Райна Княгиня

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Райна Княгиня

Мнение от Ън »

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Света вода ненапита

Re: Райна Княгиня

Мнение от Света вода ненапита »

тъжно, глупаво, но... реално...
никой не станал пророк в своята родина, както се казва в библията. аз бих добавил: и в своето време.

за съжаление участта на много доблестни българи, борили се за свободата на родината си е подобна...

това може би се дължи донякъде на факта, че в началото на "турското присъствие" елитът на нацията в лицето на управници, военни и книжовници е бил безмилостно унищожен, или, който е бил по-хитър, помохамеданчен...

в последствие, всеки който се е отличавал от стадото (колко точно са ни определяли турците - "рая", което означава стадо) е бивал унищожаван. това си е било системно "окосяване на ливадата". тогава нейде, според мен, се е зародила тази завист и това непочитане на никакъв авторитет у българите...

та... това е... има още много да се каже по темата, знам, но... само да спомена имената на: капитан Петко воевода, Иван Вазов (чиито произведения са вадени неведнъж от читанките и учебниците), Георги Бековски, който е предаден от българи, Атанас Буров, който е заточен в едно село, Александър Стамболийски, който извежда България от втората национална катастрофа и за награда е загубил главата си... и още много знайни и незнайни българи и българки...
Виж подводницата!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

преди няколко дни четох статия за нея, но бе за тежките й дни в затвора
живяла съм 4г. в Панагюрище, ходила съм в къщата й, но никога не съм чула, че е полудяла...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Света вода ненапита написа:тъжно, глупаво, но... реално...
никой не станал пророк в своята родина, както се казва в библията. аз бих добавил: и в своето време.

за съжаление участта на много доблестни българи, борили се за свободата на родината си е подобна...

това може би се дължи донякъде на факта, че в началото на "турското присъствие" елитът на нацията в лицето на управници, военни и книжовници е бил безмилостно унищожен, или, който е бил по-хитър, помохамеданчен...

в последствие, всеки който се е отличавал от стадото (колко точно са ни определяли турците - "рая", което означава стадо) е бивал унищожаван. това си е било системно "окосяване на ливадата". тогава нейде, според мен, се е зародила тази завист и това непочитане на никакъв авторитет у българите...

та... това е... има още много да се каже по темата, знам, но... само да спомена имената на: капитан Петко воевода, Иван Вазов (чиито произведения са вадени неведнъж от читанките и учебниците), Георги Бековски, който е предаден от българи, Атанас Буров, който е заточен в едно село, Александър Стамболийски, който извежда България от втората национална катастрофа и за награда е загубил главата си... и още много знайни и незнайни българи и българки...
Когато турци са избивали цвета на българската нация е някак си по- разбираемо. Разбираемо е поне защо те са го правели. Но когато българи избиват интелигенцията си- е това е вече нещо, което трудно може да се осмисли...

Изображение
Аватар
Света вода ненапита

Ън написа:Когато турци са избивали цвета на българската нация е някак си по- разбираемо. Разбираемо е поне защо те са го правели. Но когато българи избиват интелигенцията си- е това е вече нещо, което трудно може да се осмисли...
е, това е другата последица от турското - простотията, която не зачита друг авторитет, освен собствения... или този на по-силния... и, когато простотията докопа власт, тогава става страшното...

и, не, не е български специалитет унищожението на интелигенцията... нито на комунистите... подобни неща са се случили и по време на френската революция, както и преди това в други по-ранни периоди в други страни...

