ще ми се пръсне сърцето
- snowprincess
ще ми се пръсне сърцето
довечера изпращаме голямото ни пиленце на 10 дневна екскурзия из европа
кога беше бебе, кога стана на почти 15г., и вече сама по света
ще има да я мисля и да се страхувам за нея
бийте ми по два шамара, за да дойда на мене си
п.п. не забраниха ли нощните преходи когато пътуват деца?

- windcolours
Re: ще ми се пръсне сърцето
мисля, че ги забраниха..гаче ли...snowprincess написа:довечера изпращаме голямото ни пиленце на 10 дневна екскурзия из европа
Мисля да ти сипем в две чашки вместо да ти бием по 2 шамара.
аз още не мога да се отпусна и да изпратя 11,5 годишния си синковец на екскурзия от даскало, дори за 1-2 дена да е... Знам, че някой ден ще се наложи, но засега не мога да поверя животът му в ръцете на непознати на дълъг път.
Споко, като се върне жива и здрава и изпълнена със страхотни впечатления ще ти е по-лесно следващия път!:-)
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- snowprincess
в българия от 1ви клас ходи по лагери, екскурзии и зелени училища, в чужбинско само с насwindcolours написа: мисля, че ги забраниха..гаче ли...
Мисля да ти сипем в две чашки вместо да ти бием по 2 шамара.
аз още не мога да се отпусна и да изпратя 11,5 годишния си синковец на екскурзия от даскало, дори за 1-2 дена да е... Знам, че някой ден ще се наложи, но засега не мога да поверя животът му в ръцете на непознати на дълъг път.
Споко, като се върне жива и здрава и изпълнена със страхотни впечатления ще ти е по-лесно следващия път!:-)
но освен пътуването през нощта, още по-голяма идиотщина е, че два автобуса с деца тръгват, а имат всичко на всичко само три закуски включени в цената, ни обяд, ни вечеря
как не я направиха с още някой лев по-скъпа, поне за това дали са гладни да не ги мислим

Два шамара.snowprincess написа:довечера изпращаме голямото ни пиленце на 10 дневна екскурзия из европа
Знаеш ли колко щастлива ще се върне?
Panta rhei...
- snowprincess
и колко смачкана от път, ама тя още не го знаеМнемозина написа:Два шамара.snowprincess написа:довечера изпращаме голямото ни пиленце на 10 дневна екскурзия из европа
Знаеш ли колко щастлива ще се върне?

- windcolours
ооооо, ще е готова да повтори още на следващия ден.snowprincess написа: и колко смачкана от път, ама тя още не го знае
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
- snowprincess
много се надявамАмаранта написа:Спокойно, всичко ще е наред.
веднъж на един лагер и откраднаха портмонето, три дни е била без пари, но там всичко беше влючено, дано да и е за обица на ухото тази случка
ако знаеш кви ги мисля, пфу, лошо ми е
хората хубу са казали - дано не ти се случва това, дето майка ти го мисли

- snowprincess
верно, направо сбабосалаGreen Light написа:Всичко ще е наред, бе! Я, стига си се сбабосвала! Купон, някоя глътка от нещо забранено, вечери на лаф с приятели, любов която е точно като горещ картоф и тва на фона на златна Прага или па Виена.
Два станаха ли?
ко ме питаш - Два станаха ли?, че не разбрах и не мога ти отговоря

- Green Light
Шамарите дали станаха два.snowprincess написа:верно, направо сбабосалаGreen Light написа:Всичко ще е наред, бе! Я, стига си се сбабосвала! Купон, някоя глътка от нещо забранено, вечери на лаф с приятели, любов която е точно като горещ картоф и тва на фона на златна Прага или па Виена.
Два станаха ли?
Един - за "сбабосала"
Два - за картофа
...
- snowprincess
Green Light написа:Шамарите дали станаха два.snowprincess написа:верно, направо сбабосалаGreen Light написа:Всичко ще е наред, бе! Я, стига си се сбабосвала! Купон, някоя глътка от нещо забранено, вечери на лаф с приятели, любов която е точно като горещ картоф и тва на фона на златна Прага или па Виена.
Два станаха ли?
Един - за "сбабосала"
Два - за картофа
...
пу, пу, пу ще и дам два картофа
на мнозина лапишори им изтичат очите по нея, ако не се е научила да се пази, аз не мога я опазя, дано има ум в главата си
но образно съм и обяснила какво представлява аборта, как да се пази сама и ако стане беля в първите три месеца да ме информира
а екскурзията е будапеща, виена, люксембург, лондон, париж, хайделберг и пак будапеща

