хи-хи, мисля че мажоретния състав е налицеvyara написа:Вергов, я, я... !
Стефан Данаилов- Президент,
мда впечатляващо, не бях и чувал благодр на айвън и безобидна:-)pocti_bezobidna написа:http://paper.standartnews.com/archive/2 ... 3978_2.htmKent написа:аз съм консервативен затоваpocti_bezobidna написа: уф, Буковска, пфу!
Койна Русева предложиха по-горе,
може и Еренстина Шинова
а коя е койна:shy:
Хах и двете са лигли...ама са красиви...да, ама пък са лигли... е да, ама са красиви...Kent написа:Мани го тоз дедо, като му видех снимката и се задавих с бира.
Време е РБ да има жена президент.
Предлагам Йоана Буковска.
Е.Петрова - вице. или обратното, нема значение да не издребняваме...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

лигли биле:mad:,Ън написа:Хах и двете са лигли...ама са красиви...да, ама пък са лигли... е да, ама са красиви...Kent написа:Мани го тоз дедо, като му видех снимката и се задавих с бира.
да сънуваш дано татяна дончева
по монокини да те гони
по макадан
и да се чува шлю-шлюп-шлюп
- windcolours
ох охKent написа:лигли биле:mad:,Ън написа:Хах и двете са лигли...ама са красиви...да, ама пък са лигли... е да, ама са красиви...Kent написа:Мани го тоз дедо, като му видех снимката и се задавих с бира.
по монокини да те гони
по макадан
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Света вода ненапита
тогава компромис: Нона Йотова?Ън написа:Хах и двете са лигли...ама са красиви...да, ама пък са лигли... е да, ама са красиви...Kent написа:Мани го тоз дедо, като му видех снимката и се задавих с бира.
Виж подводницата!
Додю Додев написа:тогава компромис: Нона Йотова?Ън написа:Хах и двете са лигли...ама са красиви...да, ама пък са лигли... е да, ама са красиви...Kent написа:Мани го тоз дедо, като му видех снимката и се задавих с бира.

Добре де, нали казах, че са красиви...даже много:roll: Ама не може ли да не са чак такива лигли? Тоест, бъдещата президентка хем да е красива, хем да не е лигла...Kent написа:лигли биле:mad:,Ън написа:Хах и двете са лигли...ама са красиви...да, ама пък са лигли... е да, ама са красиви...Kent написа:Мани го тоз дедо, като му видех снимката и се задавих с бира.
по монокини да те гони
по макадан

Сара-Джесика Паркър. Аз ше и уредя българско гражданство за пет години.Добре де, нали казах, че са красиви...даже много:roll: Ама не може ли да не са чак такива лигли? Тоест, бъдещата президентка хем да е красива, хем да не е лигла...
Въобще за красива и нелигла се сещам само за един случай по света.
Беназир Бхуто. Жалко че я убиха.
По Нова тв, в сутрешният блок, поканили една гърла-шсъ кандидатира за кмет. И водещия а пита- знаеш ли кой е министър на околната среда? И тя- Стиига бе, значииииии....виж какви въпроси ми задаваш....Kent написа:Додю Додев написа:оппаааа... още един ценител...Kent написа:Мани го тоз дедо, като му видех снимката и се задавих с бира.
абе, що не направим Алисия президент, а оная плейметката, дето замести Алисия при Божинов за вице...
поне цирк ще гледаме ежедневно...:rotfl24:
алисия не може да говори, май съм я виждал на живо
издава някакви звуци като нети
това а не циганите е унтерменш
в моите очи де:lol:

Тва тая от "Секса и града" ли беше? С многото обувки?Kent написа:Сара-Джесика Паркър. Аз ше и уредя българско гражданство за пет години.Добре де, нали казах, че са красиви...даже много:roll: Ама не може ли да не са чак такива лигли? Тоест, бъдещата президентка хем да е красива, хем да не е лигла...
Въобще за красива и нелигла се сещам само за един случай по света.
Беназир Бхуто. Жалко че я убиха.
Предпочитам Пенелопе Крус, ако искате жена президент. Или Кейт Бланшет. Или..
javascript:emoticon(':mad:')
Ей, ма то така и една силиконова Пайънерка ша турите за президент, отговорност никаква, начи.
Тая Жескка Паркър е като оная от Приятели, незнамкаксезасваше - само за кичозни сериали я бива...
Ъъъъъ... Слави Трифонов? С вице - певачката му. Или обратното. Един дол дренки, еднакво дебилни и неконтролируеми, но пък с голямо самомнение.

Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Света вода ненапита
Kent написа:и сериалите си заслужаваме
досега гледахме с ирена - бабА кириз, кириз плийз..... мухлЮ офертид ми сам меридж. или махлЮ.
имаш избор
дързост и красота
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Представих си такова наказание- затварят те в една стая и ти пускат целия сериал, от първата до последната серия. едно след друго... Като ги изгледаш, те освобождават....и директно те приемат в лудницата...Semiramis написа:Kent написа:и сериалите си заслужаваме
досега гледахме с ирена - бабА кириз, кириз плийз..... мухлЮ офертид ми сам меридж. или махлЮ.
имаш избор
дързост и красота- 2716 епизод по бнт

- windcolours
оптимист! Ако чакаш да свършат, това си е доживотна присъда.И за още няколко следващи живота!Ън написа:
Представих си такова наказание- затварят те в една стая и ти пускат целия сериал, от първата до последната серия. едно след друго... Като ги изгледаш, те освобождават....и директно те приемат в лудницата...
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Piqndurnik
оп саWALL-E написа:
хем и вицето е жена...
не бре, нема аналогии, просто ми хареса как са уплели видеото със стар уарса
дори и текста не разбрах...щот мразим негър а ми се кара:shy:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
хахахахааааааааааааWALL-E написа:оп саWALL-E написа:
хем и вицето е жена...
не бре, нема аналогии, просто ми хареса как са уплели видеото със стар уарса
дори и текста не разбрах...щот мразим негър а ми се кара:shy:
настръхнах, като видях че някой е вдигнал темата.
ще заразя офиса веднага
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))