Аз съм за!

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:Пък аз снощи гледах с огромен кеф "Лачените обувки на незнайния воин". И се смях, и ме хваща за гърлото и... много е велик тоя филм.
И се усетих, че е правен 20 години преди Кустурица. :blink:

Но това с Кустурица е друга тема, а това, което исках да напиша, си е в тази същата.
"Лачените обувки" нямат нищо общо с Кустурица - нито като идеи, нито като настроение.
Вълчанов е равен съперник на Фелини, не на Кустурица.
Ако на всяка цена трябва се прави аналогия, то тя е с "Амаркорд", не с Кустурица.
Ами сигурно, но личните аналогии са си лични аналогии и не можеш много да ги контролираш.
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Re: Аз съм за!

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Пък аз съм от хората, които докладваха групата "където трябва" и се радвам, че омбусманда бе сезиран за този "протест".
Влезнах за да се избъзикам с "грандиозния" протест и направо се сащисах. Като попарен съм, честно.
Циганския проблем е дреболия за мене в сравнение с това. Цензура ли искаш? Някой друг а не ти да определя какво и как се изразяваш?
Срещу какво мислиш че се бориш? Срещу кого? Това са думи, ние теоретизираме и всеки изказва мнения. И всеки, все-ки има правото да изказва всякакво, ама всякакво мнение.

Откакто съм се научил да чета, чета за списъци и кой как попада в тях. Списъци за неблагонадежни, врагове на народа, черния списък на Шенген...

Тук.. или айде не тук понеже аз не се смятам за притежател на това място, но пред мене всеки който иска да каже някаква мисъл, теория или мнение е добре дошъл да го каже, аз ще го чуя и ако се налага ще го коментирам. Аз също искам да мога да говоря свободно. С какво и заради какво трябва да се съобразявам ТУК с нечии чужди а не с моите си норми?!
Отговори ми, интересува ме какво мислиш.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:По друг начин разбирам възпитанието аз. Възпитание и предразсъдъци на обществото за мен не са едно и също
Абе... по-добре честен и недотам възпитан, отколкото възпитан и нечестен лицемер. Аз така разбирам нещата. Това са моите норми. :lol:
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа:
Пък аз съм от хората, които докладваха групата "където трябва" и се радвам, че омбусманда бе сезиран за този "протест".
Влезнах за да се избъзикам с "грандиозния" протест и направо се сащисах. Като попарен съм, честно.
Циганския проблем е дреболия за мене в сравнение с това. Цензура ли искаш? Някой друг а не ти да определя какво и как се изразяваш?
Срещу какво мислиш че се бориш? Срещу кого? Това са думи, ние теоретизираме и всеки изказва мнения. И всеки, все-ки има правото да изказва всякакво, ама всякакво мнение.

Откакто съм се научил да чета, чета за списъци и кой как попада в тях. Списъци за неблагонадежни, врагове на народа, черния списък на Шенген...

Тук.. или айде не тук понеже аз не се смятам за притежател на това място, но пред мене всеки който иска да каже някаква мисъл, теория или мнение е добре дошъл да го каже, аз ще го чуя и ако се налага ще го коментирам. Аз също искам да мога да говоря свободно. С какво и заради какво трябва да се съобразявам ТУК с нечии чужди а не с моите си норми?!
Отговори ми, интересува ме какво мислиш.
Казах - не се страхувайте. Докладвах групата във Фейса, не расистките изказвания тук.

Нета - клубовете в абв, дира, и къде ли още не имат администратори, на които да следят за расистки обиди (казвам за кой ли път, че подклаждането на омраза на етническа, религиозна или друга основа е противоконституционно, и неморално, но морала е разтегливо понятие, затова няма да го коментирам).

Не, не искам цензура и не искам да давам повече обяснения - на теб, Х, У или някой друг.
ми бъди попарен, мен това какво ме засяга?

Аз съм попарена, че толерирането на омраза става все по-нормално и моето възмущение от този факт предизвиква обиди и сочене с пръст.
така че твоето попарване хич не ме интересува.

И да те интересува какво мисля - нямам никакво желание повече да го споделям с теб и маса от тук присъстващите.
annonymus

Е, "Ивайло",

Мнение от annonymus »

не ти стигна куража да си кажеш кой си, ами се скри зад гърба на другарчетата.

Така си и знаех :grin:
Аватар
Semiramis

Re: Е, "Ивайло",

Мнение от Semiramis »

pocti_bezobidna написа:не ти стигна куража да си кажеш кой си, ами се скри зад гърба на другарчетата.

