ето го и вица. Пусна го Мнемо, може да го видиш в темата. Ако разкараш обидите, би било коректно, но твоя си работа.БоЕВ написа:ОК - не го схванах така, защото съм предубеден и защото смятам че айвъна не се е шегувал.ELBI написа:не те разбирам и аз. Оня ден имаше един виц с майтап за малко полицайче. Това имах предвид. А темата ми хареса, щото си имам градинка и хич нямах никакво намерение ни да спамя, ни да се заяждам. И не съм го и правил. Нито сега, нито от време.
Глупав виц:
Трима приятели отишли на риболов и хванали златната рибка. Тя им рекла - ама трима сте, значи ще изпълня на всеки по едно желание.
Първият казал: имам проблеми с полицаите, все ме спират и ме глобяват.
Рибката му дала една торба пари и му казала: като те спрат, даваш им от парите и няма да имаш проблеми.
Вторият се оплакал, че има проблеми с хлебарките вкъщи, с никакви средства не можел да се отърве от тях.
Рибката му казала: ето ти една мъничка хлебарчица, пусни я у вас, тя ще изяде всички хлебарки, после ще се самоунищожи и проблемите ти ще приключат.
Третият не можел да се справи с плъховете в къщата си.
Рибката му дала едно мъничко плъхче и му казала - пусни го в мазето, то ще изяде всички плъхове, ще се самоунищожи и ще се избавиш от тая напаст.
Пускайте ме сега обратно.
- Ааа, - рекъл първият - не, не така! Вземи си торбата с парите и ми дай и на мен едно мъничко полицайче.