Според това, което чух по телевизията, ДПС напуска не просто заседанието, а парламента изобщо (не знам може ли така).
Сега ще стане интересно
Сега ще стане интересно
Клик.
Според това, което чух по телевизията, ДПС напуска не просто заседанието, а парламента изобщо (не знам може ли така).
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Сега ще стане интересно
Ако е за форевър:-) значи се отваря парламентарна "дупка" Ниша така да се каже, която нашият скромен, но честен и трудов колектив може да запълни....Мнемозина написа:Клик.
Дупки запълваме всякакви
От кога се мечтая да съм депуПАТКА:-):winkw:, пък след време, ку е рекъл Господ и евроПАТКА:-):winkw:
Аз за друго си мислех вчера...За новия проектозакон за проституцията...
Не знам дали съм споделяла една от неосъществените ми мечти, май да
Сега вече ще мога да стана МАДАМ
Последно промяна от frisky lioness на 14.02.07, 13:21, променено общо 1 път.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
А персонал събрала ли си?frisky lioness написа: Ако е за форевър:-) значи се отваря парламентарна "дупка" Ниша така да се каже, която нашият скромен, но честен и трудов колектив може да запълни....
Дупки запълваме всякакви:winkw:
От кога се мечтая да съм депуПАТКА:-):winkw:, пък след време, ку е рекъл Господ и евроПАТКА:-):winkw:
Аз за друго си мислех вчера...За новия проектозакон за проституцията...
Не знам дали съм споделяла една от неосъществените ми мечти, май да
Сега вече ще мога да стана МАДАМЩе си имам публичен дом
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За парламентарна група питам, не за публичен дом.
Пък и за публичния дом.
Или ще е един и същ?
Panta rhei...
Ако ги няма в парламента, няма да се налага да се пълнят автобуси с гласове! Ще има друга група, която да отстоява "интересите"Мнемозина написа: Не е само фръц-фръц, това ги засяга много сериозно.
на Дружествените капитали на онеПРАВДАНИТЕ и неСВОБОДНИТЕ!
НЕ съм против тях, ама като почнат да се правят на нещипани госпожици...
минава модата на ДПС-то просто. номера са товаМнемозина написа:Клик.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
МАДАМ-и, хората са рекли, че със стари курви нов бардак се не прави!Мнемозина написа: Или ще е един и същ?
А в пЪрлЪмента е така от 1989 година!
Тъ - все тая!
Важното е да се обичаме!
И ако не се пълнят автобуси с гласове, няма да ГИ има толкова много в парламента.Звеневия написа:Ако ги няма в парламента, няма да се налага да се пълнят автобуси с гласове! Ще има друга група, която да отстоява "интересите"Мнемозина написа: Не е само фръц-фръц, това ги засяга много сериозно.
на Дружествените капитали на онеПРАВДАНИТЕ и неСВОБОДНИТЕ!
НЕ съм против тях, ама като почнат да се правят на нещипани госпожици...
Не знам какво разбираш под "тях". Аз имам предвид само и единствено политическото каквото е там (партия или друго) ДПС.
Panta rhei...
- Green Light
А кой да дойде на тяхно място? Неподкупни хора, които искат турците в България да престанат да живеят в най- неплодородните райни и да се занимават с най- нископлатената работа? Такива, които да обясняват на самите турци, че са близо милион и са фактор, и сила?Mila написа:Мен ако питат - най-добре и страната да напуснат.
Последно промяна от Green Light на 14.02.07, 13:32, променено общо 1 път.
Да, точно това е интересното - дали наистина започват все по-малко неща да зависят от тях.Kent написа:минава модата на ДПС-то просто. номера са товаМнемозина написа:Клик.
Според това, което чух по телевизията, ДПС напуска не просто заседанието, а парламента изобщо (не знам може ли така)., вече се по малко неща почват да зависят от тях и резонна е реакцията
Последно промяна от Мнемозина на 14.02.07, 13:54, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Ей! Ма това е в разрез с ПК. Как така ще ги засягаме малцинствата. Ужас!vyara написа:Много добре, че ги засяга. Много отдавна беше крайно време, дет се вика. Ще следя новините с интерес.Мнемозина написа:Не е само фръц-фръц, това ги засяга много сериозно.vyara написа:Фръц-пръц, както се изрази наскоро Пипилота Шантиклер.
Турците са на първо място български граждани, и биха могли да си отстояват правата на тази основа. И то без дъпъсъ да ги лъже, да обещава невъзможни неща и после всички да ги плащаме. Упс, как щях да забравя - и да ни заплашва с етническия мир.Green Light написа:А кой да дойде на тяхно място? Неподкупни хора, които искат турците в България да престанат да живеят в най- неплодородните райни и да се занимават с най- нископлатената работа? Такива, които да обясняват на самите турци, че са близо милион и са фактор, и сила?Mila написа:Мен ако питат - най-добре и страната да напуснат.