snowprincess написа:
на мнозина лапишори им изтичат очите по нея, ако не се е научила да се пази, аз не мога я опазя, дано има ум в главата си
но образно съм и обяснила какво представлява аборта, как да се пази сама и ако стане беля в първите три месеца да ме информира
а екскурзията е будапеща, виена, люксембург, лондон, париж, хайделберг и пак будапеща
...
аз бих се притеснявала повече за пътуването, и да не се изгубят някъде, и да би да говорят с непознати
Казала ли си къде ще е екскурзията по-нагоре
Блажени са бедните духом
- Green Light
Вън от темата:snowprincess написа:
Много ме кефи баща и на Бийд какво бил казал. "Пияна, друсана, бременна..., имаш ли проблем първо ми казваш на мене и всичко ще бъде ОК." Репетирам я тая реч. И чак ме е яд че не мога да го кажа едно към едно, понеже имам момчета.
- snowprincess
писала съм в цитирания постSweety написа:snowprincess написа:
а екскурзията е будапеща, виена, люксембург, лондон, париж, хайделберг и пак будапещати всъщност за пътуването ли се притесняваш повече или за това дали ще се опази...или и за двете...или за това че децата ти порастват
...
аз бих се притеснявала повече за пътуването, и да не се изгубят някъде, и да би да говорят с непознати
Казала ли си къде ще е екскурзията по-нагорече тука прочетох нещо Виена и Прага
за всичко мисля и се притеснявам - за пътя - да не се случи нещо, за времето - вече съм проверила по дати и градове температурата (навсякъде облачно с възможност за дъжд), за храната, за това да не я оберат, да не се загуби, да не се разболее
страхувам се, искам да контролирам всяко нещо, но в същото време съм дала на децата си цялата свободата да вземат сами решения, да правят каквото поискат и да си търпят последствията
в момента сама си подрежда куфара, каквото вземе това ще носи

- snowprincess
и мен ме кефи, дано да се справимGreen Light написа:Вън от темата:snowprincess написа:
Много ме кефи баща и на Бийд какво бил казал. "Пияна, друсана, бременна..., имаш ли проблем първо ми казваш на мене и всичко ще бъде ОК." Репетирам я тая реч. И чак ме е яд че не мога да го кажа едно към едно, понеже имам момчета.

- snowprincess
Като си помислиш- дали е на екскурзия в България или в Европа, каква е разликата?! Там даже е по- цивилизовано. 
Последно промяна от Ън на 30.03.11, 15:48, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

е при 10-12 жени тва са 100-120 деца баси......Kent написа:при наличието на 10-12 жени също се променя мисленето, наскоро четох за един мормон. ибаси мъченическия гирултиен живот.Quid написа:ако имахме по 10-12 деца вероятно щяхме други въпроси да си задаваме...
то имената не може да им запомни човек на тия печурки.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
сори, малко чета на диагоналsnowprincess написа: писала съм в цитирания пост
за всичко мисля и се притеснявам - за пътя - да не се случи нещо, за времето - вече съм проверила по дати и градове температурата (навсякъде облачно с възможност за дъжд), за храната, за това да не я оберат, да не се загуби, да не се разболее
страхувам се, искам да контролирам всяко нещо, но в същото време съм дала на децата си цялата свободата да вземат сами решения, да правят каквото поискат и да си търпят последствията
ама това е убийствена екскурзия! толкова много градове...аз никога не съм била на такава...но сигурно на тийновете наистина ще им хареса...динамиката
не се притеснявай дали ще се загуби, сигурността е ОК в тези градове, най-много да щ оберат, нали знаеш-пари и документи във вътршни джобове или пришити, или портмоне на кръста..
и да пуснеш снимки после...
много е хубава дъщеря ти
Блажени са бедните духом
Не си само ти така.snowprincess написа:довечера изпращаме голямото ни пиленце на 10 дневна екскурзия из европа
Това е като първия път като пуснеш детето само да пресича. И като почне да се прибира само от училище. И като не си чуе телефона, ти си изкараш ангелите, пък то ти каже забравих го на безшумен...
Имам една приятелка с по-голям син..доста по-голям, та тя ми ги разказва такива...
Нейният заведе сериозно гадже у тях
То ако беше лесно....
Стискай зъби.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Не че и аз не се понапрягам при продължително неотговаряне по телефона, обаче трябва да питам майка ми едно време като ученичка като заминавах нанякъде и за две седмици я й се обадя, я не, как ли се е чувствала.
Тия постоянни и вседостъпни комуникации доста са променили (и) родителството като такова.
Тия постоянни и вседостъпни комуникации доста са променили (и) родителството като такова.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Чудно! Радвай се за детето си, че ще види такива красотии!snowprincess написа: а екскурзията е будапеща, виена, люксембург, лондон, париж, хайделберг и пак будапеща
И че можете да си го позволите.
И че ги няма Желязната завеса или визите за Англия.
Ние на нейната възраст не можехме и да мечтаем за Лондон.
Освен това - пиленцето отива в циЛивилизацията, не в Либия, нали?
И всичко й е уредено - спане, храна. Не е да замръква с куфара по улиците на непознати градове. Както правят много млади и не толкова млади хора по света.
Споко, всичко ще бъде наред!
много е потискащо, мда - потръшкай се на воля и ще ти мине
наистина винаги нещо се обърква
обаче някакси хлапетата намират решение и като се върнат живи и здрави е все едно какви са премеждията
аз пък утре изпращам сина и гаджето му за българия
1 седмица бяха на гости
страхотно изкарахме
но..... пораснало ми е момчето, а аз от тук нататък само като гости ще си посрещам децата
особено ми е
наистина винаги нещо се обърква
обаче някакси хлапетата намират решение и като се върнат живи и здрави е все едно какви са премеждията
аз пък утре изпращам сина и гаджето му за българия
1 седмица бяха на гости
страхотно изкарахме
но..... пораснало ми е момчето, а аз от тук нататък само като гости ще си посрещам децата
особено ми е
ми си си на тебе си - грижовна, тревожна, нормална майкаsnowprincess написа: бийте ми по два шамара, за да дойда на мене си
just perfect
няма да ти се пръсне, принцсо 
Познавам майки, дето тръгват на паралелна екскурзия, за да избегнат подобно пръскане... вярвам, че не си от тях
Познавам майки, дето тръгват на паралелна екскурзия, за да избегнат подобно пръскане... вярвам, че не си от тях
snowprincess написа:довечера изпращаме голямото ни пиленце на 10 дневна екскурзия из европа
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
не познавам бащи дето ще се хванат на тая въдица с "паралелната екскурзия"ELBI написа:няма да ти се пръсне, принцсо
just perfect
ала вече (ако четат), имат повод и прецедент да го сторят (друг е въпросът, че мотивацията им няма да е баш същата)bead_ написа:не познавам бащи дето ще се хванат на тая въдица с "паралелната екскурзия"ELBI написа:няма да ти се пръсне, принцсо
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
разбирамsnowprincess написа:довечера изпращаме голямото ни пиленце на 10 дневна екскурзия из европа
разбирам
разбирам
ама... записахме сина за екскурзия до австрия, през юли...
и страховете са ми...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- snowprincess
- snowprincess
направо да го ожали човек, вие с по една не мож се оправите, а на неговата глава 12Kent написа:при наличието на 10-12 жени също се променя мисленето, наскоро четох за един мормон. ибаси мъченическия гирултиен живот.Quid написа:ако имахме по 10-12 деца вероятно щяхме други въпроси да си задаваме...

