Полицейщини!
- Света вода ненапита
Полицейщини!
Виж подводницата!
Re: Полицейщини!
Така си е. Ама ти пък все искаш да те разкрепостяват. Е докъде, кажи ми?Света вода ненапита написа:Закрепостяват ни!
Panta rhei...
Хем да, хем май не съвсем.АВе написа:Това някаква предизборна дебилщина ли е или...?
Направиха го заради изборния туризъм - за да не може да се регистрират по сто души на един адрес. Но и за да не може да се самовъдворяват в чужди жилища хора без проблем - или нещо от сорта. В последното има някаква логика.
Panta rhei...
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-s ... 6453?nt=11
700 000 човека вземат вдовишки пенсии?! това какво е? нещо като половината пенсионери са овдовели? Никога не съм знаела при какви условия се взима тази пенсия...ама много голяма ми се видя тази бройка
700 000 човека вземат вдовишки пенсии?! това какво е? нещо като половината пенсионери са овдовели? Никога не съм знаела при какви условия се взима тази пенсия...ама много голяма ми се видя тази бройка
Блажени са бедните духом
Когато един от сем. пенсионери умре, останалият жив от съпружеството получава половината от пенсията на починалия. Само половината! Не че тя не е напълно изплатена приживе от починалия, нали...Sweety написа:http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-s ... 6453?nt=11
Държавата я бОли, имаше такова изказване по ТВ наскоро, че все жени били вдовствали и получавали половината от по-голямата пенсия в семейството. И това ти е супер спец от Социалното м-во.
Да говорим ли за морал или... по-добре да не говорим.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Nejimaki-dori
Малко взимат половината - моето свеки взима 20%АВе написа:Когато един от сем. пенсионери умре, останалият жив от съпружеството получава половината от пенсията на починалия. Само половината! Не че тя не е напълно изплатена приживе от починалия, нали...Sweety написа:http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-s ... 6453?nt=11
Държавата я бОли, имаше такова изказване по ТВ наскоро, че все жени били вдовствали и получавали половината от по-голямата пенсия в семейството. И това ти е супер спец от Социалното м-во.
Да говорим ли за морал или... по-добре да не говорим.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Единственото, което съзрях е опит да се въведе някакъв ред. Може и да греша!Света вода ненапита написа:Закрепостяват ни!
Кое всъщност е полицейщина, Сър?
- Света вода ненапита
нещо се бъркаш драги... от известно време получават 20%... затова и искат не толкова да вдигнат сумата, колкото процента...АВе написа: Когато един от сем. пенсионери умре, останалият жив от съпружеството получава половината от пенсията на починалия. Само половината!
не, че не е абсолютен популизъм, но...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
е, щом не я виждаш, живей си с нея!Mery написа: Единственото, което съзрях е опит да се въведе някакъв ред. Може и да греша!
Кое всъщност е полицейщина, Сър?
Виж подводницата!
- Nejimaki-dori
Почина преди 3 месеца, на 85 години. Многоследпенсионна възраст.АВе написа: Да не би свекърът ти да е починал в предпенсионна възраст, та жена му... само 20%?
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba