Риболов в Гърция
Риболов в Гърция
Някой да е ходил? Интересувам се от речния риболов в частност.
Информацията която намерих е, че може да се лови с две въдици на човек с по една кука до две риби или два килограма (ух че двойки станаха). Не намирам информация обаче дали има забрана в размножителния период а аз съм точно тогава там.
Благодаря!
Информацията която намерих е, че може да се лови с две въдици на човек с по една кука до две риби или два килограма (ух че двойки станаха). Не намирам информация обаче дали има забрана в размножителния период а аз съм точно тогава там.
Благодаря!
Кърти, чисти, извозва...
- windcolours
Re: Риболов в Гърция
ся последно риба ли ще е чевермето?:lol:itcome написа:Някой да е ходил? Интересувам се от речния риболов в частност.
Благодаря!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Ей... маймун... знаеш Дайко колко е. Ако помъкна такъмите за риба, ще трябва да се лиша от нещо, например жената :) Тъ е важно да знам... Цветове ми ти разни! Яре ще е...
Вяра, разказват че там имат изключително съхранени води и мноооооого риба... Пъстърва в неохраняема зона последно съм ловил преди 3 години... ще ми е голям кеф...
Вяра, разказват че там имат изключително съхранени води и мноооооого риба... Пъстърва в неохраняема зона последно съм ловил преди 3 години... ще ми е голям кеф...
Кърти, чисти, извозва...
- windcolours
А, твоята жена се побира и в жабката, не я мисли!:bigsmile:itcome написа:Ей... маймун... знаеш Дайко колко е. Ако помъкна такъмите за риба, ще трябва да се лиша от нещо, например жената :) Тъ е важно да знам... Цветове ми ти разни! Яре ще е...
Обаче ти пак можеш да си ловиш риба в гръцко, хем в Родопите. Границата е на хвърлей от Арда. Колко му е една скоротечна диверсия за риба в някой елински поток.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Piqndurnik
Ако не те хванат, може и с бомба да се лови. Едно време ходех в командировки по Ивайловград. Там има една рекичка, в която ловяха(разбирай взривяваха и събираха) и нашите и гръцките военни. Разправяха даже за някакъв идиот(от нашите, естествено), дето взривил противотанкова мина във вира, та риба не видели.
Наздраве