Райна Княгиня

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Ън написа:И теоретично и по принцип :lol: мен като не ме кефи нещо, не се врЪ в него, щото мазохизъм си е тва, нали...пък в "демокрацията" дето ни я пробутаха ония- баш "демократите" хамериканци- нещо кат не те кефи- можеш спокойно да го избегнеш... Не е като да те карат да викаш "Слава на нашата партия", примерно... И под строй в редичка да минаваш пред "величията"
Ама си е циничнто тогава да си бил така, пък сега, рийши- онака...
Е, не можеш да бъдеш сигурен кой как е бил тогава.
Не мога, не мога, ама съм! Щото примери пред мен- безброй и аз самият от Марс не падам...
Последно промяна от Ън на 06.05.11, 05:48, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Св. С2Н5ОН- ненапитий написа:...
Ох.

Много ми станахте ненапитите :blink:

Не знам, всички обобщения са грешни.
Предпочитам да се вглеждам в самия човек и контактът ми да е преди всичко с него. Защото от всякакви родители се раждат всякакви деца.
Пък и се чувствам така, като че ли отправяш лични нападки в момента - макар че нямам идея кого имаш предвид.
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Св. С2Н5ОН- ненапитий написа:...
Ох.

Много ми станахте ненапитите :blink:

Не знам, всички обобщения са грешни.
Предпочитам да се вглеждам в самия човек и контактът ми да е преди всичко с него. Защото от всякакви родители се раждат всякакви деца.
Пък и се чувствам така, като че ли отправяш лични нападки в момента - макар че нямам идея кого имаш предвид.
Ааа, нали!!! Виж колко е хубаво, ей тъй в гръб! Нищо лично!!! Подмятам си просто разни неща... Щото знам! А знанието е болка, нали? :-)

Никога не забравям. Само понякога прощавам.

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:
Ааа, нали!!! Виж колко е хубаво, ей тъй в гръб! Нищо лично!!! Подмятам си просто разни неща... Щото знам! А знанието е болка, нали? :-)

Никога не забравям. Само понякога прощавам.
Пак ли да събирам гилзите?
Ще взема да свикна накрая. :lol:
Panta rhei...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

малиииии :lol:
що съ у-бичате у тая темааа...:rotfl24:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:

.....................................
да не ти изкочи кукла на осамата от из под леглото накрая:lol:
п.п. боев снимка в инетрпол гол
веднага:mad:
п.п. конкретно кажи де ще съобщиш, че много тна 50-те вее:lol:
От известно време насам ме изнервя неправилното писане.
Днес съм решила да ви поправям грешките.

Не се пише "интерпол", а "интернет". :mad:
Panta rhei...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Мнемозина написа: Не се пише "интерпол", а "интернет". :mad:
и у тая тема ли :rotfl24:
интерпол, европол, лион, ipcct, dea, fbi ...да се четат кат "фейсбуук" :lol:
аман от литератори начи :rotfl24:
не мое човек грам а престъпи граматиката :lol:
еле кат омеша питиетата :winkw:
ко остава за законите :rotfl24:

предлагам закон а се въведе за 4-буквената най-грешна форма на определение
4 букви - 4 грешки

уфсъ :lol:
ша го приемат, вервай ми :cool:
после ша ма черпиш, не тичай ся те точно :winkw: имам си :lol:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Св. С2Н5ОН
от тоз прифанах а си менкам никовете :rotfl24:
:lol: :winkw: :beer:
основна съставка на течност за чистачки-зимна, или за жабурене против лош дъх :lol:
искам а миришем на убаво :cool:
на етилов алкохолец :cool:
ма не появява по кръчмите а се умиришем тоя споменатия :lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

WALL-E написа:
Мнемозина написа: Не се пише "интерпол", а "интернет". :mad:
и у тая тема ли :rotfl24:
интерпол, европол, лион, ipcct, dea, fbi ...да се четат кат "фейсбуук" :lol:
аман от литератори начи :rotfl24:
не мое човек грам а престъпи граматиката :lol:
еле кат омеша питиетата :winkw:
ко остава за законите :rotfl24:

предлагам закон а се въведе за 4-буквената най-грешна форма на определение
4 букви - 4 грешки

уфсъ :lol:
ша го приемат, вервай ми :cool:
после ша ма черпиш, не тичай ся те точно :winkw: имам си :lol:
Обаче за ПоХоТа нищо не изпротестира, нали? :blum:

Всички грешки са верни, това е положението. Трябва да внимавате и да се изобразявате точно. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

shshtt написа:аз пък се регнах защото не съм съгласна със суити и почти безобидна
аман от цензури!
къде, кажете ми къде човек да извика от дъното на душата си и да каже нещо искрено?:mad:
тук му е мястото, сред приятели, на софрата
също така както на всички опоненти и сие
ами аз така извиках от дъното на душата си и казах нещо искрено, може да е подислено и от факта, че при мене е и лично...
за ония общочовешки ценности май става въпрос...за това кое е добро и зло...както е казала почтибезобидна, подклаждането на омраза на всякаква основа не е донесла нищо добро нито при Хитлер, нито по коминистеско време в БГ, нито след 10-ти в БГ, и навсякъде...
и не искам повече да се чувстам унижена, аз и семейството му, заради политически предпочитания
моите родители, и баби и дядовци никого не са репресирали и убили, както и много други като тях...

и това не мога да разбера...как така в темата за Райна княгина, по-важно е да се изтъкне как децата и са били репересирани или убити от комунистите
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ън написа:Аз пък се чудя, 45 години комунистите като викаха "Смърт на фашистите", къде бяхте вие, кого сигнализирахте за това или просто си марширувахте покрай трибуната и викахте: "БКП! Слава! Слава!.." :lol::lol::lol:
ами аз си миля, че фашизма по цял свят се приема за нещо зло, както и че хитлерова Германия е била враг на европейските демокрации...
Доколкото си спомням лозунга май беше "Смърт на фашизма, свобода на народа" никога не съм го викала това, ама аз и на манифестации не съм ходила, щото съм живяла в малък град и на село...
и на митинги след 89-та не съм ходила...
...
май беше през 87ма или 88ма когато аз и още едно момче имахме двойки по литература защото не писахме съчинение в час на тема нещо за комунистическата вяра на Вапцаров, щото беше нещо като за наказание не помня вече за какво...лапешка работа, ама

няма да се изкарвам дисидентка сега :-) но не мисля, че съм от хората за които говориш
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ън написа:
Sweety написа:
БоЕВ написа:Ех момчета!
Криво ми е когато ви чета. Как па можа толкова много да ви повреди тая комсомолско-комунистическа пропаганда?! Нямам време нито пък мерак да се разпростирам, а само ще ви попитам - Райна за пост и служба ли е ушила байрака, Киряка за какво е щъкал по нощите - за министерско кресло ли?...
Поета го е казал най-добре:"...когато въстане робът, в редовете на борбата да си найда и аз гробът". Правили са това което са смятали за необходимо. По време на буря и в мирни години. Ходили дето са ходили, но винаги са се връщали и са се справяли както и с каквото могат - без хленч, без драма. То и за това твърде скоро Вазов пише епопеята.А сега е напротив - секо мрънкя, секо хленчи, секо гледа да си дигне чукалата на подредено и никой не ще да си мръдне пръста да свърши нещо безплатно, ей така на ползу роду...и с тоя наш повреден и дребнав аршин се мъчим да измерим величието на героите. Едно е истина обаче - българските комунисти са по долни и от ордите на башибозука. Необходимо е днес синовете и внуците на комунисти да се разграничат от тях и техните действия и по примера на Павлик Морозов да ги заплюят в лицата и да се отрекат от тях и техната пъклена и престъпна ерес - СМЪРТ НА КОМУНИСТИТЕ СВОБОДА НА НАРОДА!
Ако продължавате да пишете подобни глупости и да пожелавате смъртта на определени хора, комунисти най- вече, та чак и на внуците им, ще направя каквото ми е по силите за да съобщя там където трябва за тази..да я наречем пропаганда
ПродължаваТЕ, пожелаваТЕ... чети и се изразявай по- внимателно. :-) Никъде не съм писал, че искам смъртта на комунистите, никъде не съм писал, че искам смъртта на който и да било. Искам само да се знае истината, само това. Няколко пъти съм писал, че искам комунистическият режим да се обяви за престъпен- само това. За смърт никъде не съм писал. Други искаха смърт. Спомни си лозунгите им "Смърт на фашизма" и т.н....
Да, спомних си ги в предишния си пост...между смърт на фашизма и смърт на комунистите не долавяш ли някаква разлика?
Ти никъде не си искал смъртта на комунистите, но съм почти сигурна, че говреше за някакви репресивни мерки все пак...именно по отношение на наследниците им...
Не знам как точно си предстваяш, че може да бъде обявен един режим за престъпен, как да накажеш един режим...комунистическите режими така или иначе са били зло в представите на хората от западния свят и са още по-зло за хората които са живяли в тези страни и режими сега...(което пък на мене ми се струва преиграване)
Можеш значи да искаш смъртта на комунизма и обявяването на комунистически режим за престъпен, но едва ли смисъл, като си помислиш, че формално този режим е мъртъв!
...а за комунистите от едно време, които физически са убивали хора и/или са ги репресирали за политическите им убеждения, доколкото те са 'добри' според общочовешките ценности, и аз се чудя защо не се организира съд преди 20 години, обратен на народния съд след края на войната
Блажени са бедните духом
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Sweety написа: Ти никъде не си искал смъртта на комунистите, но съм почти сигурна, че говреше за някакви репресивни мерки все пак...именно по отношение на наследниците им...
:lol::lol::lol: "Почти сигурна" била :rotfl24: Това дори и БоЕВ не го иска, та камо ли аз! Репресивни мерки срещу наследниците на комунистите... :rotfl24: Това сигурно ти се е привидяло заради личните ти мотиви... Абе, води си записки като не помниш! :blum::kiss:

