любопитно за Кусто
любопитно за Кусто
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Не ме разсейвай, а ми обясни какво ги е изяло там в тунела? И какво има на дъното на езерото? И Хитлер участва ли или не участва?WALL-E написа:на голо щото нема как срс-та де...Мнемозина написа: "На живо" се казва обикновено.
освен ко не са на некво тъмно место разположени хантенките
а матряла си е за срс-та определено![]()
п.п. забрайх
на живо, ша ни бие макето
Като в "Изгубени" се почувствах... и малко в "Черната лагуна".
Panta rhei...
ти още малко и гностицизма в "пинокио" ще искаш сдъФкано ти обЕсняМнемозина написа: Не ме разсейвай, а ми обясни какво ги е изяло там в тунела? И какво има на дъното на езерото?
аз съм на хронорар
кат веса ганчева
п.п. и произведението съ казва "синята лагуна" и е неква романтика
и ходят разголени прилично
не кат теб дет и пролетта не ти действа, а само на кокошката ти
Тц, "Синята лагуна" си е "Синята лагуна", а "Черната лагуна" си е "Черната лагуна". И там ходят още по-прилично разголени.WALL-E написа:ти още малко и гностицизма в "пинокио" ще искаш сдъФкано ти обЕсняМнемозина написа: Не ме разсейвай, а ми обясни какво ги е изяло там в тунела? И какво има на дъното на езерото?
аз съм на хронорар
кат веса ганчева
п.п. и произведението съ казва "синята лагуна" и е неква романтика
и ходят разголени прилично
не кат теб дет и пролетта не ти действа, а само на кокошката ти![]()
Ей затова си остава човек неграмотен - щото никой не иска да му обЕснява.
Историята с Васа Ганчева ме вкара в пълен потрес. Кой кого, моля ви се, да разобличи, и кой да я уволни накрая, възмутено.
Panta rhei...
Прочетох я, Уол-и. Какво да ти кажа...
Абе, на такива "статии", които са само преразказ на чути чужди разкази, непотвърдени с никакви доказателства, имам твърдото правило да не вярвам.
И след прочитането им ми остава нещо като киселини в стомаха, ама разположени по-горе, в мозъка.
Абе, на такива "статии", които са само преразказ на чути чужди разкази, непотвърдени с никакви доказателства, имам твърдото правило да не вярвам.
И след прочитането им ми остава нещо като киселини в стомаха, ама разположени по-горе, в мозъка.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Света вода ненапита
Re: любопитно за Кусто
тия жители на антарктида, явно, са много странна порода македонци егати...WALL-E написа:Тайната експедиция на Кусто
Виж подводницата!
- Green Light
Ха-ха-ха!Света вода ненапита написа:тия жители на антарктида, явно, са много странна порода македонци егати...
България, Гърция и Албания нямат право на територии и станции на Антарктида - те са си исконно македонски!
Последно промяна от АВе на 30.05.11, 12:53, променено общо 1 път.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
dnes.dir.bg/news/uikend-ivan-i-andrey-vasa-gancheva-8727734?nt=9Green Light написа:Какво е станало с Васа Ганчева?
И коя беше тя?
Така е, да.vyara написа:С някои неща човек не трябва да прави компромиси. Ще плати скъпо за това, че се продава евтино и на парче.Мнемозина написа: Историята с Васа Ганчева ме вкара в пълен потрес. Кой кого, моля ви се, да разобличи, и кой да я уволни накрая, възмутено.
Но се разсмях, като видях откъде са я уволнили.
И Иван и Андрей, които си търсят скандали, и изобщо...
Panta rhei...
ми..интересно четиво за разтуха 
макар да се опира на 50% на исторически факти
другото няма как да го знаем дали е истина
но пък е поднесено с интригуваща сюжетна линия
се едно писано от майкъл крайтън
което не изключва и тази част да е истина

макар да се опира на 50% на исторически факти
другото няма как да го знаем дали е истина
но пък е поднесено с интригуваща сюжетна линия
се едно писано от майкъл крайтън
което не изключва и тази част да е истина
бе..по всички исторически анали твърдят, че са от окупираната от германците македонияСвета вода ненапита написа: тия жители на антарктида, явно, са много странна порода македонци егати...
уж си легнах ма нъл не ми спира да ми щрака из главата сека мисъл..и съ пробудих пакАмаранта написа: но за Кусто имам спомен, че изпълнява поръчки - нали ходи да кръжи с хеликоптер над нашийо АЕЦ, и да вика, че требе да се затвори.
споко, не по темата, а по проектите дето ръчкам у момента
будител требе съ прекръстя, щот съ будя по нощите
та..за оня полет на кусто
давам само моята гледна точка от може би малко различен ъгъл
не знам на кого е изпълнявал поръчка
но тогава разбрах кво е "национална сигурност"
колкото и да ме беше яд на него, че иска а ми спре тока
всъщност като обществено позната и призната личност посочи точка у БГ дето не бива а се пипа с пръст
и цяла еуропа съ дигна и направи "зона забранена за полети"
сложиха зенитни батареи воколовръст и ауакси летяха денонощно
щото милошевич ко беше пратил 1-2 ракетки къдетам, западна еуропа щеше да яде яко дръвце заедно с много наши села и градове на север от балкана
остави великите сили да си направят 1-2 обекта на твоя територия с глобална зависимост
и глей после как ще си те защитават от регионалните конфликти без пари и без да искат нещо от тебе
щото са техните интереси де..тук никво чуФство кат пацифизъм не е налично- само интереси
що не сложиха зенитки и до нефтохима
а аеца-на който и да е щеше да действа глобално без оглед на граници
та..не кусто ни затвори блоковете
затвориха ги после страховете на еуропата заради мечката дет ни обсебва
а тех си ги е страх от мечката сибирска, щото са и яли гайлето
по онова време кусто събуди европата да ни осигури щит
и го направи, щот квот се случва у наща градинка за 3 часа според розата на ветровете стига до мюнхен
звучи странно твърдението ми, нали
- Piqndurnik
Които страхове пак мечката основно ги насажда, щото нали трябва да си продава газО*WALL-E написа: ...