п.п. не извинявам или оневинявам комунистите...
Виж подводницата!
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Ех момчета!
Криво ми е когато ви чета. Как па можа толкова много да ви повреди тая комсомолско-комунистическа пропаганда?! Нямам време нито пък мерак да се разпростирам, а само ще ви попитам - Райна за пост и служба ли е ушила байрака, Киряка за какво е щъкал по нощите - за министерско кресло ли?...
Поета го е казал най-добре:"...когато въстане робът, в редовете на борбата да си найда и аз гробът". Правили са това което са смятали за необходимо. По време на буря и в мирни години. Ходили дето са ходили, но винаги са се връщали и са се справяли както и с каквото могат - без хленч, без драма. То и за това твърде скоро Вазов пише епопеята.А сега е напротив - секо мрънкя, секо хленчи, секо гледа да си дигне чукалата на подредено и никой не ще да си мръдне пръста да свърши нещо безплатно, ей така на ползу роду...и с тоя наш повреден и дребнав аршин се мъчим да измерим величието на героите. Едно е истина обаче - българските комунисти са по долни и от ордите на башибозука. Необходимо е днес синовете и внуците на комунисти да се разграничат от тях и техните действия и по примера на Павлик Морозов да ги заплюят в лицата и да се отрекат от тях и техната пъклена и престъпна ерес - СМЪРТ НА КОМУНИСТИТЕ СВОБОДА НА НАРОДА!
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

БоЕВ написа:Ех момчета!!
не е честно просто! :lol:
не знам с какво се напушваш, но определено не е честно да не споделиш рецептата и съставките :grin:
поздравче с това http://www.vbox7.com/play:1fe0fc3b

и както сам думаш, хората което вършат /от тия споменатите/, го вършат заради това под лявата гръд и убежденията си
и не го промотират у интернет-нетуъркинга :lol:
по техен си начин си го правят, който не е нужно нито да е моят, нито твоят
всеки за себе си е намерил "правилният начин"
а доколко е, показва само историята при това поне 50-100 години след като даде фира пророка :lol:

знамето е символът
на всяка държава, войнска част, институция
и затова се пази и се почита и затова поругаването му е и законово инстутиционизирано като вандалство над...вие определете

обикновено знаменосеца е първата мишена на отсрещните- врага
когато обаче те застрелят от линията на тила докато го развяваш знамето, е повече от варварство
защото там не би трябвало да е врага

е ся да видим що все ни е чужд дееби тоя враг, като си е у нащо легло... :lol:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Това май е нормалната и честна съдба на оцелелите герои, Ън. Да изживеят живота си като обикновени хора.
Като се замислиш, другата крайност е онова с активните борци.
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мен друго ме дразни и възмущава. За това, че някому е лепнат исторически етикет "герой", а с нищо не е бил по-добър от друг, за който историята мълчи и никой никога нищо няма да узнае. Ами останалите момичета, които са шили знамето? Те не са се качили на коня и никой не им е лепнал етикет, за тях никой не пита. И никой не пита за други безименни. И така.
Не обичам аз историята.
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

vyara написа:Мен друго ме дразни и възмущава. За това, че някому е лепнат исторически етикет "герой", а с нищо не е бил по-добър от друг, за който историята мълчи и никой никога нищо няма да узнае. Ами останалите момичета, които са шили знамето? Те не са се качили на коня и никой не им е лепнал етикет, за тях никой не пита. И никой не пита за други безименни. И така.
Не обичам аз историята.
Говорим, за тези, които знаем. Как да говориш за някой, когото не познаваш?!! Ей тъй- имагинерно...

Изображение
Аватар
Света вода ненапита

Ън написа: Говорим, за тези, които знаем. Как да говориш за някой, когото не познаваш?!! Ей тъй- имагинерно...
как бе, споменават ги. на всяка заря-проверка ги споменават: "И всички знайни и незнайни герои, паднали в борбата за свободата на Отечеството!"...
Виж подводницата!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Света вода ненапита написа:
Ън написа: Говорим, за тези, които знаем. Как да говориш за някой, когото не познаваш?!! Ей тъй- имагинерно...
как бе, споменават ги. на всяка заря-проверка ги споменават: "И всички знайни и незнайни герои, паднали в борбата за свободата на Отечеството!"...
Е, да- какво повече можеш да кажеш за незнайните:roll:

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:Ех момчета!
Криво ми е когато ви чета. Как па можа толкова много да ви повреди тая комсомолско-комунистическа пропаганда?! Нямам време нито пък мерак да се разпростирам, а само ще ви попитам - Райна за пост и служба ли е ушила байрака, Киряка за какво е щъкал по нощите - за министерско кресло ли?...
Поета го е казал най-добре:"...когато въстане робът, в редовете на борбата да си найда и аз гробът". Правили са това което са смятали за необходимо. По време на буря и в мирни години. Ходили дето са ходили, но винаги са се връщали и са се справяли както и с каквото могат - без хленч, без драма. То и за това твърде скоро Вазов пише епопеята.А сега е напротив - секо мрънкя, секо хленчи, секо гледа да си дигне чукалата на подредено и никой не ще да си мръдне пръста да свърши нещо безплатно, ей така на ползу роду...и с тоя наш повреден и дребнав аршин се мъчим да измерим величието на героите. Едно е истина обаче - българските комунисти са по долни и от ордите на башибозука. Необходимо е днес синовете и внуците на комунисти да се разграничат от тях и техните действия и по примера на Павлик Морозов да ги заплюят в лицата и да се отрекат от тях и техната пъклена и престъпна ерес - СМЪРТ НА КОМУНИСТИТЕ СВОБОДА НА НАРОДА!
Наскоро гледах "Гибель империи"

Генерал Духонин издава заповед за освобождението на генералите Корнилов и Деникин. При реплика на един от офицерите, че с тази заповед си подписва смъртната присъда, той казва- «Делай, что должно и будь что будет» В началото на клипа, а може да чуеш и цялата песен- хубава е. www.youtube.com/watch?v=3HaQV54IEf8&feature=related

Изображение
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ако продължавате да пишете подобни глупости и да пожелавате смъртта на определени хора, комунисти най- вече, та чак и на внуците им, ще направя каквото ми е по силите за да съобщя там където трябва за тази..да я наречем пропаганда
Блажени са бедните духом
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ами на бабите и дядовците може ли? Тва е дискриминационно доста, според мен.
annonymus

Мнение от annonymus »

Sweety написа: Ако продължавате да пишете подобни глупости и да пожелавате смъртта на определени хора, комунисти най- вече, та чак и на внуците им, ще направя каквото ми е по силите за да съобщя там където трябва за тази..да я наречем пропаганда
Няколко пъти ми мина през главата същата идея.
Не знам дали бих го направила,
усещането, че така се превръщам в "доносник" винаги ме е спирало.

Де да знам, може би е трябвало да го направа - всичко си има граници и определен тип поведение трябва да се санкционира. Хората тук си го харесват Боев, вероятно намират нещо привлекателно и в начина му на изразяване, възгледите му, философията му за живота. Може пък да се кефят на изблиците му - като на свадите в Брадъра. Досега никой не е казал какво точно харесва на един хейтър. :-)

Боев е основната причина да се - да го кажем учтиво - разочаровам от клуба.
Към Боев разбира се, се прибавя очеизбодното толериране на лумпенско поведение.

Опитах се неколкократно да обясня какво точно намирам за неприятно, агресивно и лошо отразяващо се на цялостната атмосфера, но резултата беше плачевен.