П.П. Започвам да се чувствам тук репресиран заради антикомунизма си :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Честно!!!

То верно, че имаше 1200000 комунисти, ама не вярвах, че толкова техни деца пишат тук... :rotfl24:

Мисля вече да сезирам когото трябва! :rotfl24:

Изображение
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ън написа:
Аз пак ти казвам- на никого не желая смъртта, на мен ми е обидно, че една голяма част от българския народ беше репресирана и то съвсем незаслужено и така и не получи възмездие дори само и морално за съдбата си, така че не виждам с какво съм наранил нежните ви души, като пуснах тази тема.
...
Колко голяма част?
Защото на мене ми се струва, и най-вече сега откакто живея в UK, че е била една малка част, което разбира се не омаловажава ни най-малко наличието изобщо не репресии...
Знаеш ли например, колко са хората в периода 1945-1955, които са издържали приемните си изпити в университет и след това са били задраскани от списъците, задето са били против режима, по-скоро бащите и майките им? Какъв процент от общия брой хора по списъците? 50ли, 40 ли, 70 ли? Идея си нямам!...Иначе всички познаваме такива хора и знаем за техните индивидуални съдби.

Това за възмездието не ми я ясно. Как го искате това възмездие? Как го искаш лично ти за сбе си това възмездие?
Щото на мене все ми минава през ума, как децата на репресираните се ядосвате, мразите и тормозите за това, колко далече и нависоко бихте били в обществото, ако нямаше комунистически режим?
Нещо такова като претенции за пропуснати ползи виждам аз...и материални и всякакви...И сигурно е така, де...бих го разбрала това
Но ако ми кажеш, ти лично как и с колко си бил ощетен в сравнение с мене, щото сме от едно поколени, ще ми помогнеш да рзбера конкретно твоите чувста...
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ън написа:
Sweety написа: Ти никъде не си искал смъртта на комунистите, но съм почти сигурна, че говреше за някакви репресивни мерки все пак...именно по отношение на наследниците им...
:lol::lol::lol: "Почти сигурна" била :rotfl24: Това дори и БоЕВ не го иска, та камо ли аз! Репресивни мерки срещу наследниците на комунистите... :rotfl24: Това сигурно ти се е привидяло заради личните ти мотиви... Абе, води си записки като не помниш! :blum::kiss:

П.П. Започвам да се чувствам тук репресиран заради антикомунизма си :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Честно!!!