та..не кусто ни затвори блоковете
затвориха ги после страховете на еуропата заради мечката дет ни обсебва
а тех си ги е страх от мечката сибирска, щото са и яли гайлето
по онова време кусто събуди европата да ни осигури щит
и го направи, щот квот се случва у наща градинка за 3 часа според розата на ветровете стига до мюнхен
...
*Да не се бърка с "гъзО". Това, за жалост, ние си го продаваме и то (пак за жалост) за жълти стотинки.
Наздраве 
гъзо си е нашPiqndurnik написа:
Които страхове пак мечката основно ги насажда, щото нали трябва да си продава газО*
*Да не се бърка с "гъзО". Това, за жалост, ние си го продаваме и то (пак за жалост) за жълти стотинки.
ако имаш достъп, разгледай списъка за приватизация обявен
от който искат а земат 250милки тия наще
толко са нужни а се дадат некви добавки към пенсиите
щот идат изборе
гъза си е наш и тея "наще" го разпродават
ма кат видиш списъка и ти ще се смееш през сълзи
щот от всеко отделно бих зел по повечко
например "бултартъпак", 30%ната държавна квота у ЕРП-тата..
идиоти са избирателите, идиоти си и избираме
то не, че имаме алтернатива де
едни и същи мутри от 20 години насам
и после ми се карат що съм искал а емигрирам
ми да,Green Light написа:Ми странно звучи.
нормално би звучало на фона на последните новини следното:
"дигаме цените на хляба 3-но, за да предпазим населението на БГ от затлъстяване"
не ли?!
примерно
Топлофикациите поискаха по-скъп ток
- Green Light
Бе тва е световна напаст. Но се знае от отдавна че така ще стане. Когато се изказвах анти био- парнико - истериите тогава бях написал тук че има много по- страшни и непосредствени еко заплахи. Това е недостатъка на храна и на вода. Поскъпването е неизбежно. В Африка и Азия тва поскъпване ще се мери с хиляди животи, а тука с нелегална емиграция, престъпност, болести...WALL-E написа:ми да,Green Light написа:Ми странно звучи.
нормално би звучало на фона на последните новини следното:
"дигаме цените на хляба 3-но, за да предпазим населението на БГ от затлъстяване"
не ли?!
примерно
Топлофикациите поискаха по-скъп ток
Знае се. Не виждам конспирация.
- Piqndurnik
Рано или късно, все ще се случи. Населението се увеличава непрекъснато. Колкото и да се увеличава ефективността при производството на храни, все някога ще настъпи момент, в който, каквото и да се прави, храната няма да стига. Номера е, да не си на дъното.Green Light написа:Бе тва е световна напаст. Но се знае от отдавна че така ще стане. Когато се изказвах анти био- парнико - истериите тогава бях написал тук че има много по- страшни и непосредствени еко заплахи. Това е недостатъка на храна и на вода. Поскъпването е неизбежно. В Африка и Азия тва поскъпване ще се мери с хиляди животи, а тука с нелегална емиграция, престъпност, болести...
Знае се. Не виждам конспирация.
Наздраве 
човечеството върви към естествения си край. тва виждам аз с просто, невъоръжено око. затва бързам уикенда да играя тенис, вечер да пия коктейли и пр.Green Light написа: Знае се.
п.п. честит първи юни! а във връзка с темата... лапетата, ако знаят кво ги чака хич няма да си направят труда да се събудят утре
just perfect
- Green Light
Тва е готина мисъл. Има да ни завиждат...bead_ написа:човечеството върви към естествения си край. тва виждам аз с просто, невъоръжено око. затва бързам уикенда да играя тенис, вечер да пия коктейли и пр.Green Light написа: Знае се.
п.п. честит първи юни! а във връзка с темата... лапетата, ако знаят кво ги чака хич няма да си направят труда да се събудят утре
Мнемозина написа:Така е, да.vyara написа:С някои неща човек не трябва да прави компромиси. Ще плати скъпо за това, че се продава евтино и на парче.Мнемозина написа: Историята с Васа Ганчева ме вкара в пълен потрес. Кой кого, моля ви се, да разобличи, и кой да я уволни накрая, възмутено.
Но се разсмях, като видях откъде са я уволнили.
И Иван и Андрей, които си търсят скандали, и изобщо...
http://www.sofia-press.com/%D0%BF%D0%BE ... 0%B8%D0%B8
за протокола, не че ще коментирам освен
http://www.sofia-press.com/%D0%BF%D0%BE ... 0%B1%D0%B6
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.