То и таксиждиите са сила, както вече се видя - и при това много по-мобилна и разполагаща с радио-връзка във всеки момент, и к'во, това осигурява ли им правота?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това е най-лесно:-) Не мислиш ли.Мнемозина написа:
А персонал събрала ли си?
За парламентарна група питам, не за публичен дом.![]()
Пък и за публичния дом.
Или ще е един и същ?
За персонала говоря...
и в двата случая. икономически ще е най-изгодно да е един и същ.
Обаче аз си мислех ние от 3о4о-то да запълним така появилата се празнина в парламента
Така че ще търся девойки другаде
ЛюбовтЪт ще спаси света

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ще ги засягаме с най-голямо уважение и най-добри чувства, и с подходящата за това ПК-терминология.Remmivs написа:Ей! Ма това е в разрез с ПК. Как така ще ги засягаме малцинствата. Ужас!vyara написа:Много добре, че ги засяга. Много отдавна беше крайно време, дет се вика. Ще следя новините с интерес.Мнемозина написа:Не е само фръц-фръц, това ги засяга много сериозно.vyara написа:Фръц-пръц, както се изрази наскоро Пипилота Шантиклер.
Panta rhei...
Самото съществуване на дЪпЪсЪ е в разрез с ПК, при положение че по конституция всички етноси у нас имат равни права.Remmivs написа:Ей! Ма това е в разрез с ПК. Как така ще ги засягаме малцинствата. Ужас!vyara написа:Много добре, че ги засяга. Много отдавна беше крайно време, дет се вика. Ще следя новините с интерес.Мнемозина написа:Не е само фръц-фръц, това ги засяга много сериозно.vyara написа:Фръц-пръц, както се изрази наскоро Пипилота Шантиклер.
Май за нашата скромна, като численост, република е доста множко да има толкова много "законотворци"...Мнемозина написа:
Тъй че за следващи избори ще има по-малко харчове за предизборна агитация, рекламни клипове, незнайно как платени сЪ партийни пари... Рахат...
Фриски сЯ кат набере жрици, и с автобуса по магистралата - ФУК в кулоарите! Поне парламентарния контрол да стане атракция...
Може, и ние по последно преброяванеfrisky lioness написа:
Това е най-лесно:-) Не мислиш ли.
За персонала говоря...
и в двата случая. икономически ще е най-изгодно да е един и същ.
Обаче аз си мислех ние от 3о4о-то да запълним така появилата се празнина в парламента
Така че ще търся девойки другаде
ЛюбовтЪт ще спаси света:winkw:
Обаче аз не ща да си хабя младостта там.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот не знаеш къф шъ е купон:lol::lol::winkw:Мнемозина написа:Обаче аз не ща да си хабя младостта там.

А кюфтета по 36 стинки не щеш ли???:blum:Мнемозина написа: Може, и ние по последно преброяванесме трийсетина души.
Ни ща. Аз съм ВисокоМоралнаЛичност и кюфтета под 50 ст. не употребявам.4avdar4e написа:А кюфтета по 36 стинки не щеш ли???:blum:Мнемозина написа: Може, и ние по последно преброяванесме трийсетина души.
Panta rhei...
-
Гост
Мнемозина написа:Ни ща. Аз съм ВисокоМоралнаЛичност и кюфтета под 50 ст. не употребявам.
По 3.6 искаш да кажеш може би. Или не, сетих се, плащат ти 36 лева на изядено кюфте.4avdar4e написа:А кюфтета по 36 стинки не щеш ли???:blum:Мнемозина написа: Може, и ние по последно преброяванесме трийсетина души.
Ето за това говоря аз, Лейди Мила. И на Грийн го показах, но съм сигурен, че не го е прочел.Mila написа:ОК, явно говорим за различни неща, спирам.Remmivs написа:Напротив. Самото съществуване на ДПС е ПК в действие.Mila написа:Самото съществуване на дЪпЪсЪ е в разрез с ПК, при положение че по конституция всички етноси у нас имат равни права.
И честит нов аватар.
http://www.users.bigpond.com/smartboard/pc.htm
- frisky lioness
- Обратна връзка:
"Ако до всяко добро същество застане поне още едно....."Мнемозина написа: Аз съм ВисокоМоралнаЛичност
Нали и аз това казвам:lol::lol::winkw:
Ех, какъв живот ще е ...
Кат няма ляб ще мааме кифтета. Тва перефразирано от онзи приказка за пастите:-):winkw:

frisky lioness написа:"Ако до всяко добро същество застане поне още едно....."Мнемозина написа: Аз съм ВисокоМоралнаЛичност
Нали и аз това казвам:lol::lol::winkw:
Ех, какъв живот ще е ...
