недей така бе ла-вю:-) с бачкане и шашкате се придобива ОМИ с най-голяма сигурност или ИМИ:lol:, почивайте, ходете и дишайте. трябват навици за това да и денари. но може и почти без денари, аз установих че май ,по ефтино ни е да ходиме от колкото да живееем в къщи:blink:, аз не се обадих за скорошните трипове щото малко спартански но уговорката за пикник остава.все едно гледам някакъв друг свят
толкова съм надалеч от такива места, така съм се забила в този град и условностите на времето, в което живеем

........windcolours написа:........
latrevw написа:все едно гледам някакъв друг свят
толкова съм надалеч от такива места, така съм се забила в този град и условностите на времето, в което живеем
а минзухари не си спомням от кога
а пък полета от минзухари май никога
много ти благодаря
ох, а конете, просто прекрасно!

Тогава ли се запознахме? Или беше и 2006-та...Stranniche написа:
Мъж ми напоследък все си спомня за Хисаря и си мечтае за пътеките и полята с пролетни цветя. А това беше през 2007.В обозримото бъдеще не се очертават такова спокойствие и почивка.
Благодаря, Ън!

Ех, мечтиииии...windcolours написа: някой измъчен пациент му е теглил куршума

И баш в тоя ден катаджиите два пъти да ме спират...jazz написа: аз съм пиян
от обед съм готов

Ми, мерси! Повечето са мои. Ама има и нейни, де.Додю Додев написа:супер снимки! поздрави на фотографа!
п.п. що ли си мисля, че скоро ще има нова картина с конче...

ех, че красотаЪн написа:
Ън написа:Ми, мерси! Повечето са мои. Ама има и нейни, де.Додю Додев написа:супер снимки! поздрави на фотографа!
п.п. що ли си мисля, че скоро ще има нова картина с конче...
Тогава беше - 2007. Много му харесало в Пловдив. Пита за вас.Ън написа:Тогава ли се запознахме? Или беше и 2006-та...Stranniche написа:
Мъж ми напоследък все си спомня за Хисаря и си мечтае за пътеките и полята с пролетни цветя. А това беше през 2007.В обозримото бъдеще не се очертават такова спокойствие и почивка.
Благодаря, Ън!