И разни други снимчици - Тайланд

Все същите
Аватар
ELBI

И разни други снимчици - Тайланд

Мнение от ELBI »

много е бавно тук, поради което ще кача само отбрани снимки, иначе имам към 3 и нещо хиляди и 6 гигабайта... ужас - тези цифрови апарати нямат спиране да щракат ;)

Национален парк Пангнга (южен Тайланд) - регион формиран преди 136-36 мил години, сега е прекрасен залив с красиви острови и места в него

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

тайландската храна - както всички ме предупредиха бе фантастична - вероятно най-вкусната кухня в света. Тук - първи сериозен допир/вкус до нея и беше...прекрасна

Изображение

а това е островът на Джеймс Бонд - всъщност екскурзията е с цел "островът на Бонд", но това не е най-красивото място в залива, и все пак - филмите носят известност, а известността - туристи, а те - пари...

Изображение

Изображение

Изображение

а това е един от островите Пи Пи, където е сниман филмът Плажът

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Света вода ненапита

Re: И разни други снимчици - Тайланд

Мнение от Света вода ненапита »

ELBI написа:много е бавно тук, поради което ще кача само отбрани снимки, иначе имам към 3 и нещо хиляди и 6 гигабайта... ужас - тези цифрови апарати нямат спиране да щракат ;)

Национален парк Пангнга (южен Тайланд) - регион формиран преди 136-36 мил години, сега е прекрасен залив с красиви острови и места в него

ах, как ти завидях... прекрасно място и добри снимки си направил
не знам с какво снимаш, но, ако имаш ръчни настройки, мини на ръчните, моля те... автоматите издишат при толкова много цветове...
Виж подводницата!
Аватар
ELBI

Re: И разни други снимчици - Тайланд

Мнение от ELBI »

Света вода ненапита написа:
ELBI написа:много е бавно тук, поради което ще кача само отбрани снимки, иначе имам към 3 и нещо хиляди и 6 гигабайта... ужас - тези цифрови апарати нямат спиране да щракат ;)

ах, как ти завидях... прекрасно място и добри снимки си направил
не знам с какво снимаш, но, ако имаш ръчни настройки, мини на ръчните, моля те... автоматите издишат при толкова много цветове...
с напълно автоматично апаратче от преди 8-9 години (има и от друг апарат), но основното ми е едно сони, дето прави чудесни снимки - само поглеждам, избирам си какво да щракна и го правя :) Някой ден ако се запаля (имаше там хора със супер апарати - то настройки, то филтри, то това, онова, то какво ли не) - ще видя, но за сега - видя, вадя, хоп и ... предимно гледам, а мисля, че (щото във фейса съм качил много повече) и с това пишлиме стават добри снимки :) За по-високо ниво, ако реша - след години и ще те цаня за съвети :) Без майтап
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Винаги съм се чудел какво им е интересно на снимките на които ме няма мене?! Какво си снимал, изобщо не разбирам. Поредна безсмислена и вятърничава тема, предлагам на всички да я игнорират и тя още утре да е на втора страница. Пфу!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Да. Приемам единодушно и игнорирам тотално.

Какви времена се навъдиха напоследък, ей... :lol:
Panta rhei...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Green Light написа:Винаги съм се чудел какво им е интересно на снимките на които ме няма мене?!
Особено, когато са правени на хубави места. Съгасна съм.:lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

windcolours написа:
Green Light написа:Винаги съм се чудел какво им е интересно на снимките на които ме няма мене?!
Особено, когато са правени на хубави места. Съгасна съм.:lol:
да бе, гадове ньедни... само дразнят тука... :grin:
Виж подводницата!
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Вай :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:Винаги съм се чудел какво им е интересно на снимките на които ме няма мене?! !
толкова рядко те няма по вестници, сайтове и новини, че реших да си позволя това разнообразие да пусна такива снимки...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
Green Light написа:Винаги съм се чудел какво им е интересно на снимките на които ме няма мене?! !
толкова рядко те няма по вестници, сайтове и новини, че реших да си позволя това разнообразие да пусна такива снимки...
Ми те затова не се четат вестниците. Скука.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
ELBI написа:
Ми те затова не се четат вестниците. Скука.
същия случай в Либия - скука и драма...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Мерси! Чудни снимки си направил. :-)
Радвам се, че си отишъл в този район, а не само в Бангкок и Патая, както предлагат много туристическите агенции.

"Плажът" не беше сниман точно на Пи Пи, а наблизо. Там, откъдето са ти снимките.
В корабчето бяха пуснали филма, а аз се чудех на туристите, които останаха да гледат тъпото видео вместо да се потопят в красотията наоколо и да се гмуркат.
И Пи Пи е невероятен остров. Надявам се да се е възстановил след цунамито през 2004.

Тайландската кухня ми е любима.

Прекрасна страна. За туризъм. И за виждане на приятели в моя случай. Не бих живяла там обаче.
Публикувай отговор