Ново българско кинце
Ново българско кинце
Гледахте ли TILT?
Много ми хареса филмето... върнах се в 89-та. Тия пишлигари го играят 4 години по големи от мен... ама аз нито отидох в Германия, нито пък се върнах от там.
Много хубаво похарчени 5 кинта... пълен салон... и май вече съм оптимист за филмите у нас :)
Този месец се очертава да е на БГ-таматика. Утре съм на "Стъпки в пясъка" а следващата седмица на ложе.нет...
Много ми хареса филмето... върнах се в 89-та. Тия пишлигари го играят 4 години по големи от мен... ама аз нито отидох в Германия, нито пък се върнах от там.
Много хубаво похарчени 5 кинта... пълен салон... и май вече съм оптимист за филмите у нас :)
Този месец се очертава да е на БГ-таматика. Утре съм на "Стъпки в пясъка" а следващата седмица на ложе.нет...
Кърти, чисти, извозва...
Re: Ново българско кинце
Тилт - ако завалят положителни коментари може да отида да го видя.
89-та ми е много скорошна още, за да поемам реали от нея и след нея. Особено сериозни за живота.
Но Светът е голям пък много ми хареса.
Лове-точка-нет - по-може.
сигурно ще е реално разтоварващ или поне не толкова изненадващ.
89-та ми е много скорошна още, за да поемам реали от нея и след нея. Особено сериозни за живота.
Но Светът е голям пък много ми хареса.
Лове-точка-нет - по-може.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Nejimaki-dori
Ти пък, TILT го гледах преди дали не беше месец. Даже го обсъдихме във FB с ... няма да казвам с кой 
Аз чакам Love.net от 1 април. "Стъпки в пясъка" го поизтървах, но ще наваксам - голяма съм фенка на Асен Блатечки
Аз чакам Love.net от 1 април. "Стъпки в пясъка" го поизтървах, но ще наваксам - голяма съм фенка на Асен Блатечки
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Не съм оптимист за .net. Вече го дават, снощи имаше опънато червено килимче в Арената и раздаваха нещо... си.
Света е голям ми беше първия лъч за "ненамръщено" кино... Тилт-а е точно такъф, свеж... и не говорят с дъллллллгииии паууууузиииии... разни сериозни чичковци :)
Nejimaki-dori... и аз няма да ти кажа... кога съм го гледал, да не излезне че ми е по-голям... пък.
Бтв. Изпуснах лова на дребни хищници... отзиви?
Света е голям ми беше първия лъч за "ненамръщено" кино... Тилт-а е точно такъф, свеж... и не говорят с дъллллллгииии паууууузиииии... разни сериозни чичковци :)
Nejimaki-dori... и аз няма да ти кажа... кога съм го гледал, да не излезне че ми е по-голям... пък.
Бтв. Изпуснах лова на дребни хищници... отзиви?
Кърти, чисти, извозва...
- Nejimaki-dori
itcome написа:
Не казвай. Няма да си ги мерим ... пък. Щото моя е по-поръчка и може да излезе мнооого по-интересен
П.П. Аз не казах с кой, щото да не объркам ника, не съм сигурна само предполагам кой е, та да не се излагам.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Не, благодаря!
От четвърт век насам не съм гледал нищо свестно като българско кино. Дзифтове, мисии в Лондон - баси боклуците.
Вече ще си спестявам нервите за всяко следващо българско заглавие и просто няма да ги гледам
От четвърт век насам не съм гледал нищо свестно като българско кино. Дзифтове, мисии в Лондон - баси боклуците.
Вече ще си спестявам нервите за всяко следващо българско заглавие и просто няма да ги гледам
Последно промяна от АВе на 30.03.11, 15:47, променено общо 1 път.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
А аз не мога да си сваля вече три дена Гибель Империи, няма лоудъри...
А в събота цял ден гледах Штрафбат...единайсетте серии

А в събота цял ден гледах Штрафбат...единайсетте серии
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

гледах наскоро 3-4 руски филми.Ън написа:А аз не мога да си сваля вече три дена Гибель Империи, няма лоудъри...
А в събота цял ден гледах Штрафбат...единайсетте серии![]()
![]()
има интересни неща поне за мен.
специфични са некви такива руските филми.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аз си ги обичам руските филми от край време. Плюс тва ми е кеф да слушам езика. Обаче Штрафбат ме разочарова, очаквах да е по- силен. Последният готин руски филм, който гледах беше АдмиралъQuid написа:гледах наскоро 3-4 руски филми.Ън написа:А аз не мога да си сваля вече три дена Гибель Империи, няма лоудъри...
А в събота цял ден гледах Штрафбат...единайсетте серии![]()
![]()
има интересни неща поне за мен.
специфични са некви такива руските филми.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Хвалят ми морфин... ще видим...
Ми кеф ми е да виждам пълни салони на бг- кино... хубави, не чак дотам... изгледал съм прекалено много бози, за да изтрая още няколко..
от Тилт бях изненадан... приятно, и го споделих. Интересно е, че ходя на три български филма един след друг... рекорда ми е два досега :)
Ми кеф ми е да виждам пълни салони на бг- кино... хубави, не чак дотам... изгледал съм прекалено много бози, за да изтрая още няколко..
от Тилт бях изненадан... приятно, и го споделих. Интересно е, че ходя на три български филма един след друг... рекорда ми е два досега :)
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
Браво. Значи Тилт ще се гледа. Имахме страшно кино. Дано да се възроди. Не съм фен на Стъклен дом, обаче може би той беше първата лястовичка. Поне за самочувствие на кинаджиите... Дано да има ренесанс.
Холивуд така изтъпя че направо не е за вярване. "Хобитът" нали правят сега. Чак се притеснявам, бе!
Дано да има какво да се гледа. Ново, де. Понеже толкова готини стари неща сме изтървали с тая кино- американизиция, че стига да потърсим, имаме да гледаме готино старо кино до живот.
Холивуд така изтъпя че направо не е за вярване. "Хобитът" нали правят сега. Чак се притеснявам, бе!
Дано да има какво да се гледа. Ново, де. Понеже толкова готини стари неща сме изтървали с тая кино- американизиция, че стига да потърсим, имаме да гледаме готино старо кино до живот.
Източни пиеси да. Другите не съм ги гледала.shshtt написа:3 нови бг филма успях да сваля и да гледам и 3-те много ми харесаха:
светът е голям и спасение дебне отвсякъде
мисия лондон
източни пиеси
накефих се максимално
аман от чужди реалности, гледаше ми се нещо нашенско
През цялото време като гледах филма (понеже абсолютно нищо не знаех за него) си мислех колко истински е главният герой. А после прочетох, че той наистина играел себе си. Може би затова ми хареса.
Иначе кино, в което има позьорство ме дразни. Не случайно най-хубавите филми са по действителни случаи.
Изкуството е слабо, за да се измисли само.
много го рекламираха по кината миналия месец/месеци, та ... ще го зърна. Стъпки в пясъка - не е лош, интересен, но доста под "светът е голям..." Мерси за мнението.itcome написа:Гледахте ли TILT?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
гледам всичко на голям екран, вкл. българските филми. досега не съм излизала по средата на нито един. сигурно щот все си взимаме централните места на реда. пуканките не са лоши хич в арената.
just perfect
Same herebead_ написа:гледам всичко на голям екран, вкл. българските филми. досега не съм излизала по средата на нито един. сигурно щот все си взимаме централните места на реда. пуканките не са лоши хич в арената.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- windcolours
в замундата ги има, без "мисия лондон" обачеSweety написа:би ли миказала от къде ги свали, моляshshtt написа:3 нови бг филма успях да сваля и да гледам и 3-те много ми харесаха:
мисия лондон
източни пиеси
накефих се максимално
ама ти май не можеш да теглиш оттам, а?
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
оххх..такъв ми е зор с тия филми...досега един не съм свалила значиwindcolours написа:в замундата ги има, без "мисия лондон" обачеSweety написа:би ли миказала от къде ги свали, моляshshtt написа:3 нови бг филма успях да сваля и да гледам и 3-те много ми харесаха:
мисия лондон
източни пиеси
накефих се максимално
ама ти май не можеш да теглиш оттам, а?
имах регистрацията на бив6ия от замундата, но тка и не я пробвах...гледам да свалям някои и те да ми дават готови записани ДВД та и прочие..ама като нямам гадже в българия..
ще си дам аз адреса на Green поне малко филми да ми прати, поне...
Блажени са бедните духом
виж кво, ако не държиш чак толкоз на Грийна, аз ти предлагам бартер, даваш ми адреса си, за да си поръчавам разни неща от юкей, а аз ти пращам филми колкото щешSweety написа: оххх..такъв ми е зор с тия филми...досега един не съм свалила значи
имах регистрацията на бив6ия от замундата, но тка и не я пробвах...гледам да свалям някои и те да ми дават готови записани ДВД та и прочие..ама като нямам гадже в българия..
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
от замундатаSweety написа: би ли миказала от къде ги свали, моля
http://www.zamunda.net/browse.php?searc ... incldead=1
Не ми харесаха стъпките. Не му се е получило на Ивайло, памоему. ПАк говориха бавно и замислено... Омръзна ми и да гледам за емигранти, все едно ние не се влюбваме, кихаме и позираме. Чакам си следващата среща с .нета макар и не на майкрософт.
Имам една колекция от ДВД-та, но май я има и в замундата... ако някой иска може да му рипна нещо и да го закача на някое фтп:
http://www.vgb.bg/bgcinema/
Имам една колекция от ДВД-та, но май я има и в замундата... ако някой иска може да му рипна нещо и да го закача на някое фтп:
Кърти, чисти, извозва...
я! Хиндемит добре ми звучи!
10x
а Време за жени не го препоръчвам. Особено ако сте гледали Време за мъже.
Или ако сте от БГ.

а Време за жени не го препоръчвам. Особено ако сте гледали Време за мъже.
Или ако сте от БГ.
ааа държа държаlatrevw написа:виж кво, ако не държиш чак толкоз на Грийна, аз ти предлагам бартер, даваш ми адреса си, за да си поръчавам разни неща от юкей, а аз ти пращам филми колкото щешSweety написа: оххх..такъв ми е зор с тия филми...досега един не съм свалила значи
П.С. ама ти сериозно ли ти трябва UK адрес?
аз знам за поне един бг сайт, софийски, дето чрез неги си поръчваш от основните ритейлъри и предполагах, че има вече много такива...и в други градове
Блажени са бедните духом
- Green Light
ще пиша тук, за да си остане бг-киното отделно. за добро или зло.itcome написа:...Отчет и за .нет-а. Става... пак хубаво похарчена 5-чка. От последните три обаче Тилт си остава най-.
Честит петък :)
Отчет:
нет-а и според мен става.
ного добре уловени едни неща, които вие не знаете как стават, понеже не ходите в еллмаз и гепито
аз, разбира се, също не ги знам.. само съм чувала от хора, които били чували от други, които познавали такива, които само от любопитство били влизали ...
Напомни ми "Наистина любов", само стария рокаджия остана облечен в нашия вариант. И ще е кощунство да си помисля да беше иначе..
ПП
Не го гледайте заедно с децата си. Направих тази грешка
Иван Бърнев обаче такава роля направи!itcome написа:Не ми харесаха стъпките. Не му се е получило на Ивайло, памоему. ПАк говориха бавно и замислено... Омръзна ми и да гледам за емигранти, все едно ние не се влюбваме, кихаме и позираме. Чакам си следващата среща с .нета макар и не на майкрософт.
Филмът ми дойде слаб като цяло. 1 силен момент - с химна (за мен, де..за компанията ми - не) и 3 ценни реплики.
И каква беше тази идиотска публика (с извинение) и какво е това сбъркано поколение младо, което умря от смях на гонката в казармата ..и въобще на още няколко момента, които са всичко друго но не и просто смешни. Да, да им завиди човек на необременената психика..
май трябва да го гледам и аз това "Под прикритие"itcome написа:Доживях трети ден "Под прикритие" да е по теглен от "Хаус" в Замунда :) Хо хо хо...
Да се отчета, че гледах и Шменти капели... бррр... голям вихър е този филм.. но определено е за кино... еуфорията на салона те завладява :)
Шменти капели - не съм, но няма и да отида; имам едно грозно подозрение за този филм
виж Кецове е най-добрия бг филм, който съм гледала напоследък. Последно дръпнах най-накрая Източни пиеси. Хубав, но нещо ми липсва; или аз не го разбрах, или нещо в идеята не е доизпипано
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ами те източните май не са завършени...
"По-голямата част от актьорите във филма не са професионалисти, включително главната мъжка роля на дебютанта Христо Христов, който играе себе си във филма и който почива от свърхдоза към края на снимките."
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 1%81%D0%B8
На мен ми вървяха малко мъчно... но сега имам едно страно усещане за филма... някакво спокойстрие, когато се сетя за него. Страно.
"По-голямата част от актьорите във филма не са професионалисти, включително главната мъжка роля на дебютанта Христо Христов, който играе себе си във филма и който почива от свърхдоза към края на снимките."
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 1%81%D0%B8
На мен ми вървяха малко мъчно... но сега имам едно страно усещане за филма... някакво спокойстрие, когато се сетя за него. Страно.
Кърти, чисти, извозва...