То верно, че имаше 1200000 комунисти, ама не вярвах, че толкова техни деца пишат тук... :rotfl24:

Мисля вече да сезирам когото трябва! :rotfl24:
чак сега проверих и съм 100% сигурна, че не си бил ти, Боев е бил...даже е написал 'трето поколение' с големи червени букви...в една от твоите теми, така че извинявам се, явно това ме е подвело...
Но може би и ти ако кажеш, че за смъртта и лустрацията до еди кое си поколение не си съгласен с него, за мене и за дуги хора, и по други въпроси, ще е по-лесно да ви разграничаваме, та да не трябва да си водя записки...

от друга страна, то стана без да искам, сега само можеш да усетиш как се чувства човек, като са му турили чужди думи в устата или чужди дела в ръката...

както казах и преди, няма нужда от преиграване...дори и на майтап, това по повод, че се чувстваш репресиран тук за антикомунизма си
може още да се посмееш, отговаряйки на въпроса ми
Блажени са бедните духом
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Ън написа:Искам само да се знае истината, само това. Няколко пъти съм писал, че искам комунистическият режим да се обяви за престъпен- само това.
http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН

Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция.

(2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.

Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за:

1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация;

2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи;

3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд";

4. моралния и икономическия упадък на държавата;

5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха;

6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост;

7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи;

8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението;

9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия;

10. безогледното унищожаване на природата.

(2) Комунистическият режим е отговорен за това, че:

1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразяват публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки;

2. системно нарушаваше основните човешки права, като потискаше и цели групи от населението, обособени по политически, социален, религиозен или етнически признак, въпреки че Народна република България още през 1970 г. се присъедини към международни актове по правата на човека;

3. нарушаваше основните принципи на демократичната и правова държава, международните договори и действащите закони, като с това поставяше интересите на комунистическата партия и нейните представители над закона;

4. при преследванията срещу гражданите използваше всички възможности на властта, като:

а) екзекуции, нечовешки затворнически режим, лагери за принудителен труд, мъчения, подлагане на жестоки насилия;

б) освидетелстване или настаняване в психиатрични заведения, като средство за политически репресии;

в) лишаване от право на собственост;

г) възпрепятстване и забрана за получаване на образование и упражняване на професия;

д) възпрепятстване на свободното движение във и извън страната;

е) лишаване от гражданство;

5. безнаказано се извършваха престъпления и се предоставяха незаконни предимства на лица, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица;

6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет.

Чл. 3. (1) Посочените в чл. 1 и 2 обстоятелства дават основание да се обяви комунистическият режим в България от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. за престъпен.

(2) Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система.

Чл. 4. Всички действия на лица, които през посочения период са били насочени към съпротива и отхвърляне на комунистическия режим и неговата идеология, са справедливи, морално оправдани и достойни за почит.

-------------------------

Законът е приет от ХХХVIII Народно събрание на 26 април 2000 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.
Изображение
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

snowprincess написа: ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН
демек някой дрънка неподготвен?...
Виж подводницата!
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Sweety написа:...
Колко голяма част?
Защото на мене ми се струва, и най-вече сега откакто живея в UK, че е била една малка част, което разбира се не омаловажава ни най-малко наличието изобщо не репресии...
Знаеш ли например, колко са хората в периода 1945-1955, които са издържали приемните си изпити в университет и след това са били задраскани от списъците, задето са били против режима, по-скоро бащите и майките им? Какъв процент от общия брой хора по списъците? 50ли, 40 ли, 70 ли? Идея си нямам!...Иначе всички познаваме такива хора и знаем за техните индивидуални съдби.

