Аз съм за!

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа: ми, не може някой ми казва, че съм виновна, и аз да кажа - ок, виновна съм, няма да стане
Типичната защитна реакция...Естествено, че си виновна- признаваш или не.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

WALL-E написа:...
аз отивам да си пийкам кротко :cool:
сЕди тука пъ ти, тъкмо стана купона.:grin:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Амаранта написа:
На какво точно се радваш? Че си на първият ред при всяка интрижка ли? Ми, жалко е това- жалко за теб....

Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Ън написа:
Амаранта написа:
На какво точно се радваш? Че си на първият ред при всяка интрижка ли? Ми, жалко е това- жалко за теб....
Е, щом все още има кой да ме жали...не съм капо, значи :rotfl24::rotfl24:

ПП абе я стига глупости...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Ън написа:
snowprincess написа:
Ън написа: Чавдарчето не може да пише тук. Ако тя пише тук, аз и поне още 3-4 души си тръгваме.

А Сноу, че е виновна- виновна е.
аз не гоних никого и в постовете ми няма обида, а ти в момента го правиш
Напротив- гониш Поситум и я обиждаш при всеки път, в който се появи.
покажи ми в тази тема, кое смяташ за обида и кое за гонене от моя страна, поне ще се опитам да погледна през твоите очи :bigsmile:
интересно ми е и твоето право, на кантар с моето/на другите, ти гониш, a друг не може да го прави, така ли :lol:
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа:
Ън написа:
snowprincess написа: аз не гоних никого и в постовете ми няма обида, а ти в момента го правиш
покажи ми в тази тема, кое смяташ за обида и кое за гонене от моя страна, поне ще се опитам да погледна през твоите очи :bigsmile:
интересно ми е и твоето право, на кантар с моето/на другите, ти гониш, a друг не може да го прави, така ли :lol:
3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=317437#317437

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Амаранта написа:
Ън написа:
Амаранта написа: сЕди тука пъ ти, тъкмо стана купона.:grin:

Тотален лузър си ти в моите очи. Ако кажеш, че и това те радва, давай да се смееме заедно...

Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Ън написа:
Амаранта написа:
Ън написа: На какво точно се радваш? Че си на първият ред при всяка интрижка ли? Ми, жалко е това- жалко за теб....

Тотален лузър си ти в моите очи. Ако кажеш, че и това те радва, давай да се смееме заедно...

Е, не мога да излъжа чак толкоз (че ме радва),
след като ми е безразлично.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Ън написа:
snowprincess написа:
Ън написа: е, гоня ли я, казвам ли и да се маха, да не пише, написала ли съм обиден епитет/етикет по неин адрес, не че не мога да го напиша, мога, никой не може да ме спре ако искам да го направя, както и теб в момента, нали, но не го правя
само си пиша някакви мои мисли, тя да ги прочете ако иска, вие също, аз също, по този начин ще науча и аз самата нещо за мен си като го видя написано

3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=317437#317437
е, гоня ли я, казвам ли и да се маха, да не пише, написала ли съм обиден епитет/етикет по неин адрес, не че не мога да го напиша, мога, никой не може да ме спре ако искам да го направя, както и теб в момента, нали, но не го правя
само си пиша някакви мои мисли, тя да ги прочете ако иска, вие също, аз също, по този начин ще науча и аз самата нещо за мен си като го видя написано
може да звуча по-грубо, дето вика лат, че на любенето казва ебане (по-натуралистично било), аз казах за "какъв хуй", щото такъв е израза, не съм го измислила аз, дума по дума ли искаш да коментирам, щото за парите и децата вече обясних назад в темата
Изображение
Аватар
never mind

