Който видел видел - който не да е!

БоЕВ написа:
Да, бе, прав си! Тоя набор е много опасен, нямат си друга работа и висат по комповете по цял ден и ръчкат из нета.itcome написа:Много лична информация... дядо е 21 година, прегледа ги и се успокои че не е сред тях.... :) Дело няма да има.
Ти верно ли си тъп или само се правиш на такъв?:-)Света вода ненапита написа:БоЕВ написа:ти гордееш ли се с това?
досиета значи... хм... а аз си мислех, че досиетата и доносите са дело САМО на комунистите...
И що го махна? Толкоз интересно бешеИвайло написа:кукиш
Който видел видел - който не да е!
И аз ги видях :) Бях до дядо... все пак :)Ивайло написа:Да, бе, прав си! Тоя набор е много опасен, нямат си друга работа и висат по комповете по цял ден и ръчкат из нета.itcome написа:Много лична информация... дядо е 21 година, прегледа ги и се успокои че не е сред тях.... :) Дело няма да има.
Ма да зема да ги мана, че току виж някой подал сигнал където трябва.
От целия дифтер, къде 200 човека и отгоре видох само един неграмотен и се питам къде остана масовата неграмотност преди 9.9. Видох една система на "професионално ориентиране" насочено към реализация в живота. Свободно придвижване и смяна на местоживеенето, развити наемни и договорни отношения. Видях, че всеки който е притежавал земя се е водел и материално осигурен - за разлика от сега. Видях интересни неща за които никъде няма да прочетеш или пък да видиш.
Но нейсе - свърши се.