Стига ми толкова

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Стига ми толкова

Мнение от Глас в пустиня »

самобичуване! Съжалявам!
Имаме си форумна BOF върхушка с политическо-приятелски кръг "мой много добър приятел". Имаме си вече и доносник. Бе изобщо форумчето ни заприличва все повече на социалистическа държава от 70-те на миналия век.
С много неща мога да се примиря и да се съглася. С едно обаче няма да се съглася никога, а то е, че физическата саморазправа и екзекуцията на дядо ми е нормална и в реда на нащета заради идеята и тия дето вярват в нея. Просто не мога да остана на една маса с хора одобряващи подобни действия и методи. Съжалявам. Както казах и в другата тема пропастта издълбана между нас, не от нас обаче, никога няма да се затвори, не и по тоя начин. Лично аз няма да престана да се боря и да изобличавам уродливото лице на камунизма, ще се боря до сетния си дъх с тая неправда, ще се боря докато и последният комунист или пък негов наследник не признае че след като си служил на престъпен режим и престъпна идея си и престъпник или най-малкото въвлечен в престъпление. Докато няма покаяние и молба за прошка няма да има примирение, па ако трябва и през огън да се мине. Това е. Съжалявам, но докато не преживеем катарзис, докато не минем през пречистване просто общо бъдеще нямаме. Това важи и за страна...в особено големи размери.
Съжалявам!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бягаш от обидите, които изговори.
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Ъ? Пак съм изтървала влака :roll:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Semiramis

Re: Стига ми толкова

Мнение от Semiramis »

Ивайло написа:самобичуване! Съжалявам!
Имаме си форумна BOF върхушка с политическо-приятелски кръг "мой много добър приятел". Имаме си вече и доносник. Бе изобщо форумчето ни заприличва все повече на социалистическа държава от 70-те на миналия век.
С много неща мога да се примиря и да се съглася. С едно обаче няма да се съглася никога, а то е, че физическата саморазправа и екзекуцията на дядо ми е нормална и в реда на нащета заради идеята и тия дето вярват в нея. Просто не мога да остана на една маса с хора одобряващи подобни действия и методи. Съжалявам. Както казах и в другата тема пропастта издълбана между нас, не от нас обаче, никога няма да се затвори, не и по тоя начин. Лично аз няма да престана да се боря и да изобличавам уродливото лице на камунизма, ще се боря до сетния си дъх с тая неправда, ще се боря докато и последният комунист или пък негов наследник не признае че след като си служил на престъпен режим и престъпна идея си и престъпник или най-малкото въвлечен в престъпление. Докато няма покаяние и молба за прошка няма да има примирение, па ако трябва и през огън да се мине. Това е. Съжалявам, но докато не преживеем катарзис, докато не минем през пречистване просто общо бъдеще нямаме. Това важи и за страна...в особено големи размери.
Съжалявам!
одобряващи няма.
много добре го знаеш.
и това е излишно.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Green Light написа:Бягаш от обидите, които изговори.
Не. Спестявам ви труда да ме баннете отново.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ивайло написа:
Green Light написа:Бягаш от обидите, които изговори.
Не. Спестявам ви труда да ме баннете отново.
Странно е това - как човек сам се вкарва в някакви такива ситуации, дето накрая му изглеждат само с един възможен изход. Пък той сам ги е направил такива.

Още съм ти ядосана.
Ще ми мине, разбира се. И на теб ще ти мине... и така.
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Ще ти мине, камарад. Нали знаеш, че всичко минава... Онези две теми даже няма и да коментирам... :friends:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
windcolours

Re: Стига ми толкова

Мнение от windcolours »

Ивайло написа:
Съжалявам за болката, родила гнева ти. Вярвам, че другите също ти съчувстват, защото е човешко.

Има само две посоки, към които те тласка силната болка. И гневът води в погрешната.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

аха.
засра фоума и ся се измъкваш по терлици...
евала ашколсум
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Едно и също, едно и също. Всеки път това се повтаря.
Изображение
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

vyara написа:Едно и също, едно и също. Всеки път това се повтаря.
мда :lol:
чеки после а прочета и ко има у дългата тема
щот не щъ на гладен стомах :rotfl24:
аз така и новините сутрин ги чета

а боев от време на време се качва на кораба... :lol:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

хм
Изображение
Публикувай отговор