Цвети

Все същите
Аватар
Green Light

Цвети

Мнение от Green Light »

Семейството е около масата, мързеливо и спокойно довършват кафето. Цвети рисува на масата и си тананика с радиото. Голямата дъщеря рошава и по пижама влиза и сяда, като опипом търси чаши, вилици и филии.
Ооо. Дъще. Поздравяват я. Ти взе че стана! Добро утро в 11 и половина. От час поне е готова тая закуска.
Детето се мъчи да се оправдае: Ами вие, като си лягате с кокошките, аз какво да направя.
Татии, татиии - тихичко се изненадва Цвети- значи ти си лягаш с КОКОШКА?

Моя приятел, който бил изпуснал развитието, внезапно и по спешност се мъчи да се ориентира, докато жена му се опитва да се изправи от земята, а голямата търси отчаяно някой да я потупа по гърба, че да си поеме дъх.

Едвам вика спасих семейството.
Аватар
Semiramis

Re: Цвети

Мнение от Semiramis »

:lol: ужаст! дребните са кошмарчета!
доброто е само... че щеше да е по-лошо ако Цвети си беше отговорила по аналогия с детските приказки
поне 2 неподходящи се сещам
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Преди около година. Разказвам една приказка за Кумчо Вълчо и щерката:
- Тате, защо е тъпа овцата?
- Защото се сърди.
- А мама, каро се разсърди, тъпа ли е?

Преди няколко дена. В къщи, по принцип, ако няма външен човек, не е позволено да се приказва на немски. Дребното, обаче се оправдава:
- Аз, понеже искам да ви науча на правилен немски...
Наздраве :cool:
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Piqndurnik написа:
Преди няколко дена. В къщи, по принцип, ако няма външен човек, не е позволено да се приказва на немски. Дребното, обаче се оправдава:
е, право е детето... все някой, най-после, трябва да ви научи на немски... :grin:
Виж подводницата!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Piqndurnik написа: Преди няколко дена. В къщи, по принцип, ако няма външен човек, не е позволено да се приказва на немски. Дребното, обаче се оправдава:
:lol: племенницата се прибрала от градина и обяснявала че крачето се пъхало в пантофката
търсих в речника, разказваше сестра ми, щото баш тоя глагол не го ползваме :grin:

бяха ми на гости сега. супер комуникация - аз на малката на български, тя на немски, аз на бг, тя на не ...
всичко разбира, но ще почна аз да не и насмогвам
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Piqndurnik написа:Преди около година. Разказвам една приказка за Кумчо Вълчо и щерката:
- Тате, защо е тъпа овцата?
- Защото се сърди.
- А мама, каро се разсърди, тъпа ли е?

сладурана :lol:

и умна! много е готино като ни затапват децата. и моята дъщеря постоянно вади разни "железни" логики и просто млъквам или умирам от смях. да са ни живи и здрави и да растат здрави и умни
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

щерката на 3 години
към 12 години по-големият син на моята ученическа любов
на излизане от колата във велинград
"е що се дърпаш? нали момчетата се целуват?!"
:winkw:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Публикувай отговор