има ли тема за гурченко блестящата?
има ли тема за гурченко блестящата?
just perfect
- Green Light
Re: има ли тема за гурченко блестящата?
Как се казваше тоя филм дето беше сервитьорка на една гара? Страхотия беше. Човека си изпусна влака заради нея и после тичаха през снега за да се върне той от отпуска навреме. В затвора. Ех, бе как се казваше.
Светла и памет. От тебе научавам.
кога е починала?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
гара за двамаGreen Light написа: Как се казваше тоя филм дето беше сервитьорка на една гара? .
just perfect
като писа Грийна гара си помислих за този филм, но нещо съм го позабравил. Трябва да погледна имам ли го на диск. Мота ми се, че да.bead_ написа:гара за двамаGreen Light написа: Как се казваше тоя филм дето беше сервитьорка на една гара? .
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Аха. И аз ще го намеря сега и ще си го гледам. Аз съм си лигльо.ELBI написа:като писа Грийна гара си помислих за този филм, но нещо съм го позабравил. Трябва да погледна имам ли го на диск. Мота ми се, че да.bead_ написа:гара за двамаGreen Light написа: Как се казваше тоя филм дето беше сервитьорка на една гара? .
не само...Green Light написа:Аха. И аз ще го намеря сега и ще си го гледам. Аз съм си лигльо.ELBI написа:като писа Грийна гара си помислих за този филм, но нещо съм го позабравил. Трябва да погледна имам ли го на диск. Мота ми се, че да.bead_ написа: гара за двама
- Green Light
Страш-на, нали ти казвам.
сетих се!
винаги съм си мислела, че е руската софия лорен
или софия е италианската гурченко
все тая
невероятно присъствие и убийствена женственост
http://www.youtube.com/watch?v=0THdzfN0uE0
все тая
just perfect
не бях правил подобно сравнение (и в момента не усещам връзка/асоциация такава), но за последното изречение съм съгласен!bead_ написа:винаги съм си мислела, че е руската софия лорен
все тая
Гара за двама... мдаааа.
Два пъти съм го гледала.
Първия път като по-млада си виках - глей ква любов, кво нещо!
Втория път разбрах колко влюбена е тя и къв мухльо е той. Как мина жената да го подкрепя през онези снегове, как го тътреше и него самия. Манджички му носеше навсякъде и го обичаше. А тоя мухльо само лапаше.
Мдаа..... кво нещо!
Светла й памет на Людмила Гурченко.
Два пъти съм го гледала.
Първия път като по-млада си виках - глей ква любов, кво нещо!
Втория път разбрах колко влюбена е тя и къв мухльо е той. Как мина жената да го подкрепя през онези снегове, как го тътреше и него самия. Манджички му носеше навсякъде и го обичаше. А тоя мухльо само лапаше.
Мдаа..... кво нещо!
Светла й памет на Людмила Гурченко.
смътно си спомням гурченко.
ако е тази която си мисля ...
много странно си въртеше главата като неква изоглавена.
не знам ролите ли и бяха такива или изобщо я бъркам.
ако е тази която си мисля ...
много странно си въртеше главата като неква изоглавена.
не знам ролите ли и бяха такива или изобщо я бъркам.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“