с медицинската сестра в кабинета. След половин час сестрата излиза и се оплаква:
- Леле, тоя ме скъса от ебане.
Влязъл доктора и го пита:
- Абе, нали не ебеш?
- Е, кога има - ебем.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- Piqndurnik
- Света вода ненапита
Молитва на студента:
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
Виж подводницата!
Хихи, а тоя знаеш ли го:Додю Додев написа:Молитва на студента:
- Как ти мина изпитът?
- Тържествено, мъжествено и божествено.
- ???
- Ами професорът с костюм, и аз с костюм - тържествено.
Той пита, аз мълча - мъжествено.
Аз отговарям, той се кръсти - божествено.
Panta rhei...
и още 1 вицМнемозина написа:
преподавателско-студентски
http://slovo.uni-plovdiv.bg/?page_id=2857
че и забележка
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката