Stranniche написа:
А на този текст, който предлагаш на вниманието ни, вярваш ли?

И той е измислен, както повечето неща.
Ако американските военни разработват нещо такова, дали биха го съобщили на Гардиън и разтръбили в интернет

?
Не е посочен източникът на информацията, кой "се е добрал" до нея, кой е написал този текст, "превел на български" и пр.
А че гъмжи от ченгета в нета е близко до ума. И не само във фейсбука и туитъра, но и във форумите, навсякъде. Дори да нямаш фейсбук, не можеш да се покриеш.

Разбира се, че вярвам.

Информацията е изтекла и журналист като американския Диков я е пуснал в пресата. Това - ако ще спорим дали не са се похвалили сами онези със софтуера.
Много говоря против фейсбука (на който ме изтърпи) и обяснявам колко не е ясно къде ще отиде тая информация и снимките и т.н, че и кога ще се извади. Не пишеше ли в нета (:lol:), че уволнили един образ, който писал какво прави в работно време...(изкривявам сигурно, щото другото са подробности

).
Знам, знам, че има плюсове и че е глупост това със събирането на инфо, щото става и без фейс... Ама съм си такава.

сега съм измислила нов минус. Или плюс ..зависи от гледната точка, нали. Не че много трудно за измисляне, ма напоследък му дойде реда да си го формулирам във вид да го коментирам (пак с който ме изтърпи, че намаляват

).
И тръгнах от това, че едно селце си имало страница във фейса. И се позагледах познавам ли някой там с фейсбук, щото има вероятност. Познавам се оказа. Пък тя имала приятелка, която има в листата (колкото я виждам) ... само някакви имена от ..парламента. От кофти партия - това направо е излишно да го пиша. И цялата работа пак опира до личната преценка за човека. Ма пък въобще не знаех, че толкова кратка верига оттам точно ще излезе.