Немски детски песни
- Green Light
Немски детски песни
Пияндурник, откъде да си дръпна немски детски песни?
Моите двамата учат немски, сигурно ще бъде полезно. От два месеца слушат един диск с руска филмова музика и аха аха да проговорят руски, бе!?!
Впрочем всякакви детски песни ще са интересни. Френски, руски, японки, суахили... само да сменя песня про зайцев
Моите двамата учат немски, сигурно ще бъде полезно. От два месеца слушат един диск с руска филмова музика и аха аха да проговорят руски, бе!?!
Впрочем всякакви детски песни ще са интересни. Френски, руски, японки, суахили... само да сменя песня про зайцев
- Piqndurnik
- Глас в пустиня
Re: Немски детски песни
когато са в добро настроение ДЗС-хора пее това:Впрочем всякакви детски песни ще са интересни. Френски, руски, японки, суахили... само да сменя песня про зайцев
а когато са ядосани един на друг или гладни - това:
хеле мелодиите си приличат:lol:
ДЗС е Децата от Задната Седалка
на колата де
Green Light написа: Впрочем всякакви детски песни ще са интересни. Френски, руски, японки, суахили... само да сменя песня про зайцев
не я сменяй...
или я смени със Снегурочка
.....
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
заклевам се че пеят за бмв мерцедес и ауди
една готина реклама за тройката у топ 40
кво правят хората за 28 секунди....
http://vbox7.com/play:f7495557
една готина реклама за тройката у топ 40
кво правят хората за 28 секунди....
http://vbox7.com/play:f7495557
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Piqndurnik
- Green Light
Piqndurnik написа:www.spiellieder.de/
Бе нещо не мога да се оправя. Има ли начин да е забранено дърпането за нашта европейска държава?
- Piqndurnik
- Green Light
- Green Light
Архивът май не е читав...Green Light написа:Някакъв странен формат са. Опитах се да ги отворя и не можах. Уплаших се и сега сканирам всичко основно за вируси.
Хем знам че не трябва да пипам непознати неща, бе! Дано да е добре my pecious!
Нямам идея, честно, теглила съм купища неща от тоя сайт и никога не съм имала проблеми.
Затова и не проверих, преди да ти пробутам линка
Сори, ако нещо...
п.п. при мен вируси няма, проверих за всеки случай
- Green Light
Няма. И при мене е ОК. Трябваше да съобразя че ще се почувстваш виновна и да напиша веднага че вс. е ОК. Ти не си отговорна за това какво има по форумите. Просто е ВАЖЕН принцип от първи стъпки в интернет да отваряш само неща които знаеш какви са, пък аз се метнах като риба.TerE написа:Архивът май не е читав...Green Light написа:Някакъв странен формат са. Опитах се да ги отворя и не можах. Уплаших се и сега сканирам всичко основно за вируси.
Хем знам че не трябва да пипам непознати неща, бе! Дано да е добре my pecious!
Нямам идея, честно, теглила съм купища неща от тоя сайт и никога не съм имала проблеми.
Затова и не проверих, преди да ти пробутам линка
Сори, ако нещо...
п.п. при мен вируси няма, проверих за всеки случай
П.П. Аз не мога да се нарека сериозен интернет потребител. Имам поща, имам тука акаунт, читанката много рядко, Хулите веднъж на две години, а фейсбук дори не мога да го настроя както трябва и седят някакви червени съобщения които не мога нито да видя нито да изтрия, нито па ми се занимава да разбера как.
Така че се очаква от мене да правя тия шарански стойки
Green Light написа:
Няма. И при мене е ОК. Трябваше да съобразя че ще се почувстваш виновна и да напиша веднага че вс. е ОК. Ти не си отговорна за това какво има по форумите. Просто е ВАЖЕН принцип от първи стъпки в интернет да отваряш само неща които знаеш какви са, пък аз се метнах като риба.
П.П. Аз не мога да се нарека сериозен интернет потребител. Имам поща, имам тука акаунт, читанката много рядко, Хулите веднъж на две години, а фейсбук дори не мога да го настроя както трябва и седят някакви червени съобщения които не мога нито да видя нито да изтрия, нито па ми се занимава да разбера как.
Така че се очаква от мене да правя тия шарански стойки
Ама пък като има очаквания за шарански стойки, как да не ги оправдае човек
- Green Light
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Green Light
- majemela4ka
- Обратна връзка:
имам три диска с коледни приказки, четени от страхотен глас
ако ги искаш, може да организираме нещо
ако ги искаш, може да организираме нещо