Кат няма ляб ще мааме кифтета. Тва перефразирано от онзи приказка за пастите:-):winkw:
Panta rhei...
Добре, де, ама аз едно не мога да разбера (по-точно разбирам, но не приемам): меренето с различен аршин. Що така за нашенски парламент могат да гласуват всички, а за ЕП - само "уседналите"??? Това всъщност си е вид дискриминация, не ли?Мнемозина написа:Клик.
Я, моля, някой да ми обясни като на трайно уседнала:winkw:
Това и аз не го знам, но тази идея витае преди всеки избори. И няма да се учудя, ако този пробив остане и за следващите. Какви се задават после, май местни, а при тях е още по-логично да гласуват само уседналите.4avdar4e написа:Добре, де, ама аз едно не мога да разбера (по-точно разбирам, но не приемам): меренето с различен аршин. Що така за нашенски парламент могат да гласуват всички, а за ЕП - само "уседналите"??? Това всъщност си е вид дискриминация, не ли?Мнемозина написа:Клик.
Според това, което чух по телевизията, ДПС напуска не просто заседанието, а парламента изобщо (не знам може ли така).![]()
Я, моля, някой да ми обясни като на трайно уседнала:winkw:
Добре е периодично да се преминава от уседнало в улегнало състояние.
Panta rhei...
Възвратно-постъпателно?Мнемозина написа:Това и аз не го знам, но тази идея витае преди всеки избори. И няма да се учудя, ако този пробив остане и за следващите. Какви се задават после, май местни, а при тях е още по-логично да гласуват само уседналите.
Добре е периодично да се преминава от уседнало в улегнало състояние.Движение трябва да има!
За местните е ясно и логично. И аз няма да ида във Видин, примерно, да гласувам за кмет и съветници. Обаче за парламентарните... Защо един студент в Холандия (пак примерно) да няма право да гласува за тези, които ще решават бъдещето му??? Чудя си се...Мнемозина написа: Това и аз не го знам, но тази идея витае преди всеки избори. И няма да се учудя, ако този пробив остане и за следващите. Какви се задават после, май местни, а при тях е още по-логично да гласуват само уседналите.
Добре е периодично да се преминава от уседнало в улегнало състояние.Движение трябва да има!
А туй улегналото ме тегли от обед още
Уф, какви сте енергични!Remmivs написа:Възвратно-постъпателно?Мнемозина написа:Това и аз не го знам, но тази идея витае преди всеки избори. И няма да се учудя, ако този пробив остане и за следващите. Какви се задават после, май местни, а при тях е още по-логично да гласуват само уседналите.
Аз нещо по-мързеливо си представях...
Panta rhei...
Ний само ще показваме, как се свети!Мнемозина написа:Аз нещо по-мързеливо си представях...
постъпателно-възвратно?Мнемозина написа:Уф, какви сте енергични!Remmivs написа:Възвратно-постъпателно?Мнемозина написа:Това и аз не го знам, но тази идея витае преди всеки избори. И няма да се учудя, ако този пробив остане и за следващите. Какви се задават после, май местни, а при тях е още по-логично да гласуват само уседналите.
Аз нещо по-мързеливо си представях...
я да видим сега - начи за ЕП могат да гласуват жители на страна, членка на ЕС,
като всяка страна избира правилата за гласуване. Общо взето се държи на това да няма (полова
)
дискриминация и да са навършили 18. Га се не лъжа, мога да гласувам и за друг от депутатите, да не е бугарин, май - имаше нещо такова...
Ако българските турци, живеещи в Станбул не гласуват, трябва ли да не гласуват и българит, живеещи в Белрин, Ванкувър и Лондон? Щото нали - да мерим за всички еднакво.
И освен това - харесва ни или не, това са български граждани и трябва да се отнасяме с тяк като към такива. Що да не гласуват, а? И що да си създаваме етнически проблеми заради вота за Европарламент? Това е политическо късогледство (ПК
)
като всяка страна избира правилата за гласуване. Общо взето се държи на това да няма (полова
дискриминация и да са навършили 18. Га се не лъжа, мога да гласувам и за друг от депутатите, да не е бугарин, май - имаше нещо такова...
Ако българските турци, живеещи в Станбул не гласуват, трябва ли да не гласуват и българит, живеещи в Белрин, Ванкувър и Лондон? Щото нали - да мерим за всички еднакво.
И освен това - харесва ни или не, това са български граждани и трябва да се отнасяме с тяк като към такива. Що да не гласуват, а? И що да си създаваме етнически проблеми заради вота за Европарламент? Това е политическо късогледство (ПК