Вторници :)
itcome написа:Малко нежност трябва на тази антика.... малко.
И са някой да се намери да ги сменя на 20-те теми....Semiramis написа:супер е табелката и без маргаритка.
сегашното - в понеделник
това лого - за вторник
варианта с цветята - през другото време
Мнемозина написа:Хубава е табелката, обаче аз нали съм изначално против смяната на логото, та затова си мълча.
Ако ще го сменяме, по-добре да си сложим табелка с клуботно време.
понеделник - от 13.30 до 15.30
вторник,
сряда,
четвъртък,
петък - от 10.00 до 13.00
и събота и неделя - почивни дни.
ами....maggot написа:И са някой да се намери да ги сменя на 20-те теми....Semiramis написа:супер е табелката и без маргаритка.
сегашното - в понеделник
това лого - за вторник
варианта с цветята - през другото време
Обаче табелката е един път!

съмнява мъ, че е намеренаitcome написа:...след много търсене в нета :)
отдавна ми се ще да кажа:vyara написа:Абе, итком, я си поиграй да олющиш малко 40-тицата, че някои я задминаха. Като отворена горна граница един вид. Можеш ли?
За мен винаги е било "3о4о" или на български ЗоЧо. Няма граници тука.Sweety написа:
да бе знам, че някой от вас много си падат по нарушаването на законите...и границитеNejimaki-dori написа:За мен винаги е било "3о4о" или на български ЗоЧо. Няма граници тука.Sweety написа:
Абе Sweety, какво значи това "вас". Ти не си ли от насSweety написа: да бе знам, че някой от вас много си падат по нарушаването на законите...и границите![]()
Мен 35-45 също ме устройва. Вътре съм.Sweety написа:отдавна ми се ще да кажа:vyara написа:Абе, итком, я си поиграй да олющиш малко 40-тицата, че някои я задминаха. Като отворена горна граница един вид. Можеш ли?
(аз знам, 4е не трябва да си отварям устата, ама...)
то на табелката може да си пише всичко, обаче каква е тази възрастова граница 30-40?!
Трябва да е 35-45, като 18-25, 45-55 и .т.н
Навсякъде по анкети, проучвания, feedback sth, и датинг сайтове е така
...
ей това е, искам да променя закона, че да не ми се ще да го нарушавам
не виждам причина логото да не се сменя отвреме навремеitcome написа:хареса ми идеята на Ън в друга тема за табелка със стар номер... и си я визуализирах през моя поглед, без синьото сирене :) Туй е :)
да пробваме недемократично, без гласуванеmaggot написа:Ми то вече имаме нови поне 2 предложения.
Така че пак ще трябва да се гласува кое от всите.
Ай да ви видя.
ами не е ама пуста тиква неузряла не разбрах:lol:itcome написа:Не е за промяната на логото идеята... хареса ми идеята на Ън в друга тема за табелка със стар номер... и си я визуализирах през моя поглед, без синьото сирене :) Туй е :)
Първо се бях засилил да визуализирам една друга (пак чужда иде) със снимки... Имам един стар темплейт на полароид снимка закачена със пин... но ми се видя тежичко за правене... Ще си доставя удоволствие друг път :)
еми слагам разни емотикони ама явно не се разбира така както го мисляNejimaki-dori написа:Абе Sweety, какво значи това "вас". Ти не си ли от насSweety написа: да бе знам, че някой от вас много си падат по нарушаването на законите...и границите![]()
Верно след 40 някои яко изперкват, ама все сме си наши, мисля.
е няма да отида в предложения щото това е с нисък приоритетvyara написа:Мен 35-45 също ме устройва. Вътре съм.Sweety написа:отдавна ми се ще да кажа:vyara написа:Абе, итком, я си поиграй да олющиш малко 40-тицата, че някои я задминаха. Като отворена горна граница един вид. Можеш ли?
то на табелката може да си пише всичко, обаче каква е тази възрастова граница 30-40?!
...
Ами знаеш как се прави. Отиваш в "Предложения", пускаш тема с предложение, може и анкета. Тоз-оня хъмне или кимне и работата заспива. В смисъл остава си така.
vyara написа:Това какво значи - Вяра повече бачка (разбирай върху себе си) или си е башка от стадото (като съща коза си е за свой крак)?Sweety написа:
пък и тя Вяра се 6ашка повече, аз по-малко
Явно е някое трето, ама не разбирам.
Sweety написа:vyara написа:Това какво значи - Вяра повече бачка (разбирай върху себе си) или си е башка от стадото (като съща коза си е за свой крак)?Sweety написа:
пък и тя Вяра се 6ашка повече, аз по-малко
Явно е някое трето, ама не разбирам.![]()
![]()
сорииии
6ашка е шашка
ш като 6...
бе нали сме в 3о4о ..за тия дето бъркат 0 с о
и в ЗоЧо на български
Ааа, щом не е за промяна на логото - много е супер табелата!itcome написа:Не е за промяната на логото идеята... хареса ми идеята на Ън в друга тема за табелка със стар номер... и си я визуализирах през моя поглед, без синьото сирене :) Туй е :)
Първо се бях засилил да визуализирам една друга (пак чужда иде) със снимки... Имам един стар темплейт на полароид снимка закачена със пин... но ми се видя тежичко за правене... Ще си доставя удоволствие друг път :)
Точно.vyara написа:Мен 35-45 също ме устройва. Вътре съм.Sweety написа: отдавна ми се ще да кажа:
...
Ами знаеш как се прави. Отиваш в "Предложения", пускаш тема с предложение, може и анкета. Тоз-оня хъмне или кимне и работата заспива. В смисъл остава си така.
Ееее, начи. Никой не бърка 0 с о, я напиши 3040.net и виж къде ще попаднешSweety написа: бе нали сме в 3о4о ..за тия дето бъркат 0 с о
Nejimaki-dori написа:Ееее, начи. Никой не бърка 0 с о, я напиши 3040.net и виж къде ще попаднешSweety написа: бе нали сме в 3о4о ..за тия дето бъркат 0 с о
Драка такава, ей ся ти се разсърдих