Мнение от never mind »

snowprincess написа: добре ли сте с децата, чаве
№ 1. Глава над мен, 46 номер обувки, 11 клас, взима стипендия за отличен успех, учи като луд за матури. Цел - Кипър или Америка /заради тематичните унита/. Специалност "Фотография" /вече има негова снимка спечелила конкурс и изложена на НДК/ "Снахичка" - слънчице, мила, хубава и двете заедно го бием по главата :rotfl24: Гледаме растение, дето яде мухи и червенобуза костенурка :shocked:
№ 2. Сантиметри под мен, 41 номер, 3 клас, и той отличник, да му се не види :cool:Прилича на Карслон без перка. Вечно нахилен и бъбрещ. Двамата с брат му редовно си помагат, докато № 2 прави вечерята /аз съм Шефа, давам инструкции!!!/ След 7-ми клас щял да учи в ТОХ, после - или Франция, или Швейцария. Ще си има собствен поне ресторант, ако не цяла верига!!! Баскетбол и таекундо... Събираме "бобчета" и пари за ... 4-ти Нърф./пистолети са тва, с твойте моми нема откъде да знаеш!!/-. Иначе и той е в паралелка "Дизайн"!!!
№ 3. Тук става страшно... Почти на 4 /без малко/, 1,20, гуменки купувам през месец, няма такъв бърборко.. Левичар, третият художник /ама някой трябва и да работи, беее!!!:rotfl24:/. Любимецът на всички.

Сноу, щастлива съм, спокойна, работя това, което винаги съм обичала сред хора, които ме ценят.

И, повярвай ми, двете питиета преди обед са мит.

П.П. Пропуснах да ти кажа, че съм 25 кила по-слаба и ги задържах :bigsmile:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

never mind написа:
snowprincess написа: добре ли сте с децата, чаве
№ 1. Глава над мен, 46 номер обувки, 11 клас, взима стипендия за отличен успех, учи като луд за матури. Цел - Кипър или Америка /заради тематичните унита/. Специалност "Фотография" /вече има негова снимка спечелила конкурс и изложена на НДК/ "Снахичка" - слънчице, мила, хубава и двете заедно го бием по главата :rotfl24: Гледаме растение, дето яде мухи и червенобуза костенурка :shocked:
№ 2. Сантиметри под мен, 41 номер, 3 клас, и той отличник, да му се не види :cool:Прилича на Карслон без перка. Вечно нахилен и бъбрещ. Двамата с брат му редовно си помагат, докато № 2 прави вечерята /аз съм Шефа, давам инструкции!!!/ След 7-ми клас щял да учи в ТОХ, после - или Франция, или Швейцария. Ще си има собствен поне ресторант, ако не цяла верига!!! Баскетбол и таекундо... Събираме "бобчета" и пари за ... 4-ти Нърф./пистолети са тва, с твойте моми нема откъде да знаеш!!/-. Иначе и той е в паралелка "Дизайн"!!!
№ 3. Тук става страшно... Почти на 4 /без малко/, 1,20, гуменки купувам през месец, няма такъв бърборко.. Левичар, третият художник /ама някой трябва и да работи, беее!!!:rotfl24:/. Любимецът на всички.

Сноу, щастлива съм, спокойна, работя това, което винаги съм обичала сред хора, които ме ценят.

И, повярвай ми, двете питиета преди обед са мит.

П.П. Пропуснах да ти кажа, че съм 25 кила по-слаба и ги задържах :bigsmile:
шапка ти свалям и се радвам, че всичко е ок при вас :kiss::bigsmile:
вярвам ти и винаги съм била убедена, че си добра и отговорна майка, и ще се справиш с всичко, имала си глава да пати и уроци да учи
няма да те питам дали получаваш издръжка, за да не кажат, че пак създаваме интриги, само ще ти покажа една статия, за да знаеш, че дори със стара дата можеш да получиш някакви средства от общината, при всички положения, прочети я

http://www.obshtestvo.net/content/view/315/12/

p.p. много ми се иска пак да пишете с докторицата тук (Грийн също, прочете ли го), бих защитила правото ви да бъдете тук, както всички нас
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа: и хора, като CE обиждате на скучен, неинтересен, пиян замисляте ли CE пък вие какви CTE? всеки си има по нещо. бива ли така грубо
лат, за благозвучие ли написа СТЕ или е по-лесно - "Не съм от тях, как' Сийке" :bigsmile:
а дали Неф и Меги не могат да кажат нещо по въпроса за обиждането
latrevw написа: Ън, стига си гонил. Всеки може да пише.
:good: :bigsmile:
Изображение
Аватар
never mind