Та така, Суити. Не знам дали си струва усилията. Съобщаването де.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:Ами на бабите и дядовците може ли? Тва е дискриминационно доста, според мен.
теоретично погледнато непрекъснатото подклаждане на омраза - все едно към кого и на какъв принцип - е много сериозен проблем.
Неглижирането му и обръщането му в майтап нанася щети на обществото в перспектива.
Ама това го пиша само щото тъй или инак се регнах да отговоря на Суити. не че има смисъл да го правя.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

аз пък се регнах защото не съм съгласна със суити и почти безобидна
аман от цензури!
къде, кажете ми къде човек да извика от дъното на душата си и да каже нещо искрено?:mad:
тук му е мястото, сред приятели, на софрата
също така както на всички опоненти и сие
annonymus

Мнение от annonymus »

shshtt написа:аз пък се регнах защото не съм съгласна със суити и почти безобидна
аман от цензури!
къде, кажете ми къде човек да извика от дъното на душата си и да каже нещо искрено?:mad:
тук му е мястото, сред приятели, на софрата
също така както на всички опоненти и сие
Откъде-накъде цензор?!
Никога не съм искала бан за Боев, дори временен.

Просто клуба ни ме кефи вече, това не никаква цензура, а персонална оценка.

Ако ще вика някой - да ходи да вика по полето, когато е сред хора се говори нормално.
Това на Боев не е викане а подклаждане на омраза, което е нарушение на Конституцията.

Друг е въпроса, че идват избори и подобно поведение обикновено е свързано с опитите на малки, локални парийки с бизнес интереси да докопат някое местенце из кметствата на прованса - лумпен-родолюбие и популистки лозунги. че не сме видле ЛИДЕР и други еднодневки... Фу! Толкова лишено от фантазия, че чак е обидно.

И аз не дискутирам по софрите. По софрите смислени дискусии няма.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Аз пък се чудя, 45 години комунистите като викаха "Смърт на фашистите", къде бяхте вие, кого сигнализирахте за това или просто си марширувахте покрай трибуната и викахте: "БКП! Слава! Слава!.." :lol::lol::lol:

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Sweety написа:
Ако продължавате да пишете подобни глупости и да пожелавате смъртта на определени хора, комунисти най- вече, та чак и на внуците им, ще направя каквото ми е по силите за да съобщя там където трябва за тази..да я наречем пропаганда
ПродължаваТЕ, пожелаваТЕ... чети и се изразявай по- внимателно. :-) Никъде не съм писал, че искам смъртта на комунистите, никъде не съм писал, че искам смъртта на който и да било. Искам само да се знае истината, само това. Няколко пъти съм писал, че искам комунистическият режим да се обяви за престъпен- само това. За смърт никъде не съм писал. Други искаха смърт. Спомни си лозунгите им "Смърт на фашизма" и т.н....

Изображение
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ън написа:Аз пък се чудя, 45 години комунистите като викаха "Смърт на фашистите", къде бяхте вие, кого сигнализирахте за това или просто си марширувахте покрай трибуната и викахте: "БКП! Слава! Слава!.." :lol::lol::lol:
не виждам нищо смешно в това, че някои си намират подобни абсурдни оправданя, които биха им позволили на дравят същите извращения, каквито някога са правени на тях или на техни роднини...
Имам много повече какво да напиша! но не мога сега...
а и утре е празник и хич не ми се говори за такива неща точно сега
Блажени са бедните духом
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Sweety написа:
Ън написа:Аз пък се чудя, 45 години комунистите като викаха "Смърт на фашистите", къде бяхте вие, кого сигнализирахте за това или просто си марширувахте покрай трибуната и викахте: "БКП! Слава! Слава!.." :lol::lol::lol:
не виждам нищо смешно в това, че някои си намират подобни абсурдни оправданя, които биха им позволили на дравят същите извращения, каквито някога са правени на тях или на техни роднини...
Имам много повече какво да напиша! но не мога сега...
а и утре е празник и хич не ми се говори за такива неща точно сега
Аз пак ти казвам- на никого не желая смъртта, на мен ми е обидно, че една голяма част от българския народ беше репресирана и то съвсем незаслужено и така и не получи възмездие дори само и морално за съдбата си, така че не виждам с какво съм наранил нежните ви души, като пуснах тази тема. И друго- всеки отговаря само за себе си и само за своите думи. Ако БоЕВ иска смъртта на всички комунисти, това си е негов проблем. Според мен, тези, които са вършели репресиите и наистина заслужават наказание (подчертавам- наказание, в смисъл- съд, не смърт) са отдавна измрели от старост. За наследниците на репресираните, обаче, трябва да има поне морално възмездие...
Утре е най- хубавият празник- денят на българската армия, имен ден на мнозина и рожден ден на големият ми син. Аз почвам да празнувам от сега- наздраве!:-)

