Green Light написа:ВМРО непрекъснато се самоубиват. политически става въпрос. Вместо да станат най- голямата партия на патриотична основа и да се наместят като единствените, които са радетели за старите български национални цели. Те продължават да се държат за Каракачанов, който е доносник на 6то и твърдо се опират на лумпенизирани биткаджии. Жалко, защото потенциал има огромен там, дори само заради името.
ВМРО на днешно време не мисля, че изобщо са смислена партия. Не можем да си вземем Македония, ако ще да се разпорят по шевовете. Ако искат да са полезни на българските малцинства в околните държави - по-добре да се трасформират в някакво НПО, което да следи за нарушения на правата им, да им носи учебници, вестници и книги и изобщо - да вземат да свършат нищо смислено, вместо да се излагат по този начин.
Ах името, името, колко много задължава името, стига, разбира се, да го цениш. Името де. Като се има предвид някогашната роля на ВМРО в историята ни - сегашните му представители са позор за това име.
Green Light написа:Почти безобидна, теб от ВМРО ли те е срам, или от това, че тяхните изцепки срещат разбиране и подкрепа? Аз не че чак да ме е срам, де, обаче доста се чудя. Хората май се кефят да гледат бой над сектанти или над хомосексуалисти и т.н. "Едни кретени бият други кретени" шоу! Давай да зяпаме как ще свърши тая серия.
Ами и от ВМРО ме е срам, да. Заради опетненото им име ме е срам. За знамената им ме е срам, и за историята им, и затова, че те се гордеят с постъпката си също ме е срам.
А от боя на "едни кретени над други" ме е страх.
А от това че хората се кефят на този сеир ми става тъжно.
Green Light написа:Реакцията на хората е много по- интересна отколкото самия акт. И верно - малко късогледа така ми идва.
да. така е. реакцията на одобрение до момента като че ли доминира. и това ако е нещо...