ЧИД, Се Мира Мис! ЧИД, Гаспод!
ЧИД, Се Мира Мис! ЧИД, Гаспод!
Много здраве и много любов!

«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
Re: ЧИД, Се Мира Мис! ЧИД, Гаспод!
а такааааа....
да са ви живи и здрави имената. много да се споменават и то все с добро!
п.п. само да вметна, че таз вечер сме на Гаспода на гости!
да се готви утре Грийна! 
да са ви живи и здрави имената. много да се споменават и то все с добро!
п.п. само да вметна, че таз вечер сме на Гаспода на гости!
Виж подводницата!
ахаСвета вода ненапита написа:п.п. само да вметна, че таз вечер сме на Гаспода на гости!да се готви утре Грийна!
ясно
начи Гаспод цял ден приготвя салати и затова не се вясва
пъ Грийн е излязъл да ми избира подарък за своя ИД
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- windcolours
Оооо, Семирамисо, я виж другата седмица кога ще ти е удобно да почерпиш...
Да си жива и здрава и много щастлива!!!

Да си жива и здрава и много щастлива!!!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

тфа- секи поФот за черпене го уФаШаФам 
живи и здрави да сте ми момичета и момчета
или както каза Джоко Росич преди 1-2 дни
модeрният национализъм требе да се крепи на любовта взаимна, не на омразата
това в деня на армията и жорковците е напълно в стила за казване
а какво остава за младите тогава?!
да се бият, да се бият.
"викнал съм те а праиш масло! ай бегай." :)
имам 2 мечти
от тука на балканите, не си сбъдваме мечтите си ми ги давиме...давим си ги в кръв
манете го тоя с робата римлянска...хората с шаяка слушайте
да се бият, да се бият.
имам 2 мечти
от тука на балканите, не си сбъдваме мечтите си ми ги давиме...давим си ги в кръв
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
И ти не пишеш както трябва!WALL-E написа:тфа- секи поФот за черпене го уФаШаФам
![]()
Не е правилно "поФот", правилното е "поХот".
Аааа...
Panta rhei...
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Джоко е пич и много го уважавам. Щото е мъжкарче, а не само боксьор. Но все пак си остава сърбин.WALL-E написа:тфа- секи поФот за черпене го уФаШаФам
![]()
да се бият, да се бият.
имам 2 мечти

