То е ясно че няма да си кажете, ама
То е ясно че няма да си кажете, ама
Рапортувайте - кой пиян, кой влюбен, кой и трите!?
Абе, защо на 14 февруари и на 8 март заведенията са пълни с напращели момци?! А момите едни такива, никви?
Една кака пее... :)
Абе, защо на 14 февруари и на 8 март заведенията са пълни с напращели момци?! А момите едни такива, никви?
Re: То е ясно че няма да си кажете, ама
Звеневия написа:Рапортувайте - кой пиян, кой влюбен, кой и трите!?
Във Варна доколкото надзърнах за малко![]()
заведенията бяха пълни с напращяли моми, а по улиците се разкарваха тшедушни момци с китки
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Мноу наблюдателен си бил, тц-тц-тц...Аз си бях вкъщи и не знам по заведенията кво е ставало.Звеневия написа:Рапортувайте - кой пиян, кой влюбен, кой и трите!?
И трите, бе... и трите.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Понеже се разходих - веднъж до ДГ - все покрай едни гадни аквариуми, наречени заведения, втори път за мръвки - пак същото и трети път за компири - познай колко заведения има около нас...[unknown] написа:Мноу наблюдателен си бил, тц-тц-тц...Аз си бях вкъщи и не знам по заведенията кво е ставало.
И трите, бе... и трите.:lol:
Ей, току феромон накуп не съм помирисвал никогаШ!
И к'во - днес не е "празник" и момците са спихнати, забързани, чорлави.
Момите не съм ги заглеждал!
Е те са Дофторицата кат си доде таман ще имаме голяяяям повод!Gaspode написа:Ми да бяхме се организирали нещо поне за напиването... А то така самосиндикално пиенето не върви...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Как шъ не е празник? Празник е, бе!Звеневия написа:Понеже се разходих - веднъж до ДГ - все покрай едни гадни аквариуми, наречени заведения, втори път за мръвки - пак същото и трети път за компири - познай колко заведения има около нас...[unknown] написа:Мноу наблюдателен си бил, тц-тц-тц...Аз си бях вкъщи и не знам по заведенията кво е ставало.
И трите, бе... и трите.:lol:
Ей, току феромон накуп не съм помирисвал никогаШ!
![]()
И к'во - днес не е "празник" и момците са спихнати, забързани, чорлави.
Момите не съм ги заглеждал!...одъртявам ли, що ли?
Наздраве!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
ние и тритеЗвеневия написа:Рапортувайте - кой пиян, кой влюбен, кой и трите!?
ноу добре
чакам Докторка с нетърпение
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз снощи се разболяхЗвеневия написа:Рапортувайте - кой пиян, кой влюбен, кой и трите!?
Почти нямаше купон. Бяхме си в къщи и си легнах много рано
Рапорт даден!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ми аз кат предлагах да се сбираме всеки последен Петък на месеца що се опнахте кат прани гащи всите? Който може - идва. Който не може - нектс тайм :)Gaspode написа: Че ний ако все нея я чакаме за повод бая ще ги разредим и без туй редките сБИРАния
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Малеееmaggot написа:Ми аз кат предлагах да се сбираме всеки последен Петък на месеца що се опнахте кат прани гащи всите? Който може - идва. Който не може - нектс тайм :)Gaspode написа: Че ний ако все нея я чакаме за повод бая ще ги разредим и без туй редките сБИРАния
Кога си предложила па аз не съм видЕл? Че то това си е мое редовно предложение...
Аз викам да го приемем на първо четене... все ще се сберем няколко човека... а то при нас и двама вече са тълпа :)
Само трябва да фиксираме и мястото и сме готови
Звеневия написа:Рапортувайте - кой пиян, кой влюбен, кой и трите!?
Dark написа:ние и трите![]()
[unknown] написа: И трите, бе... и трите.:lol:
АБЕ КОЕ Е ТРЕТОТО?vyara написа:Тъй че освен с второто и третото (без напиването сиреч) с друго не мога да се похваля
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добро е като идеяmaggot написа:Ми аз кат предлагах да се сбираме всеки последен Петък на месеца що се опнахте кат прани гащи всите? Който може - идва. Който не може - нектс тайм :)Gaspode написа: Че ний ако все нея я чакаме за повод бая ще ги разредим и без туй редките сБИРАния

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Кафето зарантаЗвеневия написа: АБЕ КОЕ Е ТРЕТОТО?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
"прани гащи" е супер изразmaggot написа:Ми аз кат предлагах да се сбираме всеки последен Петък на месеца що се опнахте кат прани гащи всите? Който може - идва. Който не може - нектс тайм :)Gaspode написа: Че ний ако все нея я чакаме за повод бая ще ги разредим и без туй редките сБИРАния
така де, кърти мивки и лепи плочки /аз малко на чалга вълна, че все на такива места ме водят в знак на почит и уважение/
става, аз с удоволствие, когато съм в София с гранде удоволствие /щото квалифицирам за тираджийка в момента
- Dark Angel
що викаш не разбирамЗвеневия написа:Dark написа:...щото квалифицирам за тираджийка в моментаНА ЛЯВАТА СЕДАЛКА ЛИ ЩЕ СИ?
аз обикалям активно Родината, за да я обикна още повече, таз седмица 3 иляди км и утре евентуално още мъннико
сега трябва да намеря сили да стигна до офиса, а ме мързиииииии, са ще си направя пак кафе
- Dark Angel
Звеневия написа:ВОДКА!Dark написа:...пак кафе
Викам, щото сЪ изумих - ти с твойте 46,324 гр. връткаш един такъв голЭЭЭЭм сервоподпомогнат облечен в черна кожа волан на ТИР!!!
А като натиснеш клаксона и на дрУгите мъжове им излизат хемороиди!
след като изпих 2-рото бозаво кафе, отидох пеша на работа, минАх под Ваште прозорци и аха да звънна да ми направите едно кафе дето ще напука порцелана на чашата
ама на, срам ме е. и още повече ме е срам, щото телефона на Чавдарче е нейде у домА...нда.....каква съм заспала.....
Верно си червена шапка!Dark написа:минАх под Ваште прозорци и аха да звънна да ми направите едно кафе дето ще напука порцелана на чашата
ама на, срам ме е. и още повече ме е срам, щото телефона на Чавдарче е нейде у домА...нда.....каква съм заспала.....
Кафемашината е с таймер и работиот 6 до 12 ... Ако искаш ела - ще я пусна пак!
И ВОДКА има!
- Dark Angel