Резолюция на Върховния съд на САЩ, 1934 г.
Резолюция на Върховния съд на САЩ, 1934 г.
"Всеки е в пълното си право да урежда финансовите си дела така, че да плаща колкото се може по-ниски данъци; никой не е длъжен да планира печалбите и загубите си по най-изгодния за Министерството на финансите начин; плащането на по-високи данъци не е въпрос на патриотичен дълг."
~ Резолюция на Върховния съд на САЩ, 1934 г. (Допълнение: Резолюция на Върховния съд на САЩ върху решението на Федералния съд в Хенд по делото Хенъеринг срещу Грегъри от 1934 г.)
~ Резолюция на Върховния съд на САЩ, 1934 г. (Допълнение: Резолюция на Върховния съд на САЩ върху решението на Федералния съд в Хенд по делото Хенъеринг срещу Грегъри от 1934 г.)
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
сащ това сащ онова...
преди доста време прочетох една мисъл която буди размисли разни.
........демокрацията в сащ приключи с гражданската война в сащ м/у севера и юга.

споделям тази идея.
едва ли са за подражание сащ .
........демокрацията в сащ приключи с гражданската война в сащ м/у севера и юга.
споделям тази идея.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Е, да... Но това основно право би трябвало да се отнася за гражданите на всякакви държави, освен, да кажем, формации от кибуци с общи външни граници.Quid написа:сащ това сащ онова...
споделям тази идея.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: Резолюция на Върховния съд на САЩ, 1934 г.
Пътят към ада (в това чисто и финансована му секция) е постлан от памтивека с добри намерения.АВе написа:"Всеки е в пълното си право да урежда финансовите си дела така, че да плаща колкото се може по-ниски данъци; никой не е длъжен да планира печалбите и загубите си по най-изгодния за Министерството на финансите начин; плащането на по-високи данъци не е въпрос на патриотичен дълг."
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
...както и държвата в лицето на Министерството на Финансите е в правото си да измисля нови данъци и такси всеки път, когато някой не просто ползва правата си, а е нагъл...не е от резолюцияАВе написа:"Всеки е в пълното си право да урежда финансовите си дела така, че да плаща колкото се може по-ниски данъци; никой не е длъжен да планира печалбите и загубите си по най-изгодния за Министерството на финансите начин; плащането на по-високи данъци не е въпрос на патриотичен дълг."
...например за бонусите на банкери за 2010
П.С. бе не съм комунистка бе хора, просто сега живея в държава, в която сега само за това се говори...за по-справедливо общество и т.н.
...явно без да знам споделям леви идеи и съм с развито чувство за спаведливост
П.С. Даваха по BBC един филм сравнение между Южна и Северна Америка. Северния модел се оказал по-добър заради правото на много хора притежават земя (Далече, Далече)...обаче някои притежавали и роби
А бе сега дали има памучни плантации в САЩ?
Блажени са бедните духом
АВе написа:"Всеки е в пълното си право да урежда финансовите си дела така, че да плаща колкото се може по-ниски данъци; никой не е длъжен да планира печалбите и загубите си по най-изгодния за Министерството на финансите начин; плащането на по-високи данъци не е въпрос на патриотичен дълг."
Ще ме карат сега да търся кой/кои са Хенъеринг и Грегъри, че ми е интересна завръзката.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
завиждам ти. Аз страдам от леви идеи .. май по рождение:shy::lol:. И живея тук, където нямам какво да кажа освен задръжте си левите идеиSweety написа: П.С. бе не съм комунистка бе хора, просто сега живея в държава, в която сега само за това се говори...за по-справедливо общество и т.н.
...явно без да знам споделям леви идеи и съм с развито чувство за спаведливост![]()
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Green Light
АВе написа:"Всеки е в пълното си право да урежда финансовите си дела така, че да плаща колкото се може по-ниски данъци; никой не е длъжен да планира печалбите и загубите си по най-изгодния за Министерството на финансите начин; плащането на по-високи данъци не е въпрос на патриотичен дълг."
Някой от тия двамата е бил голем пич. Или Хенъеринг, или пък Грегъри.
Има още две възможности - или и двамата или никой.Green Light написа:АВе написа:"Всеки е в пълното си право да урежда финансовите си дела така, че да плаща колкото се може по-ниски данъци; никой не е длъжен да планира печалбите и загубите си по най-изгодния за Министерството на финансите начин; плащането на по-високи данъци не е въпрос на патриотичен дълг."
Принципно да кажа, понеже не е хубаво да се предполага и изключва каквото и да било.
в някои върховни съдълища има здрав разумАВе написа:"Всеки е в пълното си право да урежда финансовите си дела така, че да плаща колкото се може по-ниски данъци; никой не е длъжен да планира печалбите и загубите си по най-изгодния за Министерството на финансите начин; плащането на по-високи данъци не е въпрос на патриотичен дълг."
just perfect
- Green Light
Най- вероятно е никой. Американциvyara написа:Има още две възможности - или и двамата или никой.Green Light написа:АВе написа:"Всеки е в пълното си право да урежда финансовите си дела така, че да плаща колкото се може по-ниски данъци; никой не е длъжен да планира печалбите и загубите си по най-изгодния за Министерството на финансите начин; плащането на по-високи данъци не е въпрос на патриотичен дълг."
Принципно да кажа, понеже не е хубаво да се предполага и изключва каквото и да било.
тука (б.ред. "там") има, тука нема...bead_ написа:в някои върховни съдълища има здрав разумАВе написа:"Всеки е в пълното си право да урежда финансовите си дела така, че да плаща колкото се може по-ниски данъци; никой не е длъжен да планира печалбите и загубите си по най-изгодния за Министерството на финансите начин; плащането на по-високи данъци не е въпрос на патриотичен дълг."
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
схвана ми тънката мисъл, тенксELBI написа:
тука (б.ред. "там") има, тука нема...
just perfect
досущ като талията (в бележка под линия - "ти")bead_ написа:схвана ми тънката мисъл, тенксELBI написа:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
вари го, печи го, все към салсата тегли...ELBI написа:досущ като талията (в бележка под линия - "ти")bead_ написа:схвана ми тънката мисъл, тенксELBI написа:
just perfect
за печени танцьори се сещам, но за варени...bead_ написа:вари го, печи го, все към салсата тегли...ELBI написа:досущ като талията (в бележка под линия - "ти")bead_ написа: схвана ми тънката мисъл, тенкс
да, бе, едно време на всеки ъгъл продаваха хотдог, а сегаELBI написа:
за печени танцьори се сещам, но за варени...
just perfect
само като аксесоариbead_ написа:да, бе, едно време на всеки ъгъл продаваха хотдог, а сегаELBI написа:
за печени танцьори се сещам, но за варени...
http://www.komar.org/bbq/grill/accessories/