ти не полюбопитства, не се ориентира като погледна стари постове ..
или чакаме егн да пусне :blink:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

pocti_bezobidna написа:не ти стигна куража да си кажеш кой си, ами се скри зад гърба на другарчетата.

Да си кажа, викаш, че да ме кажеш!:grin:
Патка!
Иска се малко повече акъл от на едра бяла птица, че да се ориентираш и сама в картинката.:lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

Semiramis написа:

ти не полюбопитства, не се ориентира като погледна стари постове ..
или чакаме егн да пусне :blink:

Мен не ме интересува кой е, та да ровя из стари постове.
В интерес на истината, не е трудно да се загрее "кой е".

ПП. Тук е мястото да се извиня на Айвъна и Мъжж.
Сори, ама не съм виновна аз :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

Ивайло написа:

Патка!
Иска се малко повече акъл от на едра бяла птица, че да се ориентираш и сама в картинката.:lol:
На кой да те кажа, бе душо, на кой?!
Та аз дори не знам истинското ти име. Не се тревожи повече.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа: Казах - не се страхувайте. Докладвах групата във Фейса, не расистките изказвания тук.

Нета - клубовете в абв, дира, и къде ли още не имат администратори, на които да следят за расистки обиди (казвам за кой ли път, че подклаждането на омраза на етническа, религиозна или друга основа е противоконституционно, и неморално, но морала е разтегливо понятие, затова няма да го коментирам).

Не, не искам цензура и не искам да давам повече обяснения - на теб, Х, У или някой друг.
ми бъди попарен, мен това какво ме засяга?

Аз съм попарена, че толерирането на омраза става все по-нормално и моето възмущение от този факт предизвиква обиди и сочене с пръст.
така че твоето попарване хич не ме интересува.

И да те интересува какво мисля - нямам никакво желание повече да го споделям с теб и маса от тук присъстващите.
Съжалявам, че попитах.
Толерирането на омраза е невъзможно. Това мисля аз. Не вярвам някой да е в състояние да толерира омраза. Тези, мразещите, се търсят един друг защото искат да са харесвани, така че помежду си толерират не омраза, а любов :-)
А другите, които никого не мразят, тези хора, за да не намразят мразещите, трябва да проявят чувство за хумор.
Един образ написал в данъчната си декларация, че лицата които са на издръжка на неговата заплата са: парламент, правителство и президент и няколкостотин хиляди цигани. Върнали му декларацията че не е спазил формата.
Чувството за хумор го крепи този свят. Колкото повече, толкова по- добре.
Тва и ще го спаси.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

pocti_bezobidna написа:
Ивайло написа:

Патка!
На кой да те кажа, бе душо, на кой?!
Та аз дори не знам истинското ти име. Не се тревожи повече.
Ми де да знам, явно имаш опит в доносничеството.:-)
Виж са, не е лошо да намериш някого и да се изчукаш здраво, защото явно започва да те тресе синдрома на старата мома - вечно недоволна, вечно мрънкаща, вечно търсеща "справедлива кауза" зад която да застане само и само да компенсира липсата на семейни задължения. :-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ивайло написа: Ми де да знам, явно имаш опит в доносничеството.:-)
Виж са, не е лошо да намериш някого и да се изчукаш здраво, защото явно започва да те тресе синдрома на старата мома - вечно недоволна, вечно мрънкаща, вечно търсеща "справедлива кауза" зад която да застане само и само да компенсира липсата на семейни задължения. :-)
Патка без акъл, която има нужда да се изчука здраво, с опит е в доносничеството, вечно мрънка и е все недоволна защото е стара мома. Това е събеседника за теб. И темата.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа: Съжалявам, че попитах.
Толерирането на омраза е невъзможно. Това мисля аз. Не вярвам някой да е в състояние да толерира омраза. Тези, мразещите, се търсят един друг защото искат да са харесвани, така че помежду си толерират не омраза, а любов :-)
А другите, които никого не мразят, тези хора, за да не намразят мразещите, трябва да проявят чувство за хумор.
Един образ написал в данъчната си декларация, че лицата които са на издръжка на неговата заплата са: парламент, правителство и президент и няколкостотин хиляди цигани. Върнали му декларацията че не е спазил формата.
Чувството за хумор го крепи този свят. Колкото повече, толкова по- добре.
Тва и ще го спаси.
А аз съжалявам, че отворих форума днес.
И чувството за хумор има граници.
Съжалявам и за тази порвокацийка, която спретнах - не беше много честно към трети лица, нооооо - късно е вече.
Всъщност трябва ад съжалявам за времето, минало в драскотене тук и за доверието, което гласувах на съ-форумците.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Ивайло написа: Ми де да знам, явно имаш опит в доносничеството.:-)
Патка без акъл, която има нужда да се изчука здраво, с опит е в доносничеството, вечно мрънка и е все недоволна защото е стара мома. Това е събеседника за теб. И темата.
това е чувство за хумор, какво толкова.
ще си помислят, че взимаш страна. Не е хубаво така
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа: И чувството за хумор има граници.
...
Така мислех и аз, докато се запознах с г-н Уайлд.
„Винаги се отнасям много дружелюбно с тези, които са ми безразлични.“
„Всеки може да е съпричастен със страданията на приятел, но е необходима много фина душа, за да си съпричастен и с успехите му.“
„Всички мъже са чудовища. На жените не им остава нищо друго, освен да ги хранят по-добре.“
„Въпросите никога не са нескромни. За разлика от отговорите.“
„Днес хората знаят цената на всичко, но не и стойността на каквото и да било.“
„Извинете, че не Ви познах, но толкова съм се променил!“
„Цялата прелест на миналото е,че е минало“
„Образованите противоречат на другите,мъдрите на себе си.“

