Спри бе, спри!БоЕВ написа:...
Ей това си ти:
Понякога наистина много искам да ти ударя един пердах. Не политически, ами тъй, по човешки някак.
БоЕВ написа:Куршум в тила - кви!Kent написа:...
и кви ще съ последствията:lol:
Значи според тебе има добри, а има и лоши комунисти?!:roll:

Kent написа:боев колкото и да му приемам някой от изказванията за откровено идиотски никой не е оскърбил лично или заплашил, що бой:-)Мнемозина написа:Спри бе, спри!БоЕВ написа:...
Ей това си ти:![]()
Понякога наистина много искам да ти ударя един пердах. Не политически, ами тъй, по човешки някак.
истина има и в грамите на уикилиикс от щатските посланници у насБоЕВ написа: Много истина е събрана в последните 5 мин.
Ама това вече е съвсем друго.БоЕВ написа: Поклон и дано Господ накаже всеки комунист причинил пряко или косвено страдание и неудобства на невинен!
Мнемозина написа:Ама това вече е съвсем друго.БоЕВ написа: Поклон и дано Господ накаже всеки комунист причинил пряко или косвено страдание и неудобства на невинен!
ДобавИ сега и "неОкомунист" и ще си на точното място.
П.П. Между другото, последната тема, в която сме спорили разпалено по тоя въпрос, е точно отпреди година.
БоЕВ написа:
От мен прошка няма да видят!
Поемам риска да ми е гадно така.
Не приемам факта, че на тая дата се празнува победата над едни социалисти(националсоциалистите на Хитлер) от други, които все още се изкарват герои с предателствата и геноцита който са свършили.
Никаква прошка до трето коляно, докато мръсната комунистическа кръв не се размие достатъчно, до степен на поносимост и усвоимост на факта, че да си(бил) комунист е престъпление, към собствения ти народ и към човешките ценности и принципи.
БоЕВ написа:Е И?:-)snowprincess написа:....
ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН
Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.
...
Я се опитай да кажеш на Ремиус или на Суити че бащите им като парт сеци са престъпници по тоя закон. Всичко това е прах в очите - проформа.
Оплете го нещо и нищо не ти разбрах.Semiramis написа:
и моите.
аз това не го чувам за родата си, нали съм казвала.
Що ли не тръгна да плюя по хора с ценности и да аплодирам сегашните демократи затова, че някой е вършил престъпления тогава!
крива ми е логиката сигурно, ма си имам мнение и ми е все тая ... да заплюем целия бг народ с всите наследници на ония, живели по време на турското робство, щото са имали робска психика, гадовете му с гадове, и са си навеждали главите вместо да въстанат.
ем и комунисти нямаше да има, ако ония преди тях бяха мислил за родината.
дежа ву:lol:
по-простоБоЕВ написа: Оплете го нещо и нищо не ти разбрах.
Давай по прост изказ - като за мене.
Ти на хора служили на престъпен режим и клели се в него как им викаш?
Дори и ако е извършвал убийства? Дори и ако е знаел, че се извършват и е мълчал? Всъщност насила ли е станал парт член? Глупости питам и аз. Нали всеки парт член вярва в маркс-ленинската теория, сиреч, в терора, диктатурата, избиването на непригодните, ненужните...Питам се като как трябва да се отнасяме и какви са всъщност хората служещи на идеята, че за да постигнеш нещо трябва да убиваш и тероризираш останалите! Ако можеш отговори си на тия въпроси. Аз не мога да отговоря, защото не намирам разлика с талибаните да речем - и те си искат техен живот, и го постигат къде с мъчения, къде с убийства, къде с бичуване...Semiramis написа:...
дядо си няма да залювам.
номерът е в дефинирането на "служил" ..
спорили сме веднъж. нямаше сми
...
Semiramis написа:имам си някакви отговори. малко в посока никога не казвай никога...
малко офф-топик:
Знаеш ли какво четох снощи? За Роза Люксембург (не ме замеряй с нещо, плс)... В интерес на истината никога не съм знаела какво точно е писала и мислила... та някъде там е била против еднопартийността, за свободата на словото и т.н.. пък виж какво е станало. дали се е въртяла в гроба после? или би се кефила. и аз питам глупости. а и не съм чела достатъчно за нея..
и разсъждавам за отговорността да опишеш идеите си.
щом точка - точка. аз така или иначе не ти смогвам на тези теми.Ивайло написа: ми няма драма, всеки по своя път и със себеподобни, то се е видяло че в обща мелница няма да мелим. ......... Точка.