Време за снимки
- Глас в пустиня
- Green Light
- Глас в пустиня
- windcolours
- Глас в пустиня
Чудесно!
За надвечер с чаша бира в ръка след "тежък труд" на двора.
Пукне ли пролет и откачам. Ръцете ми са подпухнали като палачинки от овощарските ножици - над 70 овошки ме чакат да ги прочистя, подрежа, оформя, а още не съм започвал лозето и асмите.
Кеф - само вчера съм посадил две дръвчета(бадем и синя слива) и размених местата на 3 декоративни храста за да влязат в синхрон. Планирам да бодна и 4~5 нектарини...изобщо обичам го тоя сезон, усещам че съм жив когато си общувам с дърветата, земята...
- Глас в пустиня
Ами не... тая беше за мен мартачка, но като си я сложа и двете топки ми стоят като мартенски ташаци. Та остана за кошничката гиздило, докато и цъфне връшляка. Инак миналия ден си подсях японската тревичка с цветята, щото пишеше че трябва да се сеят март. Обаче сега съжелявам че и тях не ги намятах есентта, щото не съм сигурен дали от тревата стигнаха до почвата... Разбира се че има неща, които може да свършиш само напролет... да си завреш муцината в новопоникналата трева и да помиришеш как света се събужда :)
Кърти, чисти, извозва...
- Глас в пустиня
Нова настилка ли правиш или само подсявка на празни места? Не си сгрешил според мен. Тревата може по всяко време да се сее. Лично аз предпочитам пролетта за посево-разсадни действия, защото при нас зимата е люта и много често не добре подготвените есенни посявки измръзват.itcome написа:...Обаче сега съжелявам че и тях не ги намятах есентта, щото не съм сигурен дали от тревата стигнаха до почвата...
- Глас в пустиня
Уау красотия! Нищо не си сбъркал - бричене на тревата с косачка възможно най-ниско, или пък с ръчна коса. Тревата не се е сгъстила до толкова че да няма къде да падне семенце - пречат ти листата. Та, косиш ниско, разхвърляш семенцата, после посипваш с фина пръст(тревата се е вкоренила вече, ще избие пак, няма да се погуби) да се покрият семената(бабешка практика в семезасяването е, че семенцето се покрива с пръст от 6 до 8 пъти обема на самото семе) за да не ги чоплят пилци и мравките(можеш и да напръскаш против мравки с някакъв инсект), валираш или трамбоваш с ръчна трамбовка за уплътняване и да се избегне оставане на семенца във въздушни ямки и си готов. Сложи трева и между тиклите, много красиво става, една фуга от 5 сантима и нагоре пълна с трева между камъните е напълно нормална. Успех!
- Green Light
- Глас в пустиня

Тва е Рушовата.
за снимките,после е после. че заминаваме по обяд към някви добровански гъбии и няква много ама много кална дупка до еркеч. и едене пиене и така там два дни. после по поломието. ако останеме живи ще покажа снимки. вчера 440 км на връщане по мокрото и три челки на косъм, големи изруди са тва шефьорско племе някой де.
Страхотни са тези, вчера ги гледах.holi_day написа:http://tvil.ru/register/statya
Не знам защо, но каменната гора най-много ме впечатли. Май съм чела някаква приказка за каменна гора, обаче изобщо не помня коя може да е била.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
- windcolours
разкошотия за лека нощ
Terje Sorgjerd заснема това видео между 4 и 11 Април тази година. Тейде е най-високата планина в испания и е най-доброто място в света за заснемане на звездното небе. Там се намира и обсерваторията Тейде – енда от най-добрите в света.
http://iskamdaznam.com/web/7284
Terje Sorgjerd заснема това видео между 4 и 11 Април тази година. Тейде е най-високата планина в испания и е най-доброто място в света за заснемане на звездното небе. Там се намира и обсерваторията Тейде – енда от най-добрите в света.
http://iskamdaznam.com/web/7284
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Света вода ненапита
Re: Нощ над града...
Иска ми се да съм била, но не съм, снимките са от Варна, от една нощно-дневна разходка.
След нощната смяна се появи и дневната. Някои предпочитаха цветята,

а други сладките приказки, скрити зад привидна дейност.

Едни "раздаваха" щастие,

други "бистреха" политиката.

Всеки бе извел каквото има:bigsmile:, едни - децата,

други - домашните любимци.

Последна поза от Игор - за довиждане.

Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- Света вода ненапита
http://www.youtube.com/watch?v=5bNE-5TVAmg

п.п. долните снимки се гледат на фона на горната музика, ма като не знам как да ги съчленя...

п.п. долните снимки се гледат на фона на горната музика, ма като не знам как да ги съчленя...