Цитатите са от процеса, който го съсипва.

Чувството за хумор няма граници. И предизвиква безгранични последици.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

pocti_bezobidna написа: това е чувство за хумор, какво толкова.
уф, а ти на тема толериране на какво ли не и долу всяко реагиране срещу каквото и да било си като Боев на темите за комунистите и национализма.
нямам ми го чувството за хумор, а и тактът не ми е силна страна, извинявай.

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа: Цитатите са от процеса, който го съсипва.

Чувството за хумор няма граници. И предизвиква безгранични последици.
Теоретично погледнато, бих могла на всеки цитат да ти изнамеря някой друг, който го оброва.
Защо не, забавно е.

Нямам нужното време, нямам и нужното желание.
annonymus

Мнение от annonymus »

Semiramis написа:
уф, а ти на тема толериране на какво ли не и долу всяко реагиране срещу каквото и да било си като Боев на темите за комунистите и национализма.
не, няма нужда да се извиняваш.
Забавлявайте се на нечий друг гръб оттук нататък просто.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

pocti_bezobidna написа:
Semiramis написа:
не, няма нужда да се извиняваш.
Забавлявайте се на нечий друг гръб оттук нататък просто.
не е забавно.
едното подхранва другото и обратното.

Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

pocti_bezobidna написа: Сори, ама не съм виновна аз :grin:
мда...международното положение е виновно :rotfl24:
само не мога да си представя анимирано как изглежда благородна овца
днес си допълни образа
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа:
snowprincess написа:
latrevw написа: пълни глупости!
изводът от двете ти мнения е - женете се за богати мъже!
на някои жени мъже им трябват и за друго :-)
ти за колко пари работиш, Сноу?
има много семейства, където мъжът работи за 500 лв и пак са си ок. Проблемите са съвсем други.
невъзпитано е да се пита за три неща: кой за кого гласува, колко пари печели и на колко години са жените
аз някога питала ли съм те лични неща, правила ли съм коментари за живота ти
на другите неща няма да ти отговоря, всеки прави това, което реши, че е най-добре за него
ох, боже, всеки път ме разбираш буквално. Въпросът не е зададен, за да ми отговориш с цифра, а да отговориш на себе си, преди да правиш изказвания кой колко е нещастен затова, че работи за 350 лв.
и най-обичам да ми обясняват кое е възпитано и кое не. Точно тези три въпроса е невъзпитано да се задават само в България. Винаги питам за кого са гласували хората и по това кой не иска да отговори си правя разни изводи. За годините също ми се струва адски тъпо. Само за парите крие известна доза неудобство, но според мен това е предразсъдък. Както и да е? Моят въпрос не беше такъв, че да получа цифров отговор.
Можеш да ме питаш всякакви лични неща и бъди сигурна, че никога няма да те помисля за невъзпитана. По друг начин разбирам възпитанието аз. Възпитание и предразсъдъци на обществото за мен не са едно и също
кой кого чете буквално
ми, прочети ме така - аз ще изпадна в ужас от 350 лв, аз ще се чувствам нещастна, смятам, че ще съм за оплакване ако съм с толкова пари
ако на 18г съм се събрала с мъж, който е нямал 2лв в джоба си да се обръсне и сме имали късмет, сега никога не бих започнала връзка с беден
ти когато се запозна/започна с уишес беден ли беше или вече печелеше добре
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа: ти когато се запозна/започна с уишес беден ли беше или вече печелеше добре
Ей тва е много интересен въпрос! От гледна точка на запазване обаче на личните данни, може да не казваш как е печелел когато сте се запознали. Тия неща нека останат тайна навеки. Направо кажи за сега
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:
snowprincess написа: ти когато се запозна/започна с уишес беден ли беше или вече печелеше добре
Ей тва е много интересен въпрос! От гледна точка на запазване обаче на личните данни, може да не казваш как е печелел когато сте се запознали. Тия неща нека останат тайна навеки. Направо кажи за сега
да каже и това ако иска, вече е писала за не знам колко хиляди долара, че бил печелил едно време, не ми се търси и не ме интересува цифра
няма да вляза в шеговития ти тон, защото смятам, че е проблем за хората да се задават такива въпроси
теб питала ли те е колко изкарваш в бизнеса си и как отклоняваш подобни нетактични лични въпроси, доколкото те познавам, вероятно, с шега, но не смяташ ли, че подобно любопитство е навлизане в личната територия
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Аз когато се събрах с мъжа ми, той нямаше нищо. Ни-що. Само едно старо колело, толкова старо, че се преби с него по-късно. Работеше за 120 лв. и напусна тази си работа месец по-късно. Наложи се аз да го водя на море и да плащам. После бачкаше в една автомивка, после продавач в магазин. Години наред аз съм била тази, която е давала повече. Никога не ми е хрумвало, че това е важно. Аз от 19-годишна се издържам сама. Винаги съм смятала, че човек трябва да разчита на себе си. Каквото и да става. И така. В момента той изкарва 2-3 пъти повече от мен, но това е последните години само. И това го смятам просто за някакъв бонус. Никога не съм отдавала значение на тези неща, а нещата са ми се нареждали чудесно. И сега не отдавам значение. Много е жалко да си материалист, защото всъщност нямаш нищо, ако си материалист. Хубаво е да имаш удобства, средства, но няма полза да имаш само тях.
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

да каже и това ако иска, вече е писала за не знам колко хиляди долара, че бил печелил едно време, не ми се търси и не ме интересува цифра
няма да вляза в шеговития ти тон, защото смятам, че е проблем за хората да се задават такива въпроси
теб питала ли те е колко изкарваш в бизнеса си и как отклоняваш подобни нетактични лични въпроси, доколкото те познавам, вероятно, с шега, но не смяташ ли, че подобно любопитство е навлизане в личната територия[/quote]