Мнение от never mind »

snowprincess написа:няма да те питам дали получаваш издръжка, за да не кажат, че пак създаваме интриги, само ще ти покажа една статия, за да знаеш, че дори със стара дата можеш да получиш някакви средства от общината, при всички положения, прочети я
http://www.obshtestvo.net/content/view/315/12/
Даааа, 4 месеца за 3 години :lol:
Отдавна съм намерила съдия-изпълнител, машината е задействана, наясно съм... Това е стара и ясна тема, някой да е очаквал друго?? :lol:

Не е интрига онова, което е факт...

Бих писала, и други вероятно, ако имаше повече търпимост тук... Глей как ме гонят :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

Ън написа:
latrevw написа:сноу, сноу, виждаш ли
от една реплика, кво стана
как можах и аз да ти се вържа пак

и хора, като се обиждате на скучен, неинтересен, пиян замисляте ли се пък вие какви сте? всеки си има по нещо. бива ли така грубо

Ън, стига си гонил. Всеки може да пише. Тези дето пишем редовно да не би да сме прекрасни или да не се дърлим като ги няма тези другите, дето ги гониш.
Чавдарчето не може да пише тук. Ако тя пише тук, аз и поне още 3-4 души си тръгваме.

А Сноу, че е виновна- виновна е.
Да бе! Може - не може! Нали всеки може да прави каквото си иска тук?
Или всички са равни, ама някои по-?

И нямаш право да и говориш така. Мина през много тежко изпитание, поне с това се съобразявай.
Не ме интересува мотивацията на избралия да си тръгне и руши граденото с години. Може и да е имал своите основания, направил е своя избор. Стават такива неща, станаха и с хора около мен в последните 2-3 години. Никой страничен няма право да обвинява когото и да е в такава ситуация. Още по-малко да си държи така грубо.
annonymus

Мнение от annonymus »

latrevw написа:сноу, сноу, виждаш ли
от една реплика, кво стана
как можах и аз да ти се вържа пак

и хора, като се обиждате на скучен, неинтересен, пиян замисляте ли се пък вие какви сте? всеки си има по нещо. бива ли така грубо

Ън, стига си гонил. Всеки може да пише. Тези дето пишем редовно да не би да сме прекрасни или да не се дърлим като ги няма тези другите, дето ги гониш.
що пък Сноу? Или що пък само Сноу?
Да, каза една реплика, но лавината се отприщи и никой не пожела да се спре.
Едната реплика можеше да бъде казана от всеки във всеки един момент.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

esti написа:
....
Казвам го с огромна мъка, защото още помня едни други времена.
И вече съм се примирила, че моето наказание за грешките, които съм допускала спрямо зочо е това - да не мога да забравя онова време.
Ей това сега ме хвърли в размисъл...вярно, атмосферата беше друга, но хората са си същите (е, не съвсем, де)
предпоставките да стане това, което е сега, винаги ги е имало. Проявлението на едното или другото е въпрос на време и обстоятелства...
Кое от двете положения е илюзия?
Смешното е, че докато се опитваме да разберем каква е истината, забравяме, че ние сме тези, които я създават.:winkw::shy:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Амаранта написа: Смешното е, че докато се опитваме да разберем каква е истината, забравяме, че ние сме тези, които я създават.:winkw::shy:
Аз не по темата, а за истината и създаването й... Всъщност как се "създава" нещо, което да е истина? Може би с истинност в себе си. В намеренията, в думите. Чрез правдивост в отношението към света. Може би така се създава. От друга истинност. Иначе потискането на истинското, управлението и манипулирането на истината не може да създаде истина. Създават се някакво обстоятелства, думи, факти, но истината се загубва посред тях. :bigsmile:

Какво трябва да носи човек, за да разграничи истината от неистината, когато преценява в себе си и около себе си нещата? Аз пак мисля, че всеки я носи тази способност за преценка. Но не всеки път е в състояние да се вслуша в този глас. Да спре да чува какво минал опит, минала болка, минали заблуждения му говорят. Да чува с истината в себе си онова, което е истинно.

