затова почвам аз - синът ми е с убийствен бал от 35,1 от 36 макс, което означава, че влиза навсякъде
Много сме щастливи и просто се налага да се изфукам
супер, значи и след 3 години пак ще сте така!maggot написа:Ауууу, бра'ос! Бра'ос на детето!![]()
Е дано ни ние сме така след 3 години - за сега сме с подобен резултат ама на малките матури
latrevw написа:Чакам, чакам някой да се похвали, ама не се трае вече
затова почвам аз - синът ми е с убийствен бал от 35,1 от 36 макс, което означава, че влиза навсякъде
Благодаря, Семи :)Semiramis написа: какво ще си изберете? ЕГ?
приемат се и почерпки...:lol::lol:
въобще няма да слагам изчервено човече!
Честито, Лат!:bigsmile:latrevw написа:Чакам, чакам някой да се похвали, ама не се трае вече
аре ве, може ли пак чак такава скромност точно в такъв момент?!latrevw написа:Чакам, чакам някой да се похвали, ама не се трае вече
latrevw написа:Чакам, чакам някой да се похвали, ама не се трае вече
Следващото и фукане ще е като го ожени вероятно :)majemela4ka написа:latrevw написа:Чакам, чакам някой да се похвали, ама не се трае вече
Бравос на младежа!!!
И се фукай по-често, плз!
Яко! Ма аз си знаех. Супер, браво, много се изкефих. Страхотен е той! Във всичко да е все така му пожелавам. Но то това е къде пожелание, къде предсказание. Най- важната предпоставка за успех е успеха.latrevw написа:Чакам, чакам някой да се похвали, ама не се трае вече
Така е - това е крайно наложително!:lol:latrevw написа:Чакам, чакам някой да се похвали, ама не се трае вече
Нямам седмокласник/чка и надали в близките години, но се радвам за теб и детенцето ти.latrevw написа:Чакам, чакам някой да се похвали, ама не се трае вече
Браво!latrevw написа:Чакам, чакам някой да се похвали, ама не се трае вече
благодаря на всички :)Мнемозина написа: Браво!
Все така да я карате с учението...
аз казвам математическа с информатика, а английския в свободното времеlatrevw написа:благодаря на всички :)Мнемозина написа: Браво!
Все така да я карате с учението...
я споделете какво мислите, че е по-добре математическа или езикова гимназия. Той/ ние е/сме решили уж МГ с информатика, но аз се раздирам от колебания дали не е по-добре да е в английската?
той иска и двете по възможност
дааа, той твърдо заяви вече МГ с информатикаSweety написа: аз казвам математическа с информатика, а английския в свободното време![]()
ти май беше казвала, че си го пращала на езикови вакнции в Англия
а бе по горе прочетох за плановете ви да учи в Англи след 12 клас, от просто любопитство...как го планирате това?
от догодина вдигат таксите за университетите толкова много, че не е за вярване!
аз от сега ми настръхва косата само като си помисля за какви пари става въпрос
парите са страховити, поне за мене де...latrevw написа:дааа, той твърдо заяви вече МГ с информатикаSweety написа: аз казвам математическа с информатика, а английския в свободното време![]()
ти май беше казвала, че си го пращала на езикови вакнции в Англия
а бе по горе прочетох за плановете ви да учи в Англи след 12 клас, от просто любопитство...как го планирате това?
от догодина вдигат таксите за университетите толкова много, че не е за вярване!
аз от сега ми настръхва косата само като си помисля за какви пари става въпрос
да ти кажа честно не съм разбрала какви ще са таксите, но принципно само сме мислили да е САЩ или Англия. Кажи за какви пари става въпрос?
Мисля да взема кредит, до сега не съм, но за образованието му няма да се колебая въобще; надявам се да намерим начин