аз и теб не съм питала колко получаваш, обясних по-горе каква беше целта на въпроса.
а фактът, че помниш за онези прословути пари, за които бях споменала, говори колко са ни объркани представите. явно всички сте го възприели като фукане. Такива бяха времената, всякакви далавери и всякакви врътки минаваха. да, тогава печелеше двойно, даже тройно, може би. това означава ли, че сега трябва да го зарежа, защото вече не носи същите пари. в интерес на истината на него работата му е такава, че днес може да спечели много, но после 2 месеца - нищо. но е пич и през тези два месеца, все ще намери какво да работи, за да се оправяме. и ако работи за 350 лв не бих го упреквала. не смятам, че на мъжете трябва да се слага такава тежест на раменете - те да издържат семейството. ние къде сме? никога не бих се чувствала добре, ако не работя и ако не внасям някакви пари в семейството. какво ми е толкова специалното на мен, че трябва да задължавам някого да ме храни и облича, че и да се сърдя, ако не може да ми покрие разходите?
и още нещо относно уишеса - в началото той ми беше само секс-другарче и никога не съм предполагала, че можем да бъдем семейство. беше ми набито в главата, че никой мъж не иска жена с дете. така че парите му тогава въобще не ме интересуваха, защото не виждах бъдеще и беше абсолютно без значение дали взема 100 или 1000 лв.
и да ти кажа защо реагирам така остро на твоите мнения - имам приятелки с момичета, които са по на 16 години или там някъде. Знаеш ли какво казват - "абе, какво да уча, аз ще си намеря богат мъж и това е". ужасяваме това мислене. искам моята дъщеря да каже: "искам да уча, искам да имам хубава работа, да печеля добре и да съм спокойна". знаеш ли колко жени са тормозени в семействата си, но стоят при мъжете си, защото са финансово зависими?
много погрешно мислене е това. много е хубаво да имаме/те пари, но първо всеки поотделно трябва да е достатъчно силен сам със себе си и след това да тръгва да гледа в джоба на другия.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа: аз и теб не съм питала колко получаваш, обясних по-горе каква беше целта на въпроса.
а фактът, че помниш за онези прословути пари, за които бях споменала, говори колко са ни объркани представите. явно всички сте го възприели като фукане. Такива бяха времената, всякакви далавери и всякакви врътки минаваха. да, тогава печелеше двойно, даже тройно, може би. това означава ли, че сега трябва да го зарежа, защото вече не носи същите пари. в интерес на истината на него работата му е такава, че днес може да спечели много, но после 2 месеца - нищо. но е пич и през тези два месеца, все ще намери какво да работи, за да се оправяме. и ако работи за 350 лв не бих го упреквала. не смятам, че на мъжете трябва да се слага такава тежест на раменете - те да издържат семейството. ние къде сме? никога не бих се чувствала добре, ако не работя и ако не внасям някакви пари в семейството. какво ми е толкова специалното на мен, че трябва да задължавам някого да ме храни и облича, че и да се сърдя, ако не може да ми покрие разходите?
и още нещо относно уишеса - в началото той ми беше само секс-другарче и никога не съм предполагала, че можем да бъдем семейство. беше ми набито в главата, че никой мъж не иска жена с дете. така че парите му тогава въобще не ме интересуваха, защото не виждах бъдеще и беше абсолютно без значение дали взема 100 или 1000 лв.