Що ли ги пиша тези неща? Амаранто! И аз като теб към Рем - понеже знам, че не четеш, да ти ги напиша, викам... :lol:

Абе, всеки трябва да си ревизира собствения горен етаж. Всеки без изключения. :bigsmile:
Изображение
Аватар
Света вода ненапита

Re: Аз съм за!

Мнение от Света вода ненапита »

Nejimaki-dori написа: Ше кажа, ше кажа :-)

Свалят си точките :blum:

Егати войната дето се е водила докато ме няма ...
супер виц. благодаря!

мдааам... някои странно защо решават, че трябва да ровчат из лайната постоянно... ама не само да ровчат, а и да разплискват наоколо...

п.п. с това спирам да чета тази тема...
съжалявам, че изразих собствено мнение по един важен въпрос.
явно тази тема се оказа иглата, която спука цирея, дето растеше отдавна...
е, майната му...
дърляйте се... щом ви харесва... въргаляйте се в лайната... щом ви влече...
Виж подводницата!
Аватар
never mind

Мнение от never mind »

Амаранта написа: Смешното е, че докато се опитваме да разберем каква е истината, забравяме, че ние сме тези, които я създават.:winkw::shy:
E как да не те обича човек?!?? С едно изречение закова всички древни философи... :cool:
Светът, истината, тъмнината, светлината... сме самите ние.

В последните 2 години ходя много по манастири, не основно заради религията, заради духа им, особени места са, пълни с история и красота, аз лично стигам до състояние на пълен покой!!! Тръгвам си с усещането колко нищожни прашинки сме във времето, а не се е случило да няма блага дума и усмивка. Няма да забравя и попа и попадията в една уникална църква в Ахтопол, строена по турско време. Такава красота бяха създали около себе си, такова спокойствие и .. блаженство..
Последно бях в Княжевския и се чудех какво е накарало тези млади и красиви, истински красиви момичета да се замонашат?!? Бягство от суетата, от света, или истинска вяра?
Егати мислите, дето ме мъчат :shy:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Амаранта написа:
esti написа:
....
Казвам го с огромна мъка, защото още помня едни други времена.
И вече съм се примирила, че моето наказание за грешките, които съм допускала спрямо зочо е това - да не мога да забравя онова време.
Ей това сега ме хвърли в размисъл...вярно, атмосферата беше друга, но хората са си същите (е, не съвсем, де)
предпоставките да стане това, което е сега, винаги ги е имало. Проявлението на едното или другото е въпрос на време и обстоятелства...
Кое от двете положения е илюзия?
Смешното е, че докато се опитваме да разберем каква е истината, забравяме, че ние сме тези, които я създават.:winkw::shy:
не знам какви гршки си правила, какви недостатъци имаш, но определено искам такъв човек като теб да ми бъде учител в живота, в твоята дума винаги бих се вслушала :bigsmile:
Изображение
Аватар
never mind

Мнение от never mind »

vyara написа:
Аз не по темата, а за истината и създаването й... Всъщност как се "създава" нещо, което да е истина? Може би с истинност в себе си. В намеренията, в думите. Чрез правдивост в отношението към света. Може би така се създава. От друга истинност. Иначе потискането на истинското, управлението и манипулирането на истината не може да създаде истина. Създават се някакво обстоятелства, думи, факти, но истината се загубва посред тях. :bigsmile:

Какво трябва да носи човек, за да разграничи истината от неистината, когато преценява в себе си и около себе си нещата? Аз пак мисля, че всеки я носи тази способност за преценка. Но не всеки път е в състояние да се вслуша в този глас. Да спре да чува какво минал опит, минала болка, минали заблуждения му говорят. Да чува с истината в себе си онова, което е истинно.

