Днес,
- Nejimaki-dori
Днес,
реших да се възползвам и да направя една дълга разходка край морето - от Сарафово до мостика в Морската градина и обратно. И с какво се сблъсках. Вървейки по плажната ивица, в посока към солниците, сред излезлите да се попекат хора фиксирах всичко на всичко 2 (две) девойки по цицки (т.е. имаха и време и потенциал за развитие
) и 20-тина (двадесетина) мъже по пишоци. На по метър-два. Към края на плажа имаше и групичка от 5-6, който "усилено" тренираха - едни правеха коремни преси, други вдигаха дъмпели, абе смешна картинка. И жалка. Всичките бяха застаряващи чичета с плешиви темета и "бирени" шкембета. Даже си помислих, че има някаква конспирация. Развалиха ми кефа от разходката, пфу.

"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Re: Днес,
ми и аз съм такъвВсичките бяха застаряващи чичета с плешиви темета и "бирени" шкембета
къде е равноправието:lol:
- Света вода ненапита
явно на тебе ти е забранено да се саблачаш вече...Kent написа:ми и аз съм такъвВсичките бяха застаряващи чичета с плешиви темета и "бирени" шкембета
щом човек стане "чичка" и пусне бирено коремче, му се забранява да се съблича...
Виж подводницата!
защо бяха смешни и жалки?Nejimaki-dori написа: който "усилено" тренираха - едни правеха коремни преси, други вдигаха дъмпели, абе смешна картинка. И жалка.
и аз днес слязох за малко край морето и много се радвах на хората с колелета, имаше и много бягащи, много рибари. въобще хората занимаващи се с някакво физическо усилие са ми много по симпатични от насядалите по кръчмите. и аз бях седнала в кръчма, де, ама много им се радвах на спортуващите. чак им завиждах.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Nejimaki-dori
Щото бяха по пишки и целта им очевадно не беше да поддържат някаква форма, щото такава нямаше. Аз ако бях като тях не бих си развявала карантиите по плажа, имитирайки спортуване. Още повече, че имаше наистина спортуващи хора и контрастът беше меко казано голям.latrevw написа:защо бяха смешни и жалки?Nejimaki-dori написа: който "усилено" тренираха - едни правеха коремни преси, други вдигаха дъмпели, абе смешна картинка. И жалка.
и аз днес слязох за малко край морето и много се радвах на хората с колелета, имаше и много бягащи, много рибари. въобще хората занимаващи се с някакво физическо усилие са ми много по симпатични от насядалите по кръчмите. и аз бях седнала в кръчма, де, ама много им се радвах на спортуващите. чак им завиждах.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Nejimaki-dori
В дрехитеKent написа: ми и аз съм такъв
или в банскитеВ дрехите
не щъ с бански
и не мога
оооо, това съм го пропусналаNejimaki-dori написа: Щото бяха по пишки и целта им очевадно не беше да поддържат някаква форма, щото такава нямаше. Аз ако бях като тях не бих си развявала карантиите по плажа, имитирайки спортуване. Още повече, че имаше наистина спортуващи хора и контрастът беше меко казано голям.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
латентни ексхибици:lol:latrevw написа:оооо, това съм го пропусналаNejimaki-dori написа: Щото бяха по пишки и целта им очевадно не беше да поддържат някаква форма, щото такава нямаше. Аз ако бях като тях не бих си развявала карантиите по плажа, имитирайки спортуване. Още повече, че имаше наистина спортуващи хора и контрастът беше меко казано голям.
с дъмбели и по пишка:rotfl24:
- Nejimaki-dori
Е хубаво, щом не можеш. Аз не съм лош човек. Пък нали си от наще. Само моля ти се не бягай по плажната ивица.Kent написа:или в банскитеВ дрехите
не щъ с бански
и не мога
разбрахме се, аз ходя на нашия плаж заради морето. ама и тука има ... дето бягат и правят конкурс за...най-литъл ммммм .... чебурашка:rotfl24:, но ние там не ходиме:lol:, то до града е точно, а градските плажове не са ми слабост от поне четвърт век:-)Е хубаво, щом не можеш. Аз не съм лош човек. Пък нали си от наще. Само моля ти се не бягай по плажната ивица.