и да ти кажа защо реагирам така остро на твоите мнения - имам приятелки с момичета, които са по на 16 години или там някъде. Знаеш ли какво казват - "абе, какво да уча, аз ще си намеря богат мъж и това е". ужасяваме това мислене. искам моята дъщеря да каже: "искам да уча, искам да имам хубава работа, да печеля добре и да съм спокойна". знаеш ли колко жени са тормозени в семействата си, но стоят при мъжете си, защото са финансово зависими?
много погрешно мислене е това. много е хубаво да имаме/те пари, но първо всеки поотделно трябва да е достатъчно силен сам със себе си и след това да тръгва да гледа в джоба на другия.
позволяваш си да осъждаш хората, които не работят, според твоите представи, това е твоята интерпретация на какво трябва и какво не трябва
всеки да прави това, което му харесва и да живее според собствената си ценностна система, няма правила, и тия дето бачкат, и тия дето не работят, всички ще умрем, какво значение има какво мислят хората
мен също не ме познаваш, не знаеш колко съм допринесла за благосъстоянието на семейството ми, бъди сигурна, че цял живот да работиш, няма да можеш да внесеш в семейството си толкова, колкото аз и мой проблем и мое решение е дали ще работя, какво и кога
аз също уча децата си, че е хубаво да имат професия и да изкарват парите си сами, но не осъждам хората, да живеят както си искат
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа: позволяваш си да осъждаш хората, които не работят, според твоите представи, това е твоята интерпретация на какво трябва и какво не трябва
Не, Сноу, ти си позволяваш.

Извинете, че пак се намесвам, но по-горе пишеше за някакви права и свободи разни... :winkw:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
Green Light написа:
теб питала ли те е колко изкарваш в бизнеса си и как отклоняваш подобни нетактични лични въпроси, доколкото те познавам, вероятно, с шега, но не смяташ ли, че подобно любопитство е навлизане в личната територия
В заядливия ми тон влизат, а в шеговития не влизат!

Аз изкарвам изключително абсолютни пари по много красив начин.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
snowprincess написа: позволяваш си да осъждаш хората, които не работят, според твоите представи, това е твоята интерпретация на какво трябва и какво не трябва

Извинете, че пак се намесвам, но по-горе пишеше за някакви права и свободи разни... :winkw:
Тъй ми, човек като вземе да отговаря само да себе си, и яхва метлата. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

всеки да прави това, което му харесва и да живее според собствената си ценностна система, няма правила, и тия дето бачкат, и тия дето не работят, всички ще умрем, какво значение има какво мислят хората
мен също не ме познаваш, не знаеш колко съм допринесла за благосъстоянието на семейството ми, бъди сигурна, че цял живот да работиш, няма да можеш да внесеш в семейството си толкова, колкото аз и мой проблем и мое решение е дали ще работя, какво и кога
аз също уча децата си, че е хубаво да имат професия и да изкарват парите си сами, но не осъждам хората, да живеят както си искат
много си интересна.
начи ти като каза какви са ти разбиранията беше ок, а като някой каже друго - осъждал и следва някоя мъдрост от типа, че всеки има право да прави каквото прецени, да се чувства щастлив както може и т.н. и не само в тази тема.
е да де, правим каквото преценим всички.