Що ли ги пиша тези неща? Амаранто! И аз като теб към Рем - понеже знам, че не четеш, да ти ги напиша, викам... :lol:

Абе, всеки трябва да си ревизира собствения горен етаж. Всеки без изключения. :bigsmile:
Е бива ли така, Амаранта писала, писала, а ний само едно изречение да отделим по едно и също време :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

never mind написа: Е бива ли така, Амаранта писала, писала, а ний само едно изречение да отделим по едно и също време :lol:
Е, ти в малко по-друга посока си ги подкарала нещата. Аз се опитвам да кажа, че истината е във всеки (да кажем, че Истината е Бог), а ти говориш за търсенето й по свети и чисти места. Аз, Чаве, искам да я видя и в "нечистите" места. Да разбера - отсъства ли тя там или само има друга форма и друго присъствие, и друг източник. Иначе на спокойните места е лесно да си омиротворен. Тук някой беше пускал интервю на един монах от Атонския манастир ли беше... и човека казваше - тука съм, щото съм слаб. Ако съм сред хората нямам сили да стигна до Бога, да го усетя и да избягам от изкушенията. Затова съм тук. Много достойно изказване, като се замислиш, защото така или иначе човек и тук, и там, и навсякъде е предимно слаб и предимно изкушен. :lol::winkw:
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа: Е, ти в малко по-друга посока си ги подкарала нещата. Аз се опитвам да кажа, че истината е във всеки (да кажем, че Истината е Бог), а ти говориш за търсенето й по свети и чисти места. Аз, Чаве, искам да я видя и в "нечистите" места. Да разбера - отсъства ли тя там или само има друга форма и друго присъствие, и друг източник. Иначе на спокойните места е лесно да си омиротворен. Тук някой беше пускал интервю на един монах от Атонския манастир ли беше... и човека казваше - тука съм, щото съм слаб. Ако съм сред хората нямам сили да стигна до Бога, да го усетя и да избягам от изкушенията. Затова съм тук. Много достойно изказване, като се замислиш, защото така или иначе човек и тук, и там, и навсякъде е предимно слаб и предимно изкушен. :lol::winkw:
ееееехх
ей така като се обърне и най-гадната тема, за сетен път се убеждавам, че е ценен този клуб.

Благодаря ти, Вяра!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
never mind

Мнение от never mind »

vyara написа: Е, ти в малко по-друга посока си ги подкарала нещата. Аз се опитвам да кажа, че истината е във всеки (да кажем, че Истината е Бог), а ти говориш за търсенето й по свети и чисти места. Аз, Чаве, искам да я видя и в "нечистите" места. Да разбера - отсъства ли тя там или само има друга форма и друго присъствие, и друг източник. Иначе на спокойните места е лесно да си омиротворен. Тук някой беше пускал интервю на един монах от Атонския манастир ли беше... и човека казваше - тука съм, щото съм слаб. Ако съм сред хората нямам сили да стигна до Бога, да го усетя и да избягам от изкушенията. Затова съм тук. Много достойно изказване, като се замислиш, защото така или иначе човек и тук, и там, и навсякъде е предимно слаб и предимно изкушен. :lol::winkw:
Не, не, аз пък вярвам в силата на духа, не знам дали е висша сила, дали е нейде в нас, но съм сигурна, че ... можем. Ако искаме, разбира се. Но наистина, сякаш има места, докоснати от нещо неразбираемо, няма такова спокойствие, няма такава енергия!!!
Аз не търся истини, щото то е ясно - всеки си има своята, иначе тя - истината, е малко като историята... Айде да не навлизам в мръсните вицове :lol:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

never mind написа: Бих писала, и други вероятно, ако имаше повече търпимост тук... Глей как ме гонят :grin:
е и, ако влезеш в заведение, всеки посетител ли може да те изгони, ами от киното, от автобуса... човек сам решава къде да отиде, какво да прави, какво да изтърпи, какво иска да му се случи, какво да каже или не каже
от тук могат да ни изгонят само админите ако преценят, че нарушаваме някакви правила или сами да си тръгнем
проблемите ни идват от очакванията, не можем да очакваме всички да ни харесват или да се съобразяваме с желанията на всички
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

snowprincess написа:
never mind написа: Бих писала, и други вероятно, ако имаше повече търпимост тук... Глей как ме гонят :grin:
е и, ако влезеш в заведение, всеки посетител ли може да те изгони, ами от киното, от автобуса... човек сам решава къде да отиде, какво да прави, какво да изтърпи, какво иска да му се случи, какво да каже или не каже
от тук могат да ни изгонят само админите ако преценят, че нарушаваме някакви правила или сами да си тръгнем
проблемите ни идват от очакванията, не можем да очакваме всички да ни харесват или да се съобразяваме с желанията на всички
snowprincess написа:
p.p. много ми се иска пак да пишете с докторицата тук (Грийн също, прочете ли го), бих защитила правото ви да бъдете тук, както всички нас
споко бе, нали имали права, какво ще им защитаваш.
пишеш и се оплиташ.