ами даСвета вода ненапита написа:явно на тебе ти е забранено да се саблачаш вече...Kent написа:ми и аз съм такъвВсичките бяха застаряващи чичета с плешиви темета и "бирени" шкембета
щом човек стане "чичка" и пусне бирено коремче, му се забранява да се съблича...
даже има такава реклама...един чичка, има-няма моите години се съблича да плажува, на басейн, показва се и тумбака и щерка му му вика 'Тате, не така изведнъж, не си се намазал с крем, ще изгориш'
Ма той май дори не разбира, или се прави, и с кеф си съблече.
Блажени са бедните духом
е ако бяха в добра физическа форма и данни, нямаше ли да си по толернатнаNejimaki-dori написа:Щото бяха по пишки и целта им очевадно не беше да поддържат някаква форма, щото такава нямаше. Аз ако бях като тях не бих си развявала карантиите по плажа, имитирайки спортуване. Още повече, че имаше наистина спортуващи хора и контрастът беше меко казано голям.latrevw написа:защо бяха смешни и жалки?Nejimaki-dori написа: който "усилено" тренираха - едни правеха коремни преси, други вдигаха дъмпели, абе смешна картинка. И жалка.
ама си права де, трябва да има предупредителни табели...лол
обаче пък в това отношение, виж как никаква глобализация и американско влияние, не ни е докаснало...всеки си прави каквото си иска
Блажени са бедните духом
- Nejimaki-dori
Щях да съм по толерантна, ако се бяха събрали в някакъв участък на плажа, а не се бяха разпростряли в индианска нишка по цялата плажна ивица. Все пак не съм отишла да бера гъби.Sweety написа: е ако бяха в добра физическа форма и данни, нямаше ли да си по толернатна![]()
А "толернатна" не знам какво значи.
- Nejimaki-dori
Казала съм, ма кой да чете. Бяха само 2 двойки, а на фона на останалото, направо си останаха незабелязани. За да задоволя любопитството Ви, ще повторя - бяха девойки и цицките бяха още във фаза развитие, но си изглеждаха доста добре.WALL-E написа:оУбаче за цицките нищо не казА, нали..
Вече може да развихриш въображението си.
- Nejimaki-dori
Това ме подсети за една случка миналата година. Ние сме мъжка махла - повечето семейства сме с по 2 момчета. Та отишли на плаж по мъжки - татковците с децата. Върнаха се видимо разстроени. Разказаха как на плажа било пълно с дърти дебели жени по цици. Направо се отвратили. Казаха, че най-вероятно тоя ден е имало заговор срещу мъжете с цел да оценят какво имат в къщи. Бяха доста потресени, децата също.Kent написа: ми те някой нали също висят и се клатят
съпругите от мъжката махала сигурно са ги наелиNejimaki-dori написа:Това ме подсети за една случка миналата година. Ние сме мъжка махла - повечето семейства сме с по 2 момчета. Та отишли на плаж по мъжки - татковците с децата. Върнаха се видимо разстроени. Разказаха как на плажа било пълно с дърти дебели жени по цици. Направо се отвратили. Казаха, че най-вероятно тоя ден е имало заговор срещу мъжете с цел да оценят какво имат в къщи. Бяха доста потресени, децата също.Kent написа: ми те някой нали също висят и се клатят
за да оценят после бляблябля както казваш:blum:
- Nejimaki-dori
Ооо, сигурно. Наели са ги да им стресират децата и да им объркват представите, предполагамKent написа: съпругите от мъжката махала сигурно са ги наели
за да оценят после бляблябля както казваш:blum:
Виж сега, цялата ти тема води до едно единствено решение на проблема.Nejimaki-dori написа:Това ме подсети за една случка миналата година. Ние сме мъжка махла - повечето семейства сме с по 2 момчета. Та отишли на плаж по мъжки - татковците с децата. Върнаха се видимо разстроени. Разказаха как на плажа било пълно с дърти дебели жени по цици. Направо се отвратили. Казаха, че най-вероятно тоя ден е имало заговор срещу мъжете с цел да оценят какво имат в къщи. Бяха доста потресени, децата също.Kent написа: ми те някой нали също висят и се клатят
Сваляйте банските и тичайте на плажа всички.
Може и в обратен ред.
Panta rhei...
а пъ аз винаги се възхищавам на физически активни хора на по-голяма възрастNejimaki-dori написа: Към края на плажа имаше и групичка от 5-6, който "усилено" тренираха - едни правеха коремни преси, други вдигаха дъмпели, абе смешна картинка. И жалка. Всичките бяха застаряващи чичета с плешиви темета и "бирени" шкембета. Даже си помислих, че има някаква конспирация. Развалиха ми кефа от разходката, пфу.
движението е живот
майка ми напр. има една кошница медали от първенства за хора с увреждания
яд ме е, че не съм се метнала на нея - бяла завист към всеки, който тренира какъвто и да е спорт
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Nejimaki-dori
Дори когато са по Адамово облекло на обществен плаж ли?!holi_day написа: а пъ аз винаги се възхищавам на физически активни хора на по-голяма възраст
движението е живот
яд ме е, че не съм се метнала на нея - бяла завист към всеки, който тренира какъвто и да е спорт
А и тез само имитираха физическа активност.
другия път наблягай само на красивите гледки :)Nejimaki-dori написа:реших да се възползвам и да направя една дълга разходка край морето - от Сарафово до мостика в Морската градина и обратно. И с какво се сблъсках. Вървейки по плажната ивица, в посока към солниците, сред излезлите да се попекат хора фиксирах всичко на всичко 2 (две) девойки по цицки (т.е. имаха и време и потенциал за развитие) и 20-тина (двадесетина) мъже по пишоци. На по метър-два. Към края на плажа имаше и групичка от 5-6, който "усилено" тренираха - едни правеха коремни преси, други вдигаха дъмпели, абе смешна картинка. И жалка. Всичките бяха застаряващи чичета с плешиви темета и "бирени" шкембета. Даже си помислих, че има някаква конспирация. Развалиха ми кефа от разходката, пфу.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и по-добре че не знаеш!...гадно нещо е...много гадноNejimaki-dori написа:...А "толернатна" не знам какво значи.
Блажени са бедните духом
съвременните органи хич ги няма явно.Nejimaki-dori написа:Щях да съм по толерантна, ако се бяха събрали в някакъв участък на плажа, а не се бяха разпростряли в индианска нишка по цялата плажна ивица. Все пак не съм отишла да бера гъби.Sweety написа: е ако бяха в добра физическа форма и данни, нямаше ли да си по толернатна![]()
А "толернатна" не знам какво значи.
добре де..не е ли забранено?!
или аз съм изостанала.
на частен плаж ли трябва да отидеш, за да ти се спестят тези гледки.
как се обръщат нещата, тц,тц,тц..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Nejimaki-dori
Бъркаш ми в раната, начи. Ми нямам си апаратче вече. Любимото ми, вече 8 годишно Канонче А80 ме изостави. Иначе не само снимков, ами и видео матриал щеше да има.WALL-E написа: нито снимков мат`рял приложи, ни обосновка
само се пъне а се оплаква горката
а можеше едни 12 мегапикселови доказателства тунка и на двете тези ..
ку трябва да сме честни най-естествено за човека е евиното или адамово облеклоNejimaki-dori написа:Дори когато са по Адамово облекло на обществен плаж ли?!holi_day написа: а пъ аз винаги се възхищавам на физически активни хора на по-голяма възраст
движението е живот
А и тез само имитираха физическа активност.
другото са културни напъни, ама няма как - влезли сме в тия стереотипи
дано не са имитирали... :)
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
И аз се разходих. По Дондуков от Партийния дом, после по Дунав до Ал Невски, после по жълтите павета до НХГ, после нагоре през градинката и обрато до Ал Невски. И за цялото това разстояние не фиксирах нито една девойка по цицки. Късмет!Nejimaki-dori написа:реших да се възползвам и да направя една дълга разходка край морето - от Сарафово до мостика в Морската градина и обратно. И с какво се сблъсках. Вървейки по плажната ивица, в посока към солниците, сред излезлите да се попекат хора фиксирах всичко на всичко 2 (две) девойки по цицки (т.е. имаха и време и потенциал за развитие) и 20-тина (двадесетина) мъже по пишоци. На по метър-два. Към края на плажа имаше и групичка от 5-6, който "усилено" тренираха - едни правеха коремни преси, други вдигаха дъмпели, абе смешна картинка. И жалка. Всичките бяха застаряващи чичета с плешиви темета и "бирени" шкембета. Даже си помислих, че има някаква конспирация. Развалиха ми кефа от разходката, пфу.