Екстрийм.

Все същите
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Екстрийм.

Мнение от Kent »

Имало услуга - хотел в космоса 100 милки нощувката. Деба и идиотите щъкат под синьото небе....
Да зема и аз ли да се включа в екстриймния бизнес, примерно да те погребът жив, идват с ковчег в къщи, лягаш в него и специално наети хора плачат и се тръшкат за тебе като има припаднали, после те карат в открита катафалка бавно през целия град и де погребват с военен салют, вдовицата /вдовеца/майката/таткото/децата съответно си удрят главата през това време в някой дърво. В ковчега има кислородна бутилка да не се удушиш до другата сутрин когато ще те изровят. 10 К еврака услугата, срещу още пет се осигурява дискретност и приятелите ти и по-далечните роднини не знаят, че това и наужким...
п.п.
Други предложения?:cool:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Кенте,
тва ти ли го измисли...?:blink:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

ми аз, ама сигурно го предлагат вече като услуга по диъликстрийм.ком:lol: братята китайци
един от мойте бушкрафтъри си напраил походна сгъваема скаричка за пържоли и след месец глеа я в диълъ на 13 долАра вечи:blink:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Kent написа:ми аз, ама сигурно го предлагат вече като услуга по диъликстрийм.ком:lol: братята китайци
мчи това не е екстрИЙмно, а извратено! :lol: ЕкстрИЙмна е само суетата на човек който би го направил.

А за космическите нощувки - веднага щом си излекувам фобията от летене и ми останат излишни там колкото трябват милиона, бих преспала в някоя космическа станция. Да видиш Земята от високото..ехеееееее... :yahoo:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

мчи това не е екстрИЙмно, а извратено! :lol: ЕкстрИЙмна е само суетата на човек който би го направил.

тъй тъй, най много се печели за сметка на човешките пороци обаче:lol:
а сто милки за ена нощ не е ли извратено докато неколко стотин милиона сиганчита по целия свят умират от глад в тоя момент
Аватар
Мнемозина

Re: Екстрийм.

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:Имало услуга - хотел в космоса 100 милки нощувката. Деба и идиотите щъкат под синьото небе....
А къде точно в космоса е тоя хотел? След последната астрономическа тема много държа да знам. :lol::lol::lol:
Panta rhei...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Kent написа:

тъй тъй, най много се печели за сметка на човешките пороци обаче:lol:
а сто милки за ена нощ не е ли извратено докато неколко стотин милиона сиганчита по целия свят умират от глад в тоя момент
ама на мен ще ми останат няколко милиона след като нахраня целия свят бе. Толку ш'съм богата.:grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Екстрийм.

Мнение от bead_ »

Kent написа:Имало услуга - хотел в космоса 100 милки нощувката. Деба и идиотите щъкат под синьото небе....
Да зема и аз ли да се включа в екстриймния бизнес, примерно да те погребът жив, идват с ковчег в къщи, лягаш в него и специално наети хора плачат и се тръшкат за тебе като има припаднали, после те карат в открита катафалка бавно през целия град и де погребват с военен салют, вдовицата /вдовеца/майката/таткото/децата съответно си удрят главата през това време в някой дърво. В ковчега има кислородна бутилка да не се удушиш до другата сутрин когато ще те изровят. 10 К еврака услугата, срещу още пет се осигурява дискретност и приятелите ти и по-далечните роднини не знаят, че това и наужким...
п.п.
Други предложения?:cool:
кенте, споко, на всички малко или много ни хлопа дъската :winkw:
just perfect
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

ако кажа круиз или пътуване със самолет в клетка (или без) сред диви зверове направо ще бледнее. ма пък ще е тип естествена джунгла.
на сафари кой не е ходил.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

при тази сума 100 милки аз няма да мигна изобщоооооооооо:rotfl24:
сън не може да ме хване заклевам се:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Публикувай отговор