:esti1:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Semiramis написа:споко бе, нали имали права, какво ще им защитаваш.
пишеш и се оплиташ.

:esti1:
прасета може, кучета и котки не може, така ли :blum: :lol:
не знаеш ли, че хора, които стават жертва на дискриминация, нарушават им се техните права и интереси, имат нужда от адвокат
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

нали знаеш, че мога да те завъртя в още един кръг с твои тези

мисля, че най ефективният адвокат е този с амстердамския синдром.
:blum:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
never mind

Мнение от never mind »

snowprincess написа: е и, ако влезеш в заведение, всеки посетител ли може да те изгони, ами от киното, от автобуса... човек сам решава къде да отиде, какво да прави, какво да изтърпи, какво иска да му се случи, какво да каже или не каже
И слава Богу
:snow:
:blum:
Просто съм в инцидентна отпуска ... преди поредния щурм. И си почивам тук. Честно!!

А иначе, в интерес на истината, искам да ме харесва само един човек - самата аз :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:

Ами...аз имах предвид нещо съвсем просто и буквално:shy: - задържането на представата (или стабилизиране на невронните връзки, ако предпочиташ :winkw:) предпоставя фактите, пък оттам до истината има само една крачка, даже и толкоз няма, май. Това, разбира се, важи само за потенциално възможните ситуации - демек, ако очаквам някой да каже нещо умно или глупаво и т.н., винаги ще намеря фразата, която да го потвърди, особено ако човекът има потенциал и за двете, както сме повечето...Виж, ако очаквам да литне и закръжи наоколо, няма да успея да го видя. (е, поне не без помощни вещества, де)

... и тук естествено, миналия опит, убеждения, страхове и прочее много влияят, даже някъде четох, (и ми прозвуча много убедително), че няма карма. Това, което наричт карма, са всъщност стабилизираните представи, които неизменно възпроизвеждат една и съща реалност, и човекът се върти в кръг, почти като обречен от някаква по-висша сила, която "въздава справедливост"...но няма такава сила - всичко е химия, невронни връзки и стереотипи.

за ревизията е тъй и според мен. то си следва логично и от всичко изписано дотук.:shy:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

snowprincess написа: не знам какви гршки си правила, какви недостатъци имаш, но определено искам такъв човек като теб да ми бъде учител в живота, в твоята дума винаги бих се вслушала :bigsmile:
:shy:е, чак пък учител...точно аз не ти трябвам, вЕрвай ми, виж, за сладки приказки на чаша вино, по може.:winkw:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

never mind написа:
Е бива ли така, Амаранта писала, писала, а ний само едно изречение да отделим по едно и също време :lol:
Така е то - щот съм го написала така, че много да не се разбира какво имам предвид. :lol: Но да, и с вярата има много общо. Както беше казано "едно просено зрънце вяра, може да премества планини" (нещо такова беше, нали) и е така, или поне до сега не съм срещала опровержение.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Мнемозина написа:Махам се, млъквам...
и аз бих се махнала от тая тема и да млъкна по нея, но следващата си е следваща
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

holi_day написа:
аз от 1 година я дебна кога и как ще се предаде на умората
щото всички отдавна подгънахме колене
тц, много държелива, все има какво да каже, все нещо и някой и е интересен
нещо и преработва сега кратуната кой я знай какво
като го измисли ще се покаже
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

holi_day написа:
Ама не ме манипулирай, моля ти се! :grin: Аз пък искам в тая тема да пиша.

