Omnia mea mecum porto*

Все същите
Аватар
Света вода ненапита

Re: Omnia mea mecum porto*

Мнение от Света вода ненапита »

windcolours написа:
Света вода ненапита написа:
ако трябва да кажа някоя добра дума за теб? стига да помогне де... :grin:
оххххх то ако ставаше така....Колко хубави думи съм й казала за себе си....

:lol:
абе, друго си е страничен човек да потвърди... :grin:
Виж подводницата!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

прекрасно казано. Ето ти един възможен отговор :winkw:

Unpretending mediocrity is good, and genius is glorious, but a weak flavour of genius in an essentially common person is detestable. It spoils the grand neutrality of a commonplace character, as the rinsing of an unwashed wine glass spoil a draught of fair water. Nuff said. :winkw:
Remmivs написа:Здравейте!

Може би сте забелязали, а може би не сте, че напоследък доста рядко имам време за тук.

Това, което аз забелязвам обаче е, че дори когато намеря време все по-често ме спохожда липсата на желание.

Защото от място, където всеки даваше най-доброто, най-светлото и най-чистото от себе си това място все повече заприличва на една зловонна клоака задушена от отвратителната атмосфера на злоба, жлъч, омраза, яд (отрова значи на руски, а и на старобългарски) и прочее интересни чувства и емоции.

Винаги съм мислел, че това е временно. Всичко е временно и в този смисъл и това. И това ще мине, казвах си, дори го бях и написал на персийски. Уви. Ще мине, но аз не искам да чакам този момент. Свърши детството дойде юношеството и дори може би на попрището жизнено средата на това място. В смисъл станахме не наивни и невинни деца, а злобни старчета ту би. Както и да е, отплеснах се (сефте).

Искам да ви поздравя всички с една песен, а защо не и с цялия нов албум, супер е. Казва се Innocent Minds.

И да ви пожелая безсмъртие...
_________
* Всичко свое нося със себе си.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

windcolours написа:
Semiramis написа: е, кажи на всички!
или май го беше писала..
белким помогнат за каузата, затуй го написах....:blum:
може ли да кумувам? :grin:

или поне да съм ви фотографа на сватбата? :kiss:

:grin: ако си намериш и кум - може
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

windcolours написа:
ако трябва да кажа някоя добра дума за теб? стига да помогне де... :grin:
оххххх то ако ставаше така....Колко хубави думи съм й казала за себе си....

:lol:
абе, друго си е страничен човек да потвърди... :grin:

:lol: няма сми .. за съжаление
Уинди е супер, но в мен е проблемът
:shy::lol: при все разкрепостеността световна си стоя някаква консерва и това си е

пп
не помагай за решаване на този проблем, плс
добре си ми е :blum:
Последно промяна от Semiramis на 11.05.11, 09:49, променено общо 1 път.

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Света вода ненапита

Semiramis написа:
туй да ти е проблемът... няма да ми е първият път, когато сме били двама кума на една сватба... :grin:
Виж подводницата!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Semiramis написа:
туй да ти е проблемът... няма да ми е първият път, когато сме били двама кума на една сватба... :grin:
я сериозно малко -
ти нали четеш разни работи... странни

чувал ли си, че било грях кръстниците на едно дете да са семейство
и такъв брак се разпадал по дифолт
нещо за кармичните товари било
и като инцест
..

Аватар
Света вода ненапита

Semiramis написа: я сериозно малко -
ти нали четеш разни работи... странни

чувал ли си, че било грях кръстниците на едно дете да са семейство
и такъв брак се разпадал по дифолт
нещо за кармичните товари било
и като инцест
..
кръстникът на един човек (бил той дете, или кръстен по-късно) е ЕДИН... няма семейство, или двама кръстници... говорим за "кръщаване", т.е. приемане на човек в лоното на църквата... тук става на въпрос, че кръстникът на човека е неговият духовен баща. човекът, който ще наставлява новопокръстения в истинския и праведен живот. човекът, който ще "се застъпва пред бога" за грешките на кръщелника си...

а при брака е друго. кумуването на брака е от семейство!!! тук нещата са други. тук семейството кумове трябва, освен да свидетелстват пред бога, че младоженците наистина се обичат и трябва да се оженят, също и да направляват и помагат живота на младото семейство с опита си, за да оцелее брака...
Виж подводницата!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Света вода ненапита написа: кръстникът на един човек (бил той дете, или кръстен по-късно) е ЕДИН... няма семейство, или двама кръстници... говорим за "кръщаване", т.е. приемане на човек в лоното на църквата... тук става на въпрос, че кръстникът на човека е неговият духовен баща. човекът, който ще наставлява новопокръстения в истинския и праведен живот. човекът, който ще "се застъпва пред бога" за грешките на кръщелника си...

а при брака е друго. кумуването на брака е от семейство!!! тук нещата са други. тук семейството кумове трябва, освен да свидетелстват пред бога, че младоженците наистина се обичат и трябва да се оженят, също и да направляват и помагат живота на младото семейство с опита си, за да оцелее брака...
:-) за брака - ок. за кръщаването - и аз така си мислех, обаче такъв опонент имах насреща си! като се запъна - не, ние сме били кумове и и двамата сме кръстници на техните деца. :lol: една приятелка - това.
бе не сте и двамата. сме.
е кой държа бебето де?! и двамата ли!
аз май го държах....

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Може би сте забелязали, а може би не сте, че напоследък доста рядко имам време за тук.

Това, което аз забелязвам обаче е, че дори когато намеря време все по-често ме спохожда липсата на желание.

Защото от място, където всеки даваше най-доброто, най-светлото и най-чистото от себе си това място все повече заприличва на една зловонна клоака задушена от отвратителната атмосфера на злоба, жлъч, омраза, яд (отрова значи на руски, а и на старобългарски) и прочее интересни чувства и емоции.

Винаги съм мислел, че това е временно. Всичко е временно и в този смисъл и това. И това ще мине, казвах си, дори го бях и написал на персийски. Уви. Ще мине, но аз не искам да чакам този момент. Свърши детството дойде юношеството и дори може би на попрището жизнено средата на това място. В смисъл станахме не наивни и невинни деца, а злобни старчета ту би. Както и да е, отплеснах се (сефте).

Искам да ви поздравя всички с една песен, а защо не и с цялия нов албум, супер е. Казва се Innocent Minds.

_________
* Всичко свое нося със себе си.

два дни четъ и осмислям темата ти
ама съм си наясно, че ти си рицар (по убеждение) и няма как пъ да ме оставиш в т.нар. от теб клоака

а Ани Лозанова май е по-добре да се слуша на студиен запис :grin:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

е ми не е честно! сега как ще се отварям на сина ми с разни линкове:mad:
малко е егоистично повечето да чета, ама като нищо не ми идва на ум да напиша какво да правя
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

здрастиииииииииииии
какъв е днешния музикален поздрав
началото на седмицата е по-мъдро от цялата минала
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Това, което аз забелязвам обаче е, че дори когато намеря време все по-често ме спохожда липсата на желание..
накратко - трябва да имаш сърце за тук
време и желанието тогава се намират
Remmivs написа:Защото от място, където всеки даваше най-доброто, най-светлото и най-чистото от себе си това място все повече заприличва на една зловонна клоака задушена от отвратителната атмосфера на злоба, жлъч, омраза, яд (отрова значи на руски, а и на старобългарски) и прочее интересни чувства и емоции.
когато някой троши чинии и му е дискомфортно, можеше да бъде попитан защо го прави и ЧУТ
но колко удобно бе една такава разсеяност и очакване, че това ще мине...

Remmivs написа:Винаги съм мислел, че това е временно. Всичко е временно и в този смисъл и това. И това ще мине, казвах си, дори го бях и написал на персийски. Уви. Ще мине, но аз не искам да чакам този момент. Свърши детството дойде юношеството и дори може би на попрището жизнено средата на това място. В смисъл станахме не наивни и невинни деца, а злобни старчета ту би. Както и да е, отплеснах се (сефте).
аз все още категорично не съм решила, че аз и останалите тук са злобни старчета...
Remmivs написа:Искам да ви поздравя всички с една песен, а защо не и с цялия нов албум, супер е. Казва се Innocent Minds.

и бе сложено началото на ледниковия период
по един елегантен начин, но като изтънчена форма на садизъм :lol:

и да пиша повече около това, нищо няма да променя
не, че се и опитвам
но няма да оставям координати като Ън, защото едва ли на някого са му нужни
пък и аз мога да наминавам...
и да присъствам отсъстващо
тук все повече красноречиво се мълчи, отколкото говори
и "гърми тишината"
сензитивността избледня
говорещите кукли - това би било интересна тема