Това за възмездието не ми я ясно. Как го искате това възмездие? Как го искаш лично ти за сбе си това възмездие?
Щото на мене все ми минава през ума, как децата на репресираните се ядосвате, мразите и тормозите за това, колко далече и нависоко бихте били в обществото, ако нямаше комунистически режим?
Нещо такова като претенции за пропуснати ползи виждам аз...и материални и всякакви...И сигурно е така, де...бих го разбрала това
Но ако ми кажеш, ти лично как и с колко си бил ощетен в сравнение с мене, щото сме от едно поколени, ще ми помогнеш да рзбера конкретно твоите чувста...
Предлагам ти да се държиш малко по почтително и уважително към страданието и разбитите животи на хиляди хора! Защото в момента се държиш като типична комунистка! Даже си те представям в ролята на ония две ремсистки от старозагорско които след екзекуцията на двама "особено опасни врагове" на народа им изчовъркали очите с клечки - та сигурно с голям кеф би ми изчовъркала мъртвите очи с клечка. :bigsmile:
Предлагам ти преди да се впускаш в такива дискусии да се пообразоваш малко, а да не разчиташ на "домашните" извори защото до момента показваш знания на дете расло в саксия и поливано с кока кола.:bigsmile:
Та, да си дойдем на думата!
За начало можеш да прочетеш това: www.glasove.com/article-7367.php

Свидетели сме на продължаващи опити за омаловажаване и прикриване на комунистическите престъпления. Но тези опити само дискредитрат своите автори. Да неглижираш страданията на жертвите на комунизма, да лъжеш и прикриваш истината за терора и издевателствата над населението е грях. Показва липса на съвест. Истината не може да остане скрита. Покаянието и признаването на престъпленията са единственият път за морално пречистване. Дано се опазят децата на комунистическите престъпници от повтаряне на грешките на родителите си, от високомерието и цинизма на червената олигархия.

Това може би ще компенсира малко неправдата.

Какво трябва да направим в България във връзка с комунистическите престъпления?

В един момент желаната от комунистите забрава беше започнала да доминира. Смятаха, че успешно са внушили на младите, че миналото не е било чак толкова лошо. Отварянето на архивите на ДС и започващото им проучване обаче възобнови разговора за комунистическите престъпления. Организират се публични прояви, публикуват се изследвания, спомени на жертвите, правят се филми. Тези начинания не се финансират от държавата. Тяхната доброволност и спонтанност показват, че народната памет е жива въпреки половинвековния терор. Но има още много работа да се върши. Палачите от ДС са медийни герои, взимат си тлъстите пенсии, а жертвите им мизерстват. Няма паметни плочи на бившата сграда на ДС на „Московска” 5, на бившата дирекция на милицията на Лъвов мост, на бившето Главно следствено управление на „Развигор” 1. Това са места, където са били изтезавани хиляди хора. Оттам са тръгвали или към затвора, или към смъртта. Неприемливо е, че в София няма паметник на горяните. Това е израз на нашето бездушие и неблагодарност. Съпротивата е забравена, като че ли всичко е започнало с Клуба за гласност и преустройство... Мисля, че е време да разкрием всички масови гробове на разстреляните от комунистите и да погребем жертвите отново с дължимата почит; да създадем Дом на съпротивата срещу комунизма с ролята на музей и институция за гражданско образование; да издигнем в центъра на столицата монумент на горяните, загинали в борбата с комунизма; да създадем мемориали на местата на масовите убийства и репресии; да прокараме закон за намаляване на пенсиите на офицерите от ДС; да осигурим подходящи учебни програми и учебници, за да се преподава истинската история на България в периода 1944–1989 г.

По дяволите, лагерът в Белене е деиствал до 62-ра година и е подновен в 84-та, а тоя в Лоавеч до 70-та - не всичко е станало в периода 44-та 50-та. Комунистическият режим съществува в продължаващо престъпление.
Но есенцията е в идеологията - сиреч - всеки член на ком. партията изповядва и идеята за терор, насилие, геноцид. Това са методите за постигане на благополучие, но за кого?! Комунистическият функционер/деятел е няколко стъпала по ниско от битовия алкохолик убиец.

Надявам се да гледаш вибокса - Идеологията: vbox7.com/play:7b171f82 Обърни внимание на думите от 6.30 минута до 7.00 - за всеки случай ще ги препиша.

...Да не би тези ужасяващи деяния да са просто плод на отделни дегенерати добрали се до власт, да не би тези жестокости да нямат нищо общо с комунистическата идея, да не би идеята да е ОК, но кофти хора да са я опетнили - А? Така твърдят някой от съвременните комунисти,..., социалисти и др. подобни. Комунизмът бил добър, но лоши хора опетнили иначе хуманната червена идея - дали е така?