Не, не съм уморена, нито пък нещо се тръшкам и приемам нещата кой знае колко емоционално в момента.
Но просто това не е обикновено заяждане или несъгласие или изобщо разговор с друга гледна точка, който може да бъде проведен.
Това вече е фиксация, която е отвъд границите на нормалното. И тия сценки ще продължават.

Идея нямам какво е най-разумно да се направи. Аз да направя, де.
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа: Идея нямам какво е най-разумно да се направи. Аз да направя, де.
Ми направи нещо неразумно тогава. :grin:
Или питай Ести какво предлага. :winkw:
Изображение
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа: Не, не съм уморена, нито пък нещо се тръшкам и приемам нещата кой знае колко емоционално в момента.
Но просто това не е обикновено заяждане или несъгласие или изобщо разговор с друга гледна точка, който може да бъде проведен.
Това вече е фиксация, която е отвъд границите на нормалното. И тия сценки ще продължават.

Това ли измисли?
Както си седяхме и хоп!- фиксирахме се ненормално.:lol:
А ти не искаш да пишеш тук, защото се уплаши - видя, че казах А и понеже знаеш, че има и Б, затова реши да не рискуваш.
Все пак толкова усърдно и методично градиш образ на вечно невинна и насилствено въвлечена в скандали - интересно, как така все теб те завличат. Чудна работа!
А аз ти дадох няколко години време да осъзнаеш, че ако не се правиш на непорочна девственица проблеми с мен няма да имаш.
Нали си умна, защо не се възползва?
Ама пусто ти напира отвътре да го играеш горката несправедливо нацапана с мръсотията в която изобщо, ама изобщо и никога не е ровила.
Така че не се притеснявай, пиши си.
Просто не ме дразни с напъни да се правиш на нещо, което не си.
А от интригите и клюките едва ли ще се откажеш, но там вече не можеш да ме барнеш - другите да му мислят.
Това е.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:
Мнемозина написа: Не, не съм уморена, нито пък нещо се тръшкам и приемам нещата кой знае колко емоционално в момента.

Това ли измисли?
Както си седяхме и хоп!- фиксирахме се ненормално.:lol:
А ти не искаш да пишеш тук, защото се уплаши - видя, че казах А и понеже знаеш, че има и Б, затова реши да не рискуваш.
Все пак толкова усърдно и методично градиш образ на вечно невинна и насилствено въвлечена в скандали - интересно, как така все теб те завличат. Чудна работа!
А аз ти дадох няколко години време да осъзнаеш, че ако не се правиш на непорочна девственица проблеми с мен няма да имаш.
Нали си умна, защо не се възползва?
Ама пусто ти напира отвътре да го играеш горката несправедливо нацапана с мръсотията в която изобщо, ама изобщо и никога не е ровила.
Така че не се притеснявай, пиши си.
Просто не ме дразни с напъни да се правиш на нещо, което не си.
А от интригите и клюките едва ли ще се откажеш, но там вече не можеш да ме барнеш - другите да му мислят.
Това е.

Кво правиш, бе Ести? Кажи за тебе нещо. Стига вече с тва. Някой клон не се ли е опитал да те тресне, напоследък. В смисъл - освен Мнемозина.
Остави я тая Мнемозина!
Такава долна, риш! И зла!

Извинявайте! Тъпите шеги са си ... уви отличителна моя черта. Така ме познават хорта.

Не че не ме вълнува, другото, ама ... кажи кво правиш.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Мнемозина написа:
holi_day написа:
Ама не ме манипулирай, моля ти се! :grin: Аз пък искам в тая тема да пиша.

Мнемоу,
ето ти още една тема за писане. http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=9672
ако не пишеш ти, аз ще пиша вместо теб там и после имай късмета да не направиш това, което ще обещая от твое име :grin:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа: Мнемоу,
ето ти още една тема за писане. http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=9672
ако не пишеш ти, аз ще пиша вместо теб там и после имай късмета да не направиш това, което ще обещая от твое име :grin:
Брех, да му се не види. :lol:
То се е видяло, че няма свобода на словото, ми поне сега ми кажи и какво може да напиша, за да не те ядосам. :blum:
Panta rhei...
Публикувай отговор