яко, хм?
За клюкарките, ценностните системи или просто измишльотина;)
За клюкарките, ценностните системи или просто измишльотина;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: За клюкарките, ценностните системи или просто измишльоти
нереалистично. как ли пъ няма да му провери калъфа
just perfect
очаквах експертни мнения и не се излъгах. Както винагиbead_ написа:нереалистично. как ли пъ няма да му провери калъфа
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
да ми се чуди човек на безвъзмезно предоставените експертни мнения. хаха, голем "експерт" съм...ELBI написа:очаквах експертни мнения и не се излъгах. Както винагиbead_ написа:нереалистично. как ли пъ няма да му провери калъфа
just perfect
няма да се очудя ако получа фактура от фирмата ти...bead_ написа:да ми се чуди човек на безвъзмезно предоставените експертни мнения. хаха, голем "експерт" съм...ELBI написа:очаквах експертни мнения и не се излъгах. Както винагиbead_ написа: нереалистично. как ли пъ няма да му провери калъфа
е, като отвори дума...ELBI написа:
няма да се очудя ако получа фактура от фирмата ти...
just perfect
едвам те навихbead_ написа:е, като отвори дума...ELBI написа:
ELBI написа:едвам те навихbead_ написа:е, като отвори дума...ELBI написа:
п.п. пусни ги по рингс, не че ми е спешно...
just perfect
- Green Light
е, добре - щом не си на зор...bead_ написа:ELBI написа:едвам те навихbead_ написа: е, като отвори дума...
п.п. пусни ги по рингс, не че ми е спешно...
- Green Light
до безрасъдство даже... освен ненаспал се, чувствам се и разкрит. Тънък психолог си ти, разкриваш най-деликатните струни на човекаGreen Light написа:Аха. Тва Елби толко па да е наивен тоя човек.bead_ написа:да не говорим, че... женени са, тя ходи с тва ефирно копринено халатче и той все още ИМА париGreen Light написа:Еми нереалистично е. Женени са и той си държи парите у тях?!
елби, за какво са приятелите?! ти само натрупай един калъф кинти. ама контрабас, цигулки разни и флейти не свирят. и аз ще се погрижа нито една кифла с лилаво халатче да няма възможността да те излага пред съседките.ELBI написа:
до безрасъдство даже... освен ненаспал се, чувствам се и разкрит. Тънък психолог си ти, разкриваш най-деликатните струни на човека
just perfect
звучи като неустоимо предложение, но май и ти си наивна, лейди бийд, и ти си наивна... поне не съм сам наоколоbead_ написа:елби, за какво са приятелите?! ти само натрупай един калъф кинти. ама контрабас, цигулки разни и флейти не свирят. и аз ще се погрижа нито една кифла с лилаво халатче да няма възможността да те излага пред съседките.ELBI написа:
до безрасъдство даже... освен ненаспал се, чувствам се и разкрит. Тънък психолог си ти, разкриваш най-деликатните струни на човека
замислих се, че най-близката ми съседка е в съседната кооперация