Дупката дето се види под онова разкривено дърво е входа на бункер, горе долу за 20 / 30 човека, правен е приблизително по времето когато Джоко бяга от сърбия и идва унас. Такива бункери знам десетина, защото като деца ходехме да копаем в тях и да търсим оръжие, а окопите си личат ясно и днеска.
- Stranniche
- Обратна връзка:
е там ти е проблемаБоЕВ написа: Джоко е пич и много го уважавам. Щото е мъжкарче, а не само боксьор. Но все пак си остава сърбин.
не отличаваш народа от държавата /или управниците и/
щото аз съм седял на 1 маса и съм пил и със сърби и с македонци и с унгарци и с поляци и с холанци и с немци и с англичани и с литовци и с брунейци и с арменци и с казахи и с руснаци и с грузинци и с финландци и с американци /от тея дет баш redneck ги наричат/ и с австрийци и с французи и с юарци и с чехи и със словаци и с чукчи и с ирландци и с японци и с индийци...-упоменавам само тия дет пият, но сигурно съм пропуснал някоя народност
иначе и с други съм седял по масите, но те не пият
и никъде не видях у тези хора и грам злобливост на национална вълна
еле па спрямо нас
еле па към нас кат народ или кат територия
еле па към мен пиещия
може би щот ЕнтелЕгенти... и са наясно и далеч от илюзията, "че с храбростта и кръвта си можем да изкупим глупостта на властниците си.."
дето уж си ги избираме сами
- Stranniche
- Обратна връзка:
Това че не си я видял, се дължи на факта, че хората знаят как цивилизовано да НЕ я демонстрират.WALL-E написа: и никъде не видях у тези хора и грам злобливост на национална вълна
И да избират индивидуалния подход.
Демонстрацията на злобливост на национална основа в повечето развити страни се счита за признак на лошо възпитание и ниска култура.
- Piqndurnik
- snowprincess
еле па с цивилизовано препили техни представителиStranniche написа: Това че не си я видял, се дължи на факта, че хората знаят как цивилизовано да НЕ я демонстрират.
.... се счита за признак на лошо възпитание и ниска култура.
дето ги извлачам изпод масата
у такова състояние сичко си казват
истината е, че сме им толкова дребни и встрани от пътя /техния/, че никой не го интересуваме
давенето си е проблем на давещия се
12 табуретки нон-сенс
п.п. само холандците, повтарям- само холандските ми колеги всяка сутрин на изтрезняло обсъждаха кво се случва в БГ
по време на сутрешният половин час за кафе и на изтрезняло по времето на виденовата криза
и кой кво видел и чул по лелевизиите и информационните агенции
харесваха ни като пичове /като нация...общо взето им дремеше, но се надяваха и другите да са като нас дето бяхме при тях/
и до там
като почне работния ден в пълна пара, забравят за нашите и се сещат само за тяхните проблеми
ама на никой даже и на ум не му е идвало да ни мрази... поне от тия дето аз съм пил с тех или срещал
- Глас в пустиня
Молодец!WALL-E написа:еле па с цивилизовано препили техни представителиStranniche написа: Това че не си я видял, се дължи на факта, че хората знаят как цивилизовано да НЕ я демонстрират.
.... се счита за признак на лошо възпитание и ниска култура.
дето ги извлачам изпод масата
у такова състояние сичко си казват
истината е, че сме им толкова дребни и встрани от пътя /техния/, че никой не го интересуваме
давенето си е проблем на давещия се
12 табуретки нон-сенс
п.п. само холандците, повтарям- само холандските ми колеги всяка сутрин на изтрезняло обсъждаха кво се случва в БГ
по време на сутрешният половин час за кафе и на изтрезняло по времето на виденовата криза
и кой кво видел и чул по лелевизиите и информационните агенции
харесваха ни като пичове /като нация...общо взето им дремеше, но се надяваха и другите да са като нас дето бяхме при тях/
и до там
като почне работния ден в пълна пара, забравят за нашите и се сещат само за тяхните проблеми
ама на никой даже и на ум не му е идвало да ни мрази... поне от тия дето аз съм пил с тех или срещал
Трябва да съдиш Слави Тръ за лозунга: Светът е кръчма - да седнем на една маса!
Едно не ми е ясно, кой разгара и води етнически и верски конфликти дори и в сърцето на еуропа?!:roll:
Марсианците...или тия с добавките за гориво!?:-)
Ма ка па си пасват и фъобще не си противоречат мненията тука и в темата за горивата....
2. няма и да сиБоЕВ написа: Едно не ми е ясно, кой разгара и води етнически и верски конфликти дори и в сърцето на еуропа?!:roll:
Ма ка па си пасват и фъобще не си противоречат мненията тука и в темата за горивата....
1. "всички са маскари"
навярно и в досието ми пише "тоя е природно интелигентен и хитър, макар и не до там умен. чете между редовете и на "наща" и на чуждата преса. не може да се манипулира извън рамките на вътрешночовешките му разбирания за правда* . не подлежи на вербуване, също и на следене- техничарче е и държи отвертка"
* пацифист, бохем, човеколюбец, над това дето не може да пребори- се надсмива /включително и на дунавските си доскорошни уж приятели, които го върнаха в 4-ти клас
а сега специално за теб пак ще цитирам моя любимец Леонардо: "Един и същи огън и изгаря, и мрака прогонва."
- Глас в пустиня
Тука щех да пиша нещо мнооо умно ... ама го забравИх...или па ми се отщя...се ено.WALL-E написа:2. няма и да сиБоЕВ написа: Едно не ми е ясно, кой разгара и води етнически и верски конфликти дори и в сърцето на еуропа?!:roll:
1. "всички са маскари"
навярно и в досието ми пише "тоя е природно интелигентен и хитър, макар и не до там умен. чете между редовете и на "наща" и на чуждата преса. не може да се манипулира извън рамките на вътрешночовешките му разбирания за правда* . не подлежи на вербуване, също и на следене- техничарче е и държи отвертка"
* пацифист, бохем, човеколюбец, над това дето не може да пребори- се надсмива /включително и на дунавските си доскорошни уж приятели, които го върнаха в 4-ти клас/, вярва в добрината и достойнството на хората- до първия път в който му го втъкнат. след 3 дни прощава, но не забравя. 2-и път няма.
а сега специално за теб пак ще цитирам моя любимец Леонардо: "Един и същи огън и изгаря, и мрака прогонва."
Мерси-мерси!

ако не беше Холи
щях да имам 1 имен ден по-малко
сега вече имам 3
кеф
черпя на място
ако не беше Холи
щях да имам 1 имен ден по-малко
сега вече имам 3
кеф
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Piqndurnik
Щото и тях ги тресе комплекса, че са дребни.WALL-E написа:...
и кой кво видел и чул по лелевизиите и информационните агенции...
Наздраве 
- Green Light