Отивам да гледам "Стъклен дом" и като се върна искам да видя само разговори за любов, сех и пиенье.
Иначе яхвам метлата, аама ха
Nejimaki-dori написа:имах много тежък ден, много ми е криво и изнервено, а вие тука се драчите за пореден път. Не Ви ли е срам бе хора.
Отивам да гледам "Стъклен дом" и като се върна искам да видя само разговори за любов, сех и пиенье.![]()
![]()
![]()
![]()

ми драчиме се, тука нали е филиал на сълза и смяхNejimaki-dori написа:имах много тежък ден, много ми е криво и изнервено, а вие тука се драчите за пореден път. Не Ви ли е срам бе хора.
Отивам да гледам "Стъклен дом" и като се върна искам да видя само разговори за любов, сех и пиенье.![]()
![]()
![]()
![]()
Аз мислех, че сме в дързост и красота...Kent написа:ми драчиме се, тука нали е филиал на сълза и смяхNejimaki-dori написа:имах много тежък ден, много ми е криво и изнервено, а вие тука се драчите за пореден път. Не Ви ли е срам бе хора.
![]()
![]()
![]()

Денят си беше кривичък, да.Nejimaki-dori написа:имах много тежък ден, много ми е криво и изнервено, а вие тука се драчите за пореден път. Не Ви ли е срам бе хора.
![]()
![]()
![]()
Да, аз. Ям всякакви риби, дори и нормални. Питай ме- ШТИ кажа.Мнемозина написа:Денят си беше кривичък, да.Nejimaki-dori написа:имах много тежък ден, много ми е криво и изнервено, а вие тука се драчите за пореден път. Не Ви ли е срам бе хора.
![]()
![]()
![]()
Абе някой тук гледа ли нормални рибки? Че искам да питам нещо.

Ох бе, за гледане питам. Ама не ей такаЪн написа:Да, аз. Ям всякакви риби, дори и нормални. Питай ме- ШТИ кажа.Мнемозина написа:
дефинирай "нормални рибки"Мнемозина написа:
Денят си беше кривичък, да.
Ами декоративни и живородни.windcolours написа:дефинирай "нормални рибки"Мнемозина написа:
Абе някой тук гледа ли нормални рибки? Че искам да питам нещо.Братовчедка ми гледа едни, току виж се оказали нормални:lol:
гупи са нейните....значи даМнемозина написа:Ами декоративни и живородни.windcolours написа:дефинирай "нормални рибки"Мнемозина написа:
Абе някой тук гледа ли нормални рибки? Че искам да питам нещо.Братовчедка ми гледа едни, току виж се оказали нормални:lol:
Значи - "без изключение"Green Light написа:Абсолютно! Много крив ден. Тва че беше толко зле тоя понеделник, дали значи че вторника ще е слънце?
П.П. Бе какво значи "абсолютно"? Моля ви се някой да ми даде правило за използване на абсолютно. И къде е АВе, като ми трябва. Като не ми трябва само се мотае, риш - запетайките тва, правописа онова.... а кто се дискутират истински важните неща изчезва. Никакъв ред.
Засега е слънце, поне буквално.Green Light написа:Абсолютно! Много крив ден. Тва че беше толко зле тоя понеделник, дали значи че вторника ще е слънце?
П.П. Бе какво значи "абсолютно"? Моля ви се някой да ми даде правило за използване на абсолютно. И къде е АВе, като ми трябва. Като не ми трябва само се мотае, риш - запетайките тва, правописа онова.... а кто се дискутират истински важните неща изчезва. Никакъв ред.
Благодаря ти... обаче аз искам да питам за повечко видове и то някого дето ми е повече под ръка.windcolours написа: гупи са нейните....значи да
Тия дето се драчат, ти в кюпа ли си? Щото не направих списък.vyara написа:"вие".. Бе кои вие, бе! Аз си отговарям за себе си.
Амаха!
Да не яхна аз метлата.
Абе едни такива младички са, но над 20-те със сигурност.vyara написа:Много странен стана тозий "Стъклен дом". Да не би сценаристите да са 20-годишни?
нали? снощи точно това си мислех. аз се включих чак на втори сезон отнякъде. но сега всяка серия става от смешна по-смешнаvyara написа: Много странен стана тозий "Стъклен дом". Да не би сценаристите да са 20-годишни?