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

...
Последно промяна от Глас в пустиня на 05.05.11, 19:06, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа:
Заплашваш ли ме?
Ок! Ако искаш мога да ти изпратя на ЛС трите си имена, егн и адрес...бе, всичко което ти е необходимо. Само се чувствам длъжен да те предупредя, че - в бг отдавна вече не въдворяват за донос, нито вкарват в концлагер, нито изселват, нито пък уволняват от работа. :-) Интересно ми е "компетентните органи" как ще квалифицират "комунист" - като етническо малцинство или като религиозно такова, за да започнат наказателно производство.:roll: Сещам се също за най-малко две полит партии и съответен брой депутати които с огромен кеф биха си направили безплатен пиар на тема антикомунизъм в това предизборно време. Но за целта ще трябва да излезеш и ти от анонимност, защото по анонимен донос никой няма да си мръдне пръста, а тогава буквално казано задникът ти ще е мой - мога да спретна статия в Будилник да речем, вестникът на българските емигранти в UK, за това защо не се кльопат старата и новата емиграция - едните бежанци и жертва на комунистическите репресии, другите пък тъкмо напротив - апологети на комунизма. Мога и да запитам и имиграционните служби някой работи:-)
Та не те разбрах - заплашваш ли ме нещо!? И защо, бе, аджеба, като ти е толко на сърцето комунизма не отиде в Северна Корея, а се заби в това прогнило капиталистическо пъкло UK.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

суити къде е това където трябва:rotfl24: ми шес:lol:
извинявай за иронията, но след като съм чел та чел солженицин
може би малко по малко от колкото жена ми пастернак
особено за местата дето се съобщава - куда надо:lol:
и всеобщата мания за донасяне...
се чудя накъде са мръднали уважаемите ни емигранти сънародници
и от каво са избягали
и дали са успяли
.....................................
да не ти изкочи кукла на осамата от из под леглото накрая:lol:
п.п. боев снимка в инетрпол гол
веднага:mad:
п.п. конкретно кажи де ще съобщиш, че много тна 50-те вее:lol:
Последно промяна от Kent на 05.05.11, 19:12, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа:... които биха им позволили на дравят същите извращения, каквито някога са правени на тях или на техни роднини...
Зъб за зъб - око за око! Не мислиш ли, че е редно/справедливо? Защо за едните трябва да има давност, а на другите да им се отнема правото на възмездие?
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:
суити къде е това където трябва:rotfl24: ми шес:lol:
извинявай за иронията, но след като съм чел та чел солженицин
може би малко по малко от колкото жена ми пастернак
особено за местата дето се съобщава - куда надо:lol:
и всеобщата мания за донасяне...
се чудя накъде са мръднали уважаемите ни емигранти сънародници
и от каво са избягали
и дали са успяли
.....................................
да не ти изкочи кукла на осамата от из под леглото накрая:lol:
п.п. боев снимка в инетрпол гол
веднага:mad:
п.п. конкретно кажи де ще съобщиш, че много тна 50-те вее:lol:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:...
Това на Боев не е викане а подклаждане на омраза, което е нарушение на Конституцията.
...
Нарушение на конституцията е и да бъдеш следен и сниман без твое съгласие, но не съм чул/видял да протестираш против камерите на всеки ъгъл. Много ти е селективно и семпло протестирането, бе, мацка.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Ще ме извинявате, уважаеми, но всеки път като стане въпрос за комунизма и се сещам за едни мой съученик, баща му беше парторг, той викаше с пълно гърло "Слава на нашата партия" и се кълнеше, че най- важното за него след като завършим е да станве член на партията...ясно коя. Е, станА! Две години по- късно ЧЛЕН на СДС :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Та пак казвам- затва имахме към 89-та 1 200 000 "комунисти", аз предпочитам да им викам- "нагаждачи", "номенклатурчици", фурнаджийски лопати" и т.н. щото тагива си и бяха. Който е на власт - те са с него...:rotfl24: Да ви е познато?! Много от вас също са били такива! Кво ми се правите ся на Св.Н2О- ненапита, както казва Мнемозина! :rotfl24:
Ми и вие сте викали "БКП! СЛАВА! СЛАВА!" А ся сте много "морални" и "загрижени" за "демокрацията"

