Реклами
Re: Реклами
страхотно!!!
колко "нива" има?!
макс да ме размее
и ритъмът е супер
...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
сигурно усещането му е като да те няма...тебе например...bead_ написа:защо пък да я няма?!
откакт станаха последните скандали тука е също като ония Ивайло, стои подпийнал и приказлив на една пейка и вика 'Всички си отидоха'
...
да, много е прятна рекламата, гледах малко, но не разбрах какво се рекламира...
онова интерктивно клипче в you tube за мечката беше по-wicked
Блажени са бедните духом
мене ме има от 19.. г. насамSweety написа:сигурно усещането му е като да те няма...тебе например...bead_ написа:защо пък да я няма?!
just perfect
...а тяло?bead_ написа:мене ме има от 19.. г. насамSweety написа:сигурно усещането му е като да те няма...тебе например...bead_ написа: защо пък да я няма?!плановете ми са да продължавам с същия дух
Блажени са бедните духом
...а тяло?[/quote]Sweety написа:
мене ме има от 19.. г. насамплановете ми са да продължавам с същия дух
тялото го ъпгрейдвам
just perfect
bead_ написа:тялото го ъпгрейдвам
...жена му на един бивш колега си направи бюст...и сега ходели на Mykonos, моля ти се. поотделно!
а пък една нейна приятелка трябвало да ходи 5 години подред докато си намерила някакъв богат бразилец...
а бе...доктори..от БГ
...
пък мойто тяло още е на етап изпитвания за качество...още пуша...и кога ще го използвам?!
Блажени са бедните духом
- Света вода ненапита
че то може ли повече да се ъпргрейдва? мислех, че си ударила макса на максимума...bead_ написа:
тялото го ъпгрейдвам
Виж подводницата!
е, ти кво сега искаш да кажа, че се даунгрейдва лиСвета вода ненапита написа:че то може ли повече да се ъпргрейдва? мислех, че си ударила макса на максимума...bead_ написа:
тялото го ъпгрейдвам
just perfect
- Света вода ненапита
сакън! с такова съвършенство шега не бива!bead_ написа: е, ти кво сега искаш да кажа, че се даунгрейдва ли
Виж подводницата!
- Green Light
Тебе те има от деветнайсет години и догодина пак от деветнайсет ще те има, и по-догодина пак от 19 и така.Тва ние много добре го знаеме.bead_ написа:
мене ме има от 19.. г. насамплановете ми са да продължавам с същия дух
Кво ще кажеш за рекламата?
много яка, с намек за еротика, с изключителна визия, пипната отвсякъдеGreen Light написа:
Кво ще кажеш за рекламата?
just perfect