Втора част>>>

За Горяните: vbox7.com/play:dfb562a1 - съпротивата - лъжа е, че България се е предала в лапите на комунизма без съпротива. Съпротивата е епична - повече от десет години, но естествено сега всичко това е подхвърлено на забравата.

Истината за "комунистическата революция": vbox7.com/play:890d3c2a

И вместо финал да ти кажа - високомерието, безпардонността, отказът от дебат и възмездие ще доведат само до едно - саморазправа. Опитай се да чуеш скандиранията и ела пак да ми кажеш, че аз сея омраза и че ще сезираш нам кой си...: www.youtube.com/watch?v=TRlu9yO49Hw&feature=related

Сори! Единственото нещо което изпитвам към теб в момента е отвращение.:-)
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:....

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН

...
Е И?:-)

Я се опитай да кажеш на Ремиус или на Суити че бащите им като парт сеци са престъпници по тоя закон. Всичко това е прах в очите - проформа.
Аватар
Глас в пустиня

Ън написа:...

Честно!!!

....
Споко, бе, пич! Важното е, че най-готините и най-талантливите тук сме все от "буржоазията" или пък от "царското офицерство" - Ти, Грийна, АВе, аз...Комунистическите отроци тъдява са само една анимация, поза и въздух под налягане.:-)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:

Честно!!!

....
Споко, бе, пич! Важното е, че най-готините и най-талантливите тук сме все от "буржоазията" или пък от "царското офицерство" - Ти, Грийна, АВе, аз...Комунистическите отроци тъдява са само една анимация, поза и въздух под налягане.:-)
и от НКВД и Български еснаф нормален смес:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
БоЕВ написа:

Честно!!!

....
и от НКВД и Български еснаф нормален смес:lol:
НКВД да чака отвън за входна виза - след това ще държи изпит на пиене.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

НКВД да чака отвън за входна виза - след това ще държи изпит на пиене.
а еснафа ? :rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:...
Ядоса ме.
Пак отправяш персонални нападки.

Изобщо като вземеш да пишеш гадости само заради кефа да си откриеш враг и да го нападаш, дори и да си прав по принцип, позицията ти страшно олеква. :evil:

Това - извън общото ми мнение по темата, че всички крайности са опасни.
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

www.youtube.com/watch?v=FXRe-U2HwCc&feature=related

Поклон пред жертвите на комунизма...
Есенцията е след 6.32 мин.
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Ядоса ме.
...
Знаеш ли колко ми пука?:-)
Когато ме напад лични значи е лично!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Ядоса ме.
...
Ти на другото отговорИ, не на това.
Като е лично, какво общо има комунизмът тогава? За лични нападки ли ползваш жертвите му?

Няма да ти кажа, че не ми пука дали ти пука, щото гледам да не лъжа излишно.
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Ядоса ме.
...
Ти на другото отговорИ, не на това.
Като е лично, какво общо има комунизмът тогава? За лични нападки ли ползваш жертвите му?

Няма да ти кажа, че не ми пука дали ти пука, щото гледам да не лъжа излишно.
Това че не лъжеш излишно означава ли че лъжеш когато трябва?:-)(съжалявам за емотката но няма по лигава и по олигофренска от тая)
Как мислиш - дали аз лъжа?:-)
Питам се в ей тоя момент кой ми даде кофти характеристика, че трябваше две години да копам като абдал. Е, кеф щеше да ми е да копам гробове на комунисти.:-) Много ми се иска, когато некой комунистически копелдак(нали жените им беха общи) земе да ми се насира, да му обърша два шамара, та пишката му топла вода да пущи. Ще ми се да го опна само за седнмица на канала да копа мойта норма и после пак да си говориме за вредите и ползите.:-)
А ти къде се буташ у шамарите?
Ае у лево до оня от НКВД(се левичари, да не кежем леваци).:grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Това че не лъжеш излишно означава ли че лъжеш когато трябва?:-)(съжалявам за емотката но няма по лигава и по олигофренска от тая)
Как мислиш - дали аз лъжа?:-)
Питам се в ей тоя момент кой ми даде кофти характеристика, че трябваше две години да копам като абдал. Е, кеф щеше да ми е да копам гробове на комунисти.:-) Много ми се иска, когато некой комунистически копелдак(нали жените им беха общи) земе да ми се насира, да му обърша два шамара, та пишката му топла вода да пущи. Ще ми се да го опна само за седнмица на канала да копа мойта норма и после пак да си говориме за вредите и ползите.:-)
А ти къде се буташ у шамарите?
Ае у лево до оня от НКВД(се левичари, да не кежем леваци).:grin:
Да, а в случая даже и не трябва.