П.П. Да се обърне внимание на кавичките...:rotfl24:

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:... Хората тук си го харесват Боев, вероятно намират нещо привлекателно и в начина му на изразяване, възгледите му, философията му за живота... Досега никой не е казал какво точно харесва на един хейтър. :-)

Боев...
... Боев ... лумпенско поведение.
...
Да ти е минавало през ума, че може би хората го харесват(БоЕВ) защото е създал семейство и не го е разрушил, защото е обновил човешкия потенциал на държавата, защото не е изоставил родителите си за лично благополучие, че е редовен платец, че се занимава с общественополезна дейност...Ти, мацка, къде се намираш по скалата на тоя вектор, че да ме съдиш?:-)
Аватар
Глас в пустиня

Ън написа:

Генерал Духонин издава заповед за освобождението на генералите Корнилов и Деникин. При реплика на един от офицерите, че с тази заповед си подписва смъртната присъда, той казва- «Делай, что должно и будь что будет» В началото на клипа, а може да чуеш и цялата песен- хубава е. www.youtube.com/watch?v=3HaQV54IEf8&feature=related
Изгледах го, но нищо не ми трепна. Най-големият майтап е, че товариш Ленин е германски агент изпратен в Русия да създаде проблем който да извади Русия от ПСВ - авантюрата успява, но никой не е предвиждал епидемиологичния мащаб който ще приеме.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:... Хората тук си го харесват Боев, вероятно намират нещо привлекателно и в начина му на изразяване, възгледите му, философията му за живота... Досега никой не е казал какво точно харесва на един хейтър. :-)

Боев...
... Боев ... лумпенско поведение.
...
Да ти е минавало през ума, че може би хората го харесват(БоЕВ) защото е създал семейство и не го е разрушил, защото е обновил човешкия потенциал на държавата, защото не е изоставил родителите си за лично благополучие, че е редовен платец, че се занимава с общественополезна дейност...Ти, мацка, къде се намираш по скалата на тоя вектор, че да ме съдиш?:-)
Аз го харесвам БоЕВ, щото, ако трябва да разчитам на някого, бих му се доверил без резерви. Е, тва е. А що е така- ми щото така чувствам нещата...

Същото чувствам и към Гаспод, Рем, Семи, Мъж и още двама- трима

Лелееееее...и Васко...Как пък го забравих Вашку....ми и той е от тия- двама трима...
Последно промяна от Ън на 05.05.11, 20:16, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Ън написа:

Изгледах го, но нищо не ми трепна. Най-големият майтап е, че товариш Ленин е германски агент изпратен в Русия да създаде проблем който да извади Русия от ПСВ - авантюрата успява, но никой не е предвиждал епидемиологичния мащаб който ще приеме.
Не ти трепва, щото не си руснак. За тях трагедията е огромна, по- голяма отколкото нашата. И са се борили срещу това...пет години почти...

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Green Light написа:Ами на бабите и дядовците може ли? Тва е дискриминационно доста, според мен.
теоретично погледнато непрекъснатото подклаждане на омраза - все едно към кого и на какъв принцип - е много сериозен проблем.
Неглижирането му и обръщането му в майтап нанася щети на обществото в перспектива.
Ама това го пиша само щото тъй или инак се регнах да отговоря на Суити. не че има смисъл да го правя.
Теоретично погледнато Боевите призиви ще са подклали омраза реално, когато сформираме тук клубна дружинка и тръгнем да трепем комунисти.

По принцип си права, и ти, и Суити - винаги съм била съгласна с онова Витгенщайново "думите са също дела", че и подпис ми беше дълго време.

Но все пак тук сме разумни хора, си мисля, и с чувство за хумор. И знаем, че докато не измислят устройство за виртуален бой, както били измислили целувалника, поне от нашите тук дрънканици и дрязги потрошени няма да има.
Не сме, уви, българското общество.
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Аз го харесвам БоЕВ, щото, ако трябва да разчитам на някого, бих му се доверил без резерви. Е, тва е. А що е така- ми щото така чувствам нещата...
Аз пък харесвам Мнемозина, Безобидна, Уинди и още две-три мацки. Грешен съм човек знам:shy:
Мнемозина ко шльокавиш..."теоретично...ко да е, а практично как да стане" .... ще падне комина докато решиме ...:lol:
първо - според проф. Стоян Киркович е правилно да се казва - "практически":grin:
второ - земай коженото яке и дантелените гащи и газ с нас в Сакар през юни.:-)
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа:
Теоретично погледнато Боевите призиви ще са подклали омраза реално, когато сформираме тук клубна дружинка и тръгнем да трепем комунисти.

По принцип си права, и ти, и Суити - винаги съм била съгласна с онова Витгенщайново "думите са също дела", че и подпис ми беше дълго време.

Но все пак тук сме разумни хора, си мисля, и с чувство за хумор. И знаем, че докато не измислят устройство за виртуален бой, както били измислили целувалника, поне от нашите тук дрънканици и дрязги потрошени няма да има.
Не сме, уви, българското общество.
И теоретично и по принцип :lol: мен като не ме кефи нещо, не се врЪ в него, щото мазохизъм си е тва, нали...пък в "демокрацията" дето ни я пробутаха ония- баш "демократите" хамериканци- нещо кат не те кефи- можеш спокойно да го избегнеш... Не е като да те карат да викаш "Слава на нашата партия", примерно... И под строй в редичка да минаваш пред "величията"
Ама си е циничнто тогава да си бил така, пък сега, рийши- онака...

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:
Аз пък харесвам Мнемозина, Безобидна, Уинди и още две-три мацки. Грешен съм човек знам:shy:
Мнемозина ко шльокавиш..."теоретично...ко да е, а практично как да стане" .... ще падне комина докато решиме ...:lol:
първо - според проф. Стоян Киркович е правилно да се казва - "практически":grin:
Мнемозина, Безобидна и Уинди са си готини, ама ако яйцето ми е на г..ъ, рийш ли, шсъ зъмидля на кой да се обадя...

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:
С дантелено яке и кожени гащи няма ли да е по-интересно... :lol:

Не вливай ми в сърце отрова, на другия край на България съм и до края на юни ще съм потънала в такива потъваници, че не ми се мисли направо. :crying:

Практично е различно от практически.
Докато теоретично и теоретически е едно е също, но второто е русизъм. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:И теоретично и по принцип :lol: мен като не ме кефи нещо, не се врЪ в него, щото мазохизъм си е тва, нали...пък в "демокрацията" дето ни я пробутаха ония- баш "демократите" хамериканци- нещо кат не те кефи- можеш спокойно да го избегнеш... Не е като да те карат да викаш "Слава на нашата партия", примерно... И под строй в редичка да минаваш пред "величията"
Ама си е циничнто тогава да си бил така, пък сега, рийши- онака...
Е, не можеш да бъдеш сигурен кой как е бил тогава.
Panta rhei...
Публикувай отговор