можеше да пожелаеш на Лат и тя толкова да допринесе, колкото ти. пък и на други.
Браво иначе.

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Аз когато се събрах с мъжа ми, той нямаше нищо. Ни-що. Само едно старо колело, толкова старо, че се преби с него по-късно. Работеше за 120 лв. и напусна тази си работа месец по-късно. Наложи се аз да го водя на море и да плащам. После бачкаше в една автомивка, после продавач в магазин. Години наред аз съм била тази, която е давала повече. Никога не ми е хрумвало, че това е важно. Аз от 19-годишна се издържам сама. Винаги съм смятала, че човек трябва да разчита на себе си. Каквото и да става. И така. В момента той изкарва 2-3 пъти повече от мен, но това е последните години само. И това го смятам просто за някакъв бонус. Никога не съм отдавала значение на тези неща, а нещата са ми се нареждали чудесно. И сега не отдавам значение. Много е жалко да си материалист, защото всъщност нямаш нищо, ако си материалист. Хубаво е да имаш удобства, средства, но няма полза да имаш само тях.
Ама с мене тука всички се запознахте като вече бях много богат.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:
vyara написа:

Не съм още, не бързай.
Изображение
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

pocti_bezobidna написа: ПП. Тук е мястото да се извиня на Айвъна
ц, мацка, сега, пък АЗ не приемам извинения от теб...
Виж подводницата!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Ама с мене тука всички се запознахте като вече бях много богат.
И женен с деца. :lol:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
vyara написа:

Тая метла е дискриминационна. Аз какво да яхна?
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

не осъждам, подразни ме, че ти съжаляваш някого, че работи за 350 лв
аз не се състезавам с теб за това кой колко внася в семейството. исках ти да запиташ себе си
и да, говоря според моите представи, нямам други. за мен, човек трябва да работи, независимо дали има нужда от пари или не. неработещ човек е нереализиран човек. за мен, според моите представи. а иначе, разбира се, всеки е свободен, да прави каквото си иска. както ти казваш кой каквото сам си направи...

п.п. междудругото с твоите камъни.... - а ти откъде знаеш аз колко съм допринесла, че смяташ, че твоето е повече. голям смях падна вече тук. да доуточня - за мен е важно това, което човек с двете си ръце или с акъла си успява да направи. в такъв смисъл как ще измерим коя от нас двете повече е допринесла. за теб успеха се измерва с материални неща.

и още нещо - ти не осъждаш ли Звеневия за това, че не работи? ти може, аз не може, а :lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
Художествен гимнастик?
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:
Green Light написа:
Художествен гимнастик?
:lol::lol::lol::lol:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

latrevw написа:
не осъждам, подразни ме, че ти съжаляваш някого, че работи за 350 лв
аз не се състезавам с теб за това кой колко внася в семейството. исках ти да запиташ себе си
и да, говоря според моите представи, нямам други. за мен, човек трябва да работи, независимо дали има нужда от пари или не. неработещ човек е нереализиран човек. за мен, според моите представи. а иначе, разбира се, всеки е свободен, да прави каквото си иска. както ти казваш кой каквото сам си направи...

п.п. междудругото с твоите камъни.... - а ти откъде знаеш аз колко съм допринесла, че смяташ, че твоето е повече. голям смях падна вече тук. да доуточня - за мен е важно това, което човек с двете си ръце или с акъла си успява да направи. в такъв смисъл как ще измерим коя от нас двете повече е допринесла. за теб успеха се измерва с материални неща.

и още нещо - ти не осъждаш ли Звеневия за това, че не работи? ти може, аз не може, а :lol:
Така е. Много странни позиции са тези. И Сноу, защо обвиняваш Поситум, че е развалила семейство? Мисля, че не си права! Едно семейсто се поддържа и крепи от жената, не от мъжа! Семейното щастие и семейнтото огнище, така патетично да се изразя :lol: се поддържат от жената.
Не може в 12 на обяд да си пиеш втората водка и да смяташ, че семейството ти е ОК... :winkw:
Последно промяна от Ън на 10.05.11, 09:17, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

vyara написа:
Green Light написа:
Художествен гимнастик?
Камасутник :grin:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Публикувай отговор