Много съжалявам за това, което ти се е случило, но никой от пишещите тук не е виновен за него.

И кога и между кои шамари ще се бутам, решавам аз.
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Аре бе, Мнемозино, кво млъкна къде че тенъц ти през път мина. Значи настървил съм се като свиня на блажен весник да си менкаме капити, а ти траеш. Като комунис на разпит траеш - не човек а джилезо начи, само да те не усет мангалите, че ше цръкнеш на некой пункт за вторични сурвини.
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Ше се буташ ама когато те извикам по име! Получаваш си порцията и обратно в строя. Ама ха с ха начи - никакъв ред нема начи тука - тва комунистическа територия ли е или напротив. А-а-а-А-а-а-а

Повръща ми се от комунистическо дебелоочие - честно! Ми да мрът бе - искаха да ме затрият ама нанайси, затриха ми родител обаче, що аз да ги жала и да не ща да ги затривам?:-)
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:...

Много съжалявам за това, което ти се е случило, но никой от пишещите тук не е виновен за него.

...
Напротив - всеки който отрича, всеки който отказва да осъди комунистите и комунизма при това изобилие от информация за престъпленията им и вредата от тяхното управление е техен съучастник ,съмишленик и съидейник.
Респективно е и мой враг!
Аватар
Глас в пустиня

БоЕВ написа:

...
Напротив - всеки който отрича, всеки който отказва да осъди комунистите и комунизма при това изобилие от информация за престъпленията им и вредата от тяхното управление е техен съучастник ,съмишленик и съидейник.
...следователно е виновен и за всичко това което се е случило не само на мене, а на още хиляди хора.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Ше се буташ ама когато те извикам по име! Получаваш си порцията и обратно в строя. Ама ха с ха начи - никакъв ред нема начи тука - тва комунистическа територия ли е или напротив. А-а-а-А-а-а-а

Повръща ми се от комунистическо дебелоочие - честно! Ми да мрът бе - искаха да ме затрият ама нанайси, затриха ми родител обаче, що аз да ги жала и да не ща да ги затривам?:-)
Кой? Кой от нас тук?
Точно същото като въпросните комунисти тогава правиш по този начин. Или ти се иска да направиш.
Харесва ли ти усещането? Ако да - защо им се ядосваш тогава изобщо?
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:

...
Трънки и глогинки!
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
БоЕВ написа:

...
Трънки и глогинки!
И SEX с комунистически кучки.:-)
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Кой? Кой от нас тук?
Точно същото като въпросните комунисти тогава правиш по този начин. Или ти се иска да направиш.
Харесва ли ти усещането? Ако да - защо им се ядосваш тогава изобщо?
Дишат ми въздуха!
Излишни са, бреме, ненужно - да мрът! как па клетва не ги лови, бе, дееба дебилите му селяндурски и необразовани дееба
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Боев да не си се начел на г-н Бланк бе:blink:
съченинеята му вървеха като топъл ляб навремето[/quote]
некой му викат Ульянов
и лежи още в една посторойка на север оттук:lol:
който отказва ми е личен враг хахахахаха
аз отказвам да поставям под един покрив
РАЗЛИЧНИ по ценностна система ХОРА
и кви ще съ последствията:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Кой? Кой от нас тук?
Нали ком съдисти нямали лице! Злодеянията били дело на някаква безлика хала - та така - всеки който вдигне палец си губи лицето и се превръща във враг в тор в скот годен само за бичуване. Който и да е, дори оттук!
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:...
и кви ще съ последствията:lol:
Куршум в тила - кви!:grin:

Значи според тебе има добри, а има и лоши комунисти?!:roll:
Публикувай отговор