аз и куида ли не може да се справим с по една или ми говориш на вие:lol:snowprincess написа:направо да го ожали човек, вие с по една не мож се оправите, а на неговата глава 12Kent написа:при наличието на 10-12 жени също се променя мисленето, наскоро четох за един мормон. ибаси мъченическия гирултиен живот.Quid написа:ако имахме по 10-12 деца вероятно щяхме други въпроси да си задаваме...
- snowprincess
мерсиSweety написа:сори, малко чета на диагоналsnowprincess написа: писала съм в цитирания пост
ама това е убийствена екскурзия! толкова много градове...аз никога не съм била на такава...но сигурно на тийновете наистина ще им хареса...динамиката
не се притеснявай дали ще се загуби, сигурността е ОК в тези градове, най-много да щ оберат, нали знаеш-пари и документи във вътршни джобове или пришити, или портмоне на кръста..
и да пуснеш снимки после...
много е хубава дъщеря ти
ще пусна стига да направи, сложих и 2 гб памет в апарата, но тя каза, че не и се снимало много, щяла да вземе от другите после, отиди обяснявай на тийн какво нещо са спомените на снимка

- snowprincess
говоря по принцип за мъжете, бе, вие двамата може да можете и с по повече да се справите, де да знамKent написа:аз и куида ли не може да се справим с по една или ми говориш на вие:lol:snowprincess написа:направо да го ожали човек, вие с по една не мож се оправите, а на неговата глава 12Kent написа: при наличието на 10-12 жени също се променя мисленето, наскоро четох за един мормон. ибаси мъченическия гирултиен живот.

- snowprincess
аз не, но малката плака, двете се карат като куче и котка като са заедно, а още тръгнала нетръгнала сестра и и вече и залипсваSemiramis написа:Не си само ти така.snowprincess написа:довечера изпращаме голямото ни пиленце на 10 дневна екскурзия из европа
Това е като първия път като пуснеш детето само да пресича. И като почне да се прибира само от училище. И като не си чуе телефона, ти си изкараш ангелите, пък то ти каже забравих го на безшумен...
Имам една приятелка с по-голям син..доста по-голям, та тя ми ги разказва такива...
Нейният заведе сериозно гадже у тях:lol: Много беше сладка. Каза само това и "сега ще си затворя устата, щото каквото и да излезе от нея ще съжалявам". Щото аз щях да и кажа каква е свекърва. Или нямаше, все пак
като се знам..
То ако беше лесно....
Стискай